Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.1.2008 10:47:10
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tahle epka pro mě byla docela průměr. Na jednu stranu bylo hezké, že to vzali trochu z jiné strany a Radek zachránil den (tak nám národní hrdost trochu stoupla :) ) a Rodney (a vlastně i Sam) zůstal zavřený někde, kde toho vážně moc udělat nemohl. Ale na druhou staranu-sice se budu opakovat-Rodney za blba, John za hrdinu-myslela jsem, že z toho už jsme se dostali :roll:
Ale radost mi tu udělal Ronon :D
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 20.1.2008 10:54:56

Odpovědět s citací

Jo, díl celkově dobrej, šplhání po věži bylo moc hezký. Radek měl hezkej proslov. Ale ten pád, to mi neříkejte že by to jen tak vydržel? vždyt to bylo několik metrů dolů. A proč Sheppard nevypnul tu karenténu když měl heslo z laboratoře? Až na tohle dobrá epizoda. Ještě dodatek: Mrzí mě, jak scénáristi zapomínají na to co sami vytvořili. Najednou je tablet jen pro čtení ůdajů v poli, ale jinak s ním po atlantis chodí všichni vědci, když rodney zprovoznoval hyperpohon měl tam tablet, když byl zavřenej v jumperu v pohodě ho ovládal tabletem.
Naposledy upravil B.Gen.Jack.O.Neill dne 20.1.2008 11:20:59, celkově upraveno 1

Příspěvek 20.1.2008 11:08:55
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Karanténa byla fakt slusna 8/10 :P

Zelenka se tam konecne ukazal jaxepatri :) :P ale Rodney se u me tedy hodne shodil jasne ma svoje chyby, ale kvuli zene kterou miluje se muze aspon zkusit prekonat :roll: Potom mel Ellis pravdu, kdyz "zpochybnoval jeho muzstvi" :? protoze tim ukazal ze zadne nema. Sam se muze klidne posirat strachy ale kvuli ni se mel ovladat :x :roll:
Sheppard se zmenil ve spidermana :lol: klobouk dolu, bez jisteni si jen tak vylezt na vez kde fuci od more o106, to je teda dobrej :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 20.1.2008 11:32:28
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tahle epka mě velmi potěšila, Ronon a Kellerová, Rodney a Katie plus Radek se Sam a konečně Radek jako "Hero" epky plus čeština kde nebyli jen nadávky, skvělá epka, myslím že se tady už o všem psalo, prostě mě to nadchlo.... 9/10!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 20.1.2008 11:35:33
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě napadlo, myslíte, že teď začnou na Atlantis praktikovat novej sport - lezení po věži bez jištění? :D Když jsem to tak sledovala, tak by John v jistých momentech letěl dolu jak hruška, když se tam u toho tak krásně zakláněl a držel se konečkama prstů...ale tak co mi můžem vědět, třeba mu po tý jeho mutaci do brouka zbyly přísavky na prstech :lol:
Ovšem výtlem dostávám při Radkovým lezení šacghtou. Památné hlášky.
"Fuj, to smrdí" "Uáááááá, BUM" :biglol:

Příspěvek 20.1.2008 11:43:22
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Podle me výborná epka...skvěle jsem se odreagoval a oddychnul :D , rozhodně mě potěšil nastávající románek Ronon/Keller, jsem zvědavej co z toho vznikne. Jinak Zelenka/Carterová - dostal mě ten Radkův pohled do výstřihu Cartrový, prostě typickej čech se nezapře :D , opět nezklamal Shep :D musí tam mít vždycky nějakou "nervydrásající scénu" při které tuhne krev v žilách (abyc řekl pravdu - uplně jsem čekal kdy se na té věži něco ulomí a on se bude držet jen jednou rukou - a ejhle ono se to stalo), no ale to k tomu asi patří. Už to tady někdo přede mnou psal, ale s tim tabletem to fakt nedomysleli....stačí si vzpomenout na ten díl kdy Rodney zůstal uvězněn v Jumperu pod vodou a vlastně se napojil do ovlání Jumperu. Proč by se teda nemohli napíchnout transporterů?Když už jsme u toho Rodneyho, choval se Vážně jako idiot a bylo mi líto Katie...mohl se zachovat Vážně líp a aspoň ji trošku povzbudit,obejmout nebo něco...

jak jsem psal - epka výborná dávám 8,5/10
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 20.1.2008 12:26:32

Odpovědět s citací

A co vůbec znamená to 42 ? Jinak jsem se na to díval ještě jednou, abych se ujistil, a všiml jsem si ještě jedné blbosti. Nezdá se vám že se Teyla nějakc podezřele vyzná v systémech Atlantis? Našla si záznamy senzorů, hned nějak záhadně poznala že byl systém nestabilní, i to slovo, nestabilní. Přeci se ji na PC neobjevilo - systém nestabilní, musela to poznat ze nčeho, z nějakých záznamů o chodu systémů, a k tomu přeci nemá znalosti. A John řekl že se to dá zrušit pod heslem, věděl ho, a místo toho aby to vypnul lezl hned po věži. Alespon mohli říct třeba, sakra, nejde to, systém je celý rozhozený, ale oni řeknou že to jde vypnout s heslem a najednou leze z okna,, bez vysvětlení, tohle mě na SGA začíná štvát.

Příspěvek 20.1.2008 12:35:12
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nejsem si jistej ale myslim ze 42 je Rodneyho vek...jestli to neni pravda tak me opravte :oops: :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*World of Warcraft

Příspěvek 20.1.2008 12:35:58
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokud si dobře pamatuju, tak řekl, že to jde vypnout jen z řídící místnosti a tam pro to zase neznají to heslo, tak proto lezl po té věži. Mno Teyla a systém. Teyla je prostě Teyla, je geniální, rychle se učí a všem může šéfovat. Když jí jakožto mimozemšťance po dvou letech strávených na Atlanitsu jen tak svěřili velení celé základny, tak už mě nic nemůže překvapit. Jen by mě zajímalo, jestli by v SG-1 takhle svěřili velení třeba Vale.Mno ale to jsem OT :roll:

Příspěvek 20.1.2008 12:37:53
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

42 je odpověď na Odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec, viz Stopařův průvodce po galaxii

http://cs.wikipedia.org/wiki/Odpověď_na_otázku_života%2C_vesmíru_a_vůbec
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.1.2008 12:41:11

Odpovědět s citací

Jo, díky. No, s Teylou to přehnali. A to vypnutí jen z řídící místnosti se týkalo myslím subprostorového vysílače a ne karantény, přímo to říkali, že jde o vysílač.

Příspěvek 20.1.2008 12:42:18
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no.7 píše:
nejsem si jistej ale myslim ze 42 je Rodneyho vek...jestli to neni pravda tak me opravte :oops: :wink:

To je narážka na Stopařova průvodce po galaxii od Douglase Adamse. Moje oblíbená knížka-doporučuju :D

Jejda, koukám, že mě předběhl Quinix :oops:
Naposledy upravil Lirael dne 20.1.2008 12:44:03, celkově upraveno 1
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 20.1.2008 12:43:17
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Karanténa se vypnula po restartování systémů (vypnutí a zapnutí energie). John není technik, aby mohl opravit zblblé systémy... :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.1.2008 12:43:58
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj diky za opravu....hned se na to vrhnu :D , sorry za OT :oops:
*World of Warcraft

Příspěvek 20.1.2008 12:49:10

Odpovědět s citací

No, už samotná znalost sytémů, jak má vypnout subprostorový vysílač, tak proč by nevěděl jak to vypnut? Vyloženě tvrdil, že je k tomu to heslo, znal ho, a stejně nic. A Poslední dodatek k Teyle, mě nikdy v SGA nevadila, opravdu ne, ale tohle byla poslední kapka. Pryč s Teylou - generálem, vědcem a mimozemštanem v jedné osobě. Vím že je to OT, ale jen jedinou otázu, v jakém díle jí to nechali to velení? Pamět mi vypadává.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách