Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.1.2008 23:24:50
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No oni to na SkyOne budou asi vysilat v produkcnim poradi, tzn ze az do 17 dilu budou o dil napred, to znamena ze tenhle tyden budeme mit dva dily a pak zase opet po jednom a jeden tyden asi nebude zadny...

ale to uz jsme :offtopic:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 26.1.2008 23:36:23
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak je to fake ted jsem to dotahal ;-) ale newadi v utery je to tady ;-)

Příspěvek 27.1.2008 00:21:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem z téhle epizody poněkud rozpačitý. Tolik logických chyb a zbytečností... nehledě na to, že mě ty monarchie v galaxii Pegasus, kde zrovna náhodou umírá král/královna nebo se řeší nástupník na trůn, samozřejmě s antickým genem umožňujícím ovládat nějakou super vychytanou zbraň, která je ovšem buď napůl rozbitá nebo se alespoň v dohledné době vyčerpá ZPM, co ji napájí, opravdu začínají nudit. Výplňovka, ano, chápu, některé epizody zkrátka musí být levnější. Zajímalo by mě ovšem, kolik stála tahle, když zaplatili jen dvě pětiny postav slibovaných v úvodní znělce, jednu malou holku a několik lidí, kteří šli zrovna kolem studia, jeden obrázek jakési nesmyslné pevnosti na závěr pár zozverných dotěrných droníků. Možná nejdražší byl ten obraz.

Holka chytne v lese kuře, oškube, vykuchá, upeče...asi jí ten nožík půjčil McGyver. Skvělá zbraň je schovaná kdesi v lese a prší na nic tisíce let a nikdo ji, ač je to jistě jediná obrana proti Wraithům ani nehlídá. Sheppard vyleze z poza skály, míří na něj tucet Genii a nikdo se netrefí, všichni čekají, až se mu povede zbraň aktivovat, ohánějí se jak proti komárům a utečou...neandrtálci by možná utekli, ale vojáci národa, který má jaderné bomby... zvláště když věděli, že jedna kulka do Sheppardovy hlavy a drony sulcovatě padnou na zem.

Ne, budu opravdu rád, když to na mě příště nebudete zkoušet. Asi jsem už moc zestárl nebo jsem měl jen nějakou špatnou náladu, nevím. Byla to podle mě ale opravdu špatná epizoda.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 27.1.2008 10:54:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Stalker:
Asi poprvé souhlasím s takovým komentářem :roll:
Díl mě nijak zvlášť nenadchnul. A nejlepší na něm byl asi ten obraz a minutová ukázka minidronů :roll:

Někde v tomhle topicu jsem četl že byly použitý v Antarktidě. S tím nesouhlasím. Když se podíváte tak v Antarktidě byly všechny stejně velké a větší než tyhle.

Merlin Miridyn:
Stačí ti tahle citace?
Pokec o epizodách
Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Naposledy upravil Dragon dne 27.1.2008 11:28:14, celkově upraveno 1
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 27.1.2008 11:24:01
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ten dil byl good na vyplnovacky byl moc dobry ciselne tak 8/10 ty dronicy byly nahodou dost dobry

Příspěvek 27.1.2008 11:54:08
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak dnešní díl mě jakože docela nebavil...fakt nic moc.jinak se chci zeptat nehrála ta mladá holka v SG1 mladou Adrii?

Příspěvek 27.1.2008 11:56:02
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo hrála
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 27.1.2008 12:07:29
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

doufám že příští týden to bude lepší...

Příspěvek 27.1.2008 12:16:03
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kdyz to zacinalo pohledem na ten hrad tak sem si myslel...pane boze uz zase dalsi dil kde se nic v podstate nestane...ale jinak se ukazalo....dil v klidu...docela sem se nasmal 8/10 (2 body za ten obraz :D )
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 27.1.2008 12:26:47
Leviatan3 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ten obraz na konci je važně lol!! :D :D :D :D

Příspěvek 27.1.2008 12:32:19

Odpovědět s citací

No, tak celkově epizodka vyšla, ale spousta chyb jak už někdo psal nejen epizodních, ale i celkově dějových. Dronama je vybavený všechno, takže se dá předpokládat že tu technologii měly déle. Ale proč ji vyvíjeli na jiné planetě než na té kde byla Atlantis? Chápu že ve městě by se to zkoušelo špatně. Štve mě jak vždycky nějakou technologii zkoušej jinde než na planetě kde měli Atlantis. Proč? A navíc to zamykání před sebou. Jednou jsou antici superlidi, ve všem dokonalí, a podruhý si kradou výzkum? To je trochu ujetý. A ještě ujetější je že na jejich planetě kde byla atlantis ani kus cihly, radši než u sebe dělali pokusy kdovíkde. jo, ted jsem si vzpoměl, technologie dronů byla vynalezena na Zemi, přeci když Atlantis odlétala, zůstala po ni vojenská obranná základna s hodně dronama. A to opomínám samotný fakt že na Zemi po anticích ani stopa.

Příspěvek 27.1.2008 13:09:59
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl vážně slabota... jediný dobrý okamžiky byly, když se Rodney rozhodoval, jestli vydá Harmony, nebo ne, a pak na konci ten obraz... jinak to za moc nestálo... terminátor Shepard, baba Rodney, rozmazlenej spratek Harmony jdou lesem a kosí jednoho vojáka za druhým... to je mi vážně zápletka :roll: Děj se nijak neposunul a ani jsme se nedozvěděli nic nového, až na to, že drony můžou bejt i malinký, což je teda objev tisíciletí :roll:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 27.1.2008 13:16:57
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Až na ten obraz a "nejak takto si to pamätám" nič moc. Keby Sheppard nezabil strelou do nohy 3 vojakov za 3 sekundy, nepobehoval po otvorenom priestranstve keď na neho mieria štyria (piati?) vojaci, Genii by nevyjednávali s cieľmi a neodháňali rukami drony bolo by to lepšie.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.1.2008 13:25:15
makrela4 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No me se to libilo, vtipna epizoda, mozna mela dost nedostatku v logice, mozna to proc jen oni dva i kdyz to byla prateska navsteva ( asi kvuli genum na mini-drony aby nam nahodou nezabily mamku Teilu a Ronona :D ),ale zaplnila misto dobre, bavil jsem se, Doktor byl zas jinej povahove, kazdej dil je jinej hruza, obraz byl fajn, mala holka skvela, doufam ze moje dcera bude stejna :D

Mozna me udivilo jen to zabiti 3 lidi.. Chapu ze je vojak, a P-90 je dobra, ale trefit 3 lidi od sebe behem 2 necelejch vterin.. U toho jsem se zhrozil trochu :roll:

Příspěvek 27.1.2008 13:37:10
Fanuš Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takový rozporuplný názory. Byl jako předchozí díl - o ničem, neřešili se tam moc Antici, Wraithové, apod.
Ale mě se líbil, pobavil sem se. Jednou za čas se takovej díl hodí, já jsem zrovna člověk kterýmu nesvědčí když se díl za dílem děje pořád nějaká akce o tom samým :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách