Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.1.2008 20:56:17
uja Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

luxusne Radek ;)

tak to vite, takovje ten mezi-dil kde se nic moc nedeje co se tyce hlavniho pribehu, ale vztahy mezi lidma jsou taky zajimavy....

Dr. Keller je holt kost no a nikdo jinej nez Ronon na ni uz asi nezbyde...

ale fakt jeste ze je tam David Nykl, ten tomu dal stavu :D
There is optimism, hope, faith ...

Příspěvek 20.1.2008 21:04:29
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pridavam sa k pozitivnym nazorom. Dobra oddychovka, humor, Radek, 42. Skoda Rodneyho nechaju ho zamknuteho s priatelkou a napisu mu umieranie na zemi :roll: .
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.1.2008 22:09:28
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já epizodu shlédla až těď a hodnotím jí dvěma slovy: naprosto super :) Už dlouho jsem nebyla ze žádného dílu takhle nadšená...Díl se mi líbil od začátku do konce. Nejlepší byl Radek. :D Negativně snad hodnotím jen Teylu, jak lezla z toho okna (to jsem valila oči a říkala si, co to proboha dělá) a trochu mi vadil horolezecký výstup Shepparda - jak skočil na ten kámen a pak za něj vysel, tak mi připomenul Laru Croft :roll:

Příspěvek 21.1.2008 08:21:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Teyla mi přišla právě docela v pohodě, že se pak vrátila; já být zavřený sám v místnosti, taky vyhlížím, kde kdo je a možná bych na chvilku i uvažoval o lezení po stěně :-) Ale jen na tu chvilku.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 21.1.2008 09:49:39
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No jo, ale jak může těhotnou, ještě k tomu s takovým břichem, něco takového vůbec napadnout? :roll: To, že se vrátila je její jediný štěstí..Já nepatřím k lidem, kteří by Teylu nenáviděli, ale jak vylezla z toho okna, tak se ve mě ta vlna nenávisti začala zvedat. Tím, že se vrátila, si to u mě aspoň zpátky srovnala :)

Příspěvek 21.1.2008 10:35:59
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Epka dobrá, taková o lidech. Po akčních dvou dílech trochu změna nevadí. Radek byl super. Ty jeho hlášky ve ventilaci to mě fakt dostalo :rflmao: . Jen škoda že mu v tom transportéru napsali roli nešiky. Zavřen sám s takovou pohlednou ženskou... (mohlo to dopadnout i jinak :D )

Příspěvek 21.1.2008 11:57:30
Alpheratz Airman
Airman

Odpovědět s citací

- Teylino vylizání z okna mi připadalo jak ta nejnormálnější věc. Já bych taky vylezl z toho okna, zjistil bych, že nemám šanci a vrátil se. Teyla by normálně šanci měla, ale pač je těhotná, tak je na tom fyzicky asi jako já. :D

- Kdysi se tu někdo říkal, že je Keller moc mladá na to, aby byla doktorka. Možná, že takových lidí bylo i víc a scénáristi si toho všimli :wink:

- Su šťastnej, že Carter nestírala Radka, tak jak to měla ve zvyku s vědcama z SGC

- Nevim co furt řešite: Atlantis byl odjakživa postavený z polystirenu a její barva se mění podle toho jaký odstín zrovna namíchají na postřik. :D

Příspěvek 21.1.2008 12:41:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Alpheratz : S Teylou nám jde spíš o to, že se pořád dušuje, jak jí wraithská královna chtěla zabít dítě, jak by ho neměla vystavovat ohrožení, jak se jí nesmí nic stát, aby z dítěte nebyl sirotek, rozplývá se nad tím, že jí dítě koplo a pak leze z okna. Jak už tady psala Klenotka, kdyby jí koplo zrovna v tu chvíli, hezky by se oba proletěli.
Prostě by si měla konečně uvědomit, že je těhotná, tudíž nemůže dělat všechno. Možná, že Athosianky zůstávají během těhotenství aktivní ve společnosti, ale určutě ta aktivita nezahrnuje boj proti Wraithům a lezení po věžích. Jenže Teyla je prostějako umanutá.

Příspěvek 21.1.2008 13:48:37
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Málem jsem zapomněl epizodu ohodnotit. Dávám 8/10
Vysoké hodnocení hlavně za vykreslení postav a vztaů, až na Rodneyho a Katie. Třeba u Ronona a Jen (Wow :cheers: ) jsem to jiskření cítil i přes ten monitor, bylo to fakt super a navíc to nikdo asi nečekal. Doufám, že to rozeberou víc a jejich potencionální vztah neskonční tímto dílem. :wink: Zato u Rodneyho a trošku jednodušší Katie jsem necítil nic, celkově tam vystupovali trochu dětinsky. V Tabula Rasa to bylo pěkné, ale tady ne, škoda.. :?

Příspěvek 21.1.2008 16:52:22
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tuhle epizodu hodnitim velmi velmi kladne 9/10

........ mel jsem doma projektor tak jsem si udelal doma kino a musim rict ze kdyz nabihalo uvodni video tak mi behal mraz po zadech....

velmi se mi libil vzah (doufam ze trvaly vtah :-) ) ronona a dr. kellerove....ted uz konecne zacina ronon dostavat nejaky smer v atlantisu predtim to byl jenom blbecek co se ohani pestma a pistoli ted jde videt ze ma i nejake city

btw Zelenka byl skvělej :lol:
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 21.1.2008 17:06:10
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

výbornej díl... Konečně měl Zelenka hodně prostoru ;)

Ale nepochopil sem proč teyla lezla z toho okna :-) to mi fakt nejede do hlavy :lol:

Jinak po dlouhé době byla slyšet čeština tak to je taky plus...

Moje hodnocení 4,5/5 ;)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 21.1.2008 17:46:31
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Smicr: Teyla z toho okna lezla proto, aby ukázala, že nemá jen na to sedět na židli a čekat na činy ostatních. Ale moc se jí to nepovedlo... :D V jednu chvíli jsem myslela, že se rozhodne lézt za Johnem, ale naštěstí to neudělala... V "jejím" stavu to bylo dost nezodpovědné a hloupé...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 21.1.2008 17:52:23
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

třeba by spadla a byl by klid... takovu radost nám ale neudělají :(

jinak na vyplňovací díl to bylo vážně dobrý. jen se divím že Radek v té šachtě nenadával trochu peprněji :lol: protože dobrovolně vlízt do tak malého prostoru...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 21.1.2008 20:04:50
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Paráda díl, sice děj nic moc, ale Radkových pár vteřin slávy stálo za to. Zachránil prakticky celou Atlantis a stovky lidí v ní...Jinak souhlasím, že se klidně mohl rozjet, né že bych si liboval ve sprostých slovech, ale třeba takové "ku*va" by se tam hodilo... :-)
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 21.1.2008 20:12:25
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Žádná sprostá slova :? Zatím to vypadalo, že neumí říct nic jiného :roll: Monolog dával smysl a jde to i bez sprostých slov. Jako sama rozhodně pro nějaké to sprosté slovo občas nejdu daleko, ale od někoho, jako je Zelenka, který by měl být inteligentní a vzdělaný rozhodně nečekám sprosté slovo v každé větě. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách