Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné další stargate seriál? (hraný)

další stargate seriál? (hraný)

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 24.1.2008 16:25:56
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Martincz: hmm a to máš odkud? Všechno co se zatím ví je, že to bude o tom 9. chevronu a ty tu postneš kompletní zápletku :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.1.2008 16:28:12
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

bylo to na gateworldu...

Příspěvek 24.1.2008 16:29:36
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Předpokládám, že na foru...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.1.2008 16:31:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tady :arrow:
http://www.sga-project.com/forum/viewto ... &start=150
je Strojový překlad!!!! Ale všechno jsou to informace, které už nemusí platit, protože to bylo vráceno na předělání. Takže nic z toho co je tam napsaný neberte jako hotovou věc :wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 24.1.2008 17:27:55
Tulda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

na lodi to nebude to uz je tak nějak SG Horizont tohle ma bejt uplně něco novýho

Příspěvek 24.1.2008 17:55:59
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tušil jsem že to bude navazovat na continnum, ale nevedel sem ze to bude na lodi! bude to určitě něco podobnýho jako atlantis akorát, že s tou lodí budou furt někam létat! ale co nevíme, třeba nám to odhalí už ve filmu continnum! nějak na to přijdou kde je a co teď dělá! a nevíte, kdy bude continnum na DVD? :( :( :(

Příspěvek 24.1.2008 18:10:49
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jestli se nepletu tak na podzim ;-)

kdyztak me opravte ;-)

Příspěvek 24.1.2008 19:01:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem si až teď všiml, že je to víc jak měsíc staré info... každopádně mi to přijde jako SGA s létající Atlantis namísto se stojící Atlantis; trochu se obávám potencionální velkoleposti (nepřítel má být více než jedináčkovský Wraith nebo Ori, ale přitom v SGA ani SG-1 nejsou finance na celogalaktickou válku + je to ještě méně uvěřitelnější) a navíc mi to nějak hapruje s fakty z SGA. Co se týče zbytku jako originální postavy bla bla bla, i Brad Wright kdysi říkal, že v Atlantis nechtějí mít tým ala "Stargate SG-2" a všichni víme, jak to skončilo.

Každopádně, pokud bude alespoň S1 tak dobrá, jako u Atlantis, těším se.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 24.1.2008 21:02:34
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hele můj překlad! :D Docela okleštěnej oproti původnímu článku a s divnou češtinou....dost sebekritiky.

Mě to příjde jako poměrně zajimavej nápad, rozhodně originální co se poměrů v SG týče, pokud něco novýho, tak toto není špatný. Ale, kruciš, docelal už bych se odpoutal od Antiků, mám dojem že tohle téma je tak vyždímaný že z něho ani ta hadra pomalu nezbyde...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 24.1.2008 22:11:25
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to si vážně myslíš? jako vyždímaná hadra? tak bych ti potom řekl že se asi pleteš! protože o anticích víme tak pramálo jako o goaldech v prvních dílech a můžu říct že o anticích se v sg už mluví nějaký pátek takže bych chtěl nějaký pořádný sg seriál, který by objasnil nepřesnosti z sga a sg1 a dodal pár zajimavých info a nějaké novinky!

Příspěvek 09.2.2008 18:34:06
Sto3mík Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak mohlo by to bejt zajimavy to je pravda ale antikama bych se už tolik nezabejval, to už radši Furlingy :lol:

Příspěvek 09.2.2008 18:38:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já jsem nedávno shlídnul nějakej SG bonus (opravdu nevím jakej, koukal jsem na všechny v kuse) a tam tvůrci SG naznačili že by to o anticích být vůbec nemělo.
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 18:40:08
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dyť podle toho uniklýho materiálu z GW by to mělo bejt o Anticích. No resp. o tý jejich lodi

Příspěvek 09.2.2008 18:46:28
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
chtelo by to aby se to odehravalo na nejake lodi a poradne nadupane a nepritel by byl novy a taky dost silny

Ne, to už radši ne. Jestli chceš něco s lodí, tak si pusť Star Trek. Když to má bejt Stargate, tak ať je tam Stargate. A ne, že se na ní bude zapomínat.

Ohledně toho 9. symbolu, tak stejně vše co si o něm myslíme, že víme jsou jenom spekulace, takže se na to opravdu těším.
Hlavně ať to není děj jenom o lodi.

Příspěvek 09.2.2008 18:48:35
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Prý by to mělo být opravdu něco úplně nového, žádná SGA nebo SG-1. V tom bonusu je řečeno, že na antiky se zaměřili v SGA a v SGU to nechtějí.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Obecné