Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 23.1.2008 19:24:17
PEPAc1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

1) český dabing je jeden z nejllepších dabingů na světě, a tudíš nemám nic proti dabování.
2) hlášky Zelenky jsou stejně většinou "přisprostlé" takže by je museli vypípat.
3) jediného čeho se bojím je dabing McKaye, protože ten hlas se jim v SG-1 (v těch pár epizod co tam hrál) opravdu nepovedl.

Příspěvek 23.1.2008 19:54:09
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ad AXN: Ne kazdy ma kabelovku!!! ale kazdy kdo má televizi má Novu ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 20:02:13
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj Ashrak_22 má pravdu. Nova je nejideálnější místo, už kvůli tomu, že tam běžela celá SG-1 a za nedlouho jí budou reprízovat...

PEPAc1: Co se týče bodu 1 tak souhlas a k Zelenkovi už jsem se vyjadřoval. Co se týče třetího bodu, tak to je tím, že v SG-1 bral režisér Rodneyho jako silně vedlejší postavu a tak vzal vždy dabéra, který byl zrovna po ruce. V SGA se samozřejmě bude Rodneymu věnovat pozornost jako hlavní postavě a tak se bude vybírat dabér, který mu bude co nejvíc sedět, to se neboj... :wink:

Příspěvek 23.1.2008 20:05:04
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Po "modernizaci" PRIMY co prošla a po úpadku NOVY, proč by to nemohla dávat zrovna PRIMA.

Příspěvek 23.1.2008 20:10:55
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

henzis: Ale jasně, že mohla. Jen říkám, že v tuto chvíli je určitě nejlepší možnost Nova. Za 1) SG-1 celou odvysílali a zdá se, že s ní mají dobré zkušenosti. Za 2) je to pořád nejsledovanější stanice. Za 3) U Novy je šance, že to dá na starost stejnému dabingovému studiu a tím je větší naděje na dodržení hlasů pro SG-1 herce... Zkusíme to prostě tam a když to nevyjde, vždy můžeme zkusit tu Primu. Jak říkáš, prošla modernizací, má nového ředitele, jestli se nepletu a chce vysílat pro mladé, takže tam určitě také naděje bude... Ale od začátku byla Prosba o Atlantis směřovaná na Novu, takže teď týden před akci to určitě nemá cenu měnit... :wink:

Příspěvek 23.1.2008 20:27:47
MorfeusCz Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, nevim, jestli to má cenu. Jak už tu byl zmíněnej dabing, tak mě u SG-1 pěkně zklamal(byl totálně bez emocí, jen čtení novin) a pochybuju, že to u SGA bude lepší. I kdyby to bylo, tak to bude v tak debilnim čase, že to stejně nikdo neuvidí. Kdyby to dali v osm večer místo Růžový zahrady, tak to bude dobrý, ale ve dvě odpoledne se na to koukne málokdo, takže když už prosit o Bránu, tak i o pořádnej vysílací čas, protože jinak to bude bez účinku.

Příspěvek 23.1.2008 20:28:35
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak se to konečně dostalo sem.Přečetl jsem si vaše příspěvky a myslím že:

Konečně je šance o popularizaci SGA.Jestli se to bude vysílat na Nově,tak se řady fanoušků rozrostou geometrickou řadou.Teď tady jsme banda ,,nadšenců pro spin-off seriálu Hvězdná brána."NIKDO(běžný divák)ani NEVÍ,že SGA existuje.Ale teď máme šanci stát se ,,webem o Stargate:Atlantis". !!!

Proto VŠECHNO místní osazenstvo prosím: Pošlete Nově svou prosbu!
Vaše soubory v počítači o SGA vám nikdo nevezme.Pro vás se nic nezmění.Jenom si budete o Atlantis moci povídat s mnohonásobně větším počtem lidí.Ale pro lidi,kteří buď nemají připojení na net nebo nechtějí stahovat 350MB týdně to bude spása.

O dabingu tu mluvit nebudu.Na to máte příslušnou sekci(jíž jsem mimochodem autorem),kde je ticho jako v hrobě :?

Proto na závěr:Každý kdo se nechce zůčastnit tohoto projektu A MŮŽE,je sobec největšího kalibru!!!!
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 23.1.2008 21:30:52
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jo rejpnite si... aby jste se neposrali... :roll:

Mluvil jsem jen za svoje okolí ne za žádný čórky někde v prdeli republiky :evil:

Nevím, jak vy, ale já mám za to, že Prima to začala vysílat první a tam jsem to taky poprví viděl... a kdo v dnešním světě zná SG-1 a trochu víc se o to zajímá, tak Atlantis musí znat URČITĚ!!

Klenotko, já o Atlantis věděl, ale nějak jsem to odsuzoval, až pak jsem si stáhl první dvoudíl a chtěl jsem zbytek... a tak jsem si sehnal na DVDčkách celý seriál :P

A JINAK... TI, CO ZNAJÍ SG-1 A TROCHU I ATLANTIS, POSÍLAJ ATLANTIS DO HÁJE, JAKÁ JE TO NEJVĚTŠÍ KRAVINA... SI TO PŘEBERTE, JAKÝ FANOUŠKY BY TO ASI ZÍSKALO :roll:
Naposledy upravil JuRas dne 23.1.2008 21:46:02, celkově upraveno 1
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 21:34:03
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rad poslu email, je to pro dobrou vec, jsem vsemi deseti pro vysilani SGA na jakykoliv komercni televizi, at je to jiz nova ci prima. A dabing mi nikdy nevadil, i kdyz mam vsech 10 serii SG-1 v anglictine, tak povazuju dabing 1-6 serie za lepsi nez original.

Příspěvek 23.1.2008 21:36:28
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Podle toho co známe bych řekl, že ta mailovka ani neexistuje :lol: takže můžu usuzovat, že tahle akce bude naprosto zbytečná :roll: oni přece musí dávat jen takový seriály, který nikdo nezná nebo takový kraviny jako je Ordinace :lol: :lol:

Příspěvek 23.1.2008 21:40:57
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já si myslím (a to se nestává moc často,že "myslím" :lol: ) že by bylo skvělé kdyby to NOVA odvisílala.
O Primě pochybuji,protože ta má teď HEROES a ty ji určitě šáhli hluboko do jejího rozpočtu.

I když možná SGA by bylo s dabingem horší(což si nemyslím) určitě by to bylo lepší než nic.Nebejt NOVY ,tak vůbec nevím,že nějaká StarGate existuje.

Zelenkovo hlášky njesou tak strašné ,aby se museli "vypípávat" :lol: ,takže by to mělo bejt v pohodě ,ale jsou zas trošku přiostřené,takže ten jeho "domovský" monolog bude vždy určitě vyčnívat :) .
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 21:44:48
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

for Markus: souhlasím s tvým názorem ale při tehle akci by se mohlo hodit do rovnou do zprávy jako druhý příjemce (skrytá kopie) i PRIMA.

Příspěvek 23.1.2008 21:45:43
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jako já jsem proti dabingu nikdy nic neměl, Heroes mi přijdou dobře nadabovaní, stará SG-1 byla taky super... ale potom, co předvedli u "nové" SG-1, tak mi to pohled na dabing uplně převrátilo na negativní stranu :P

Jinak, proč tato akce má vůbec být? Abychom se na Atlantis podívali ještě jednou na Nově, když to každej viděl minimálně 10x a zná každou sekundu seriálu (aspon já :lol: ) ?? :idea:

Příspěvek 23.1.2008 21:48:15
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Re Jur@'s:
Já SGA viděl taky spousta krát,ale potěšilo by mě ,kdyby se díky odvysílaným novým řadám zase o něco rozšířila komunita.
Více Fandů přinese více peněz a tzn.že se SG bude i nadále rozvíjet.
Můj názor 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2008 21:49:30
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

JURA: Tys asi nepochopil že nejde jen o nás skalní fanoušky :!: :!: :!: :!:

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM