Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.1.2008 12:24:53
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No tak tahle epizoda mě nijak zvlášť nezaujala, asi i proto, že mi ta holka dost často lezla na nervy. Celá ta zápletka byla jaksi směšná. Nápad s testovacím zařízením antiků byl zajímavý, ale slušelo by se jeho uplatnění v nějaké normální seriózní epizodě. Takže pro mě slabší díl.

Minidrony v Antarktidě? rofl :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 26.1.2008 12:34:44
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

půl bodu za malou "Adriu" a půl bodu za ten obraz na konci. Takže nám to dává krásných 1/10 pro tenhle díl. Zbytek nestojí ani za zmínku

Příspěvek 26.1.2008 12:42:05
Mikesaks Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl docela o ničem, o něco horší než 3x13 - Irresponsible, navíc tam nebyl ani jednou celý tým, takže bych to označil asi za jeden z nejhorších dílů... :?
SGA, ST: ENT, ST: VOY , SG-1, Futurama -> ne nezbytně v tomto pořadí...

Příspěvek 26.1.2008 12:49:39
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

potřeboval bych nějaký pořádný torent už sem zkoušel stahovat harmony z několika torentů, ale furt nic, pls, mi něco pošlete. DIK :wink: :wink:

EDIT: Sekce "Kde sehnat nové/staré epizody" je tu asi na okrasu že? RomanArts

Příspěvek 26.1.2008 13:25:06
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tahle epizoda se mi moc líbila. Nejdřív jsem si myslel zase nějaká nudná epizoda odehrávající se v lese. Ale příjemně mě překvapila,pěkný scénář pěkné herecké výkony. Moc povedená oddychová epizoda.
Takže dávám 8/10
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

..

Příspěvek 26.1.2008 14:30:35
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tenhle dil mne velice zklamal/zatim nejhorisi ze 4 serii/ nejvic mne dostal ten kapesni nozik ty maly holky a ten obraz na konci! :loltransparent:
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 26.1.2008 15:25:03
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě s eto celekm líbilo, myslím že lepší než the Tower. Ta mlá byla úžasná a ten nožík ...... ale závěr byl bez chyby , ten obraz :D

Příspěvek 26.1.2008 16:30:59
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ne, ze bych byl od toho veku extra daleko, ale stejne jako McKay deti nemusim. Dle meho nazoru nejhorsi epizoda ctvrte serie. A to nemam nic proti temto 'nedulezitym' dilum-napriklad The Game pokladam za skvele prevedeni civilization do reality :-)
Stay firm, die hard!

Příspěvek 26.1.2008 17:11:28
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mno, tahle epizoda mi přišla docela nudná. Ne, že bych něměla ráda epiozdy Sheppard/Mckay, nemám ráda epizody "někam jdeme, někoho doprovázíme, někdo nás chce zabít, jdeme tam naprosto zbytečně". Na muj vkus tam nic nědělo, ale tak zase to bylo zaměřené na postavy.
Ale pár světlých okamžiků tu bylo. Rozhodně ten obraz na konci, ten byl skvělej. Určitě Rodney a jeho vztah k dětem :D No a pak ta holčička, co hrála Harmony. Ta má prostě ty spratky v krvi. Byla skvělá už jako malá Adria.

Příspěvek 26.1.2008 17:32:25
mulins Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už jsem dlouho nezažil aby půlka rodiny při sledovaní SGa přáli někomu kulku tak moc (a hlavně tak nahlas) jako té malé pipce :)

2 z 10 a víc ani tuk

EDIT: Teď mě napadlo. Na to jak byl blbě Rodney napsaný v minulé epizodě (tzn. jako srab) z něho udělali docela hrdinu
Naposledy upravil mulins dne 26.1.2008 18:48:27, celkově upraveno 2

Příspěvek 26.1.2008 18:06:54
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podle mě úžasná epizoda, u které jsem se hodně nasmál. :-D Dějově jsme se sice moc neposunuli, ale to mě nevadí oni to naženou v dalších epizodách. Jinak doufám, že ten výzkum dronů nebude zapomenut a třeba si jednou budeme schopni vyrábět i vlastní drony. :wink:

hodnocení: 7 z 10

Příspěvek 26.1.2008 18:33:14
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taky mi ta epka nepřišla až zas tak hrozná. Žádný zázrak to sice nebyl, ale zasmála jsem se. Navíc Jodelle Ferland mám ráda. Ale nějak mi přišlo, že by se hodila víc do 3. série.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 26.1.2008 18:42:13
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nevím proč toto téma nepřesunete do diskuzí o epizodách, když už to polovička viděla!

Příspěvek 26.1.2008 18:46:59
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn: Protože ještě nevyšly titulky, až budou bude i přesun.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 26.1.2008 18:54:24
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se to taky líbilo :D . Ta holka byla skvělá! A nad tím obrazem jsem se třískal asi 10 minut :pyramida:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách