Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 19.1.2008 18:05:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo, na tu zimu jsem zapomněla :D Všude v tom baráku byla děsná zima, ale nejvíc asi v tělocvičně. Poprvé mě mrzelo, že mám tak malý a slabý spacák.

McBeck: Eleira zkoušela šipku na suchu a zlomila si obratel. Všichni moc držíme palce, ať je to OK.

Eleira: Nejdůležitější je, abys byla v pořádku. Klidně se ukaž až na FF, až budeš 100% zdravá :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.1.2008 17:07:25
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak....jedu též, už se moc těším. A je fakt, že když tam přitopí, bude to jen pozitivum :D ...

Klenotka: pojede i slečna s velkým spacákem? :D
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 20.1.2008 17:19:56
General
General

Odpovědět s citací

To já nevím. Z ní něco dostat je docela umění :D Ale Martina s Evou snad pojedou :) Takže by zase dámská jízda? (Tillion za čestnou ženu :))
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.1.2008 17:58:17
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Neříkej, že bych se konečně dočkal svého dlouhoočekávaného jmenování? :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 21.1.2008 17:18:00
grvt Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdyz bude cas tak bych se mozna taky prijel kouknout:)

Příspěvek 21.1.2008 20:30:23
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
To já nevím. Z ní něco dostat je docela umění :D Ale Martina s Evou snad pojedou :) Takže by zase dámská jízda? (Tillion za čestnou ženu :))

tak super, holky jsou moc fajn, ráda je zase uvidím.... :D
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 21.1.2008 20:36:36
General
General

Odpovědět s citací

Tar-ara by zase mohla udělat pár "artefaktů" a budeme mít na večer o zábavu postaráno :D A musím si vzít kvůli týmové hře jiné boty, minule jsem si v těch pantoflích málem zlomila nohu :)

Příspěvek 21.1.2008 20:59:18
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jéje... já bych si zapinkal. Nejlepší je pinkat s úžasným smrtícím artefaktem ve skupince skvělých lidí. Že bych někde opatřil takový ty obr velké artefakty, jak stěžeň u plachetnice? Ten jsem si jednou koupil a nafukoval ho ve vchodu do Delvity. Na tu ránu a pohledy lidí kolem sebe nikdy nezapomenu. :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 22.1.2008 10:34:35
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Eleira: Aj, tak to nepotěší. Tož to radši počkej, až budeš úplně v pořádku. A přece je úplně jasné, jaké překvapení by bylo příjemné :P A ještě malá rada na konec....na šipky je lepší bazén PLNÝ vody. Bez vody to sice taky jde, ale pak to takhle dopadá :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 22.1.2008 14:16:33
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pokusim se někde nějaký artefakt vyhrabat (jestli mi to nevypadne z hlavy těsně před conem ;-)). Ale možná bychom mohli omezit sestřelování nevinných civilistů ;-).
Klenotko, jsem ráda, že s SG hrou už počítáš ;-). Mmch. z té minule mi na zdi visí fotka teamu :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.2.2008 14:39:12
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teď vim, že jsem sem něco chtěla napsat, ale jak jsem to tu začala pročítat, tak mi to nějak vypadlo z hlavy! :lol:

Než si vzpomenu - všici tu mluvíte o ,,suit'' - ehm - nemohl by mi to někdo vysvětlit? V překladu vim, co to je. Ale co to je u vás? :D

Pořád nevim, co jsem chtěla...

Jen tak mimochodem - já se tam samozřejmě taky objevim! Doufám, že budete nějak hodně dlouho do noci vzhůru, abych vůbec stihla s někým pokecat. Už takhle budu pendlovat mezi dvěma skupinkama.

Tak fajn - mám pořád okno (a ještě k tomu Vistu)...

Jo a Klenotko? Vypálíš mi, prosím, ty filmy s Davidem? A hlavně mi řekni, na kolika DVD to bude, jsem si konečně pořídila nový DVDčka, tak abych věděla, kolik jich mám vzít. :D

EDIT: hehe, už jsem si vzpomněla. Mě totiž zmátlo hned na začátku, jak Klenotka psala, že žádnej luxus=vlastní třída. Ono tam je 205 lidí, tak se mi to nezdá, že by to bylo nějak málo. Je tam jenom jedna tělocvična, nebo dvě? Já jen, že bych nerada spala na někom, abysme se tam všichni vešli. I když v nejhorším (nebo nejlepším) případě nebudu spát vůbec, tak by to asi bylo celkem jedno.

Příspěvek 28.2.2008 15:37:59
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

k tomu suit - k pochopení si sežeň seriál "How i met your mother" :lol: :lol:

Jinak co se týče mé účasti na Sconu - tak bohužel se konat nebude. :roll: Rodiče zrovna jedou na nějakou večeři takže se tam nemám jak dostat... A trmácet se vlakem (no to by ještě nebyl uplnej problém) a pak v "Pražském labirintu" abych se tam dostal, to asi vážně ne... Takže se asi uvidíme až na FF :(
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 28.2.2008 15:42:08
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Blackthunder: Oki, tak já si to teda seženu. :D Mimochodem, kdybys přijel někdy okolo 12h na Florenc, tak já tam stejně jedu vyzvednout plno lidí, tak jestli se chceš přidat. :D Prostě...je to na tobě. A na Hlaváku se taky objevim, někdy po jedenáctý.

Příspěvek 28.2.2008 15:48:35
General
General

Odpovědět s citací

Blackthunder: Trmácet se vlakem? Z Pardubic je to chvíle, pokud vím a v Praze by určitě byl někdo ochotný tě vyzvednout. :wink: Praha žádný labyrint není...vlastně bych řekla, že je to takové příjemné malé město. :) Zkus cestovat pařížským metrem a pak mi mluv o labyrintu :)

S tím ubytováním - já nevím, ono sice je tam dost lidí, ale samozřejmě "vyvolení" mají svoje místnůstky někde, aby se nemuseli belhat mezi námi, prostými smrtelníky :) Minule v té jedné tělocvičně nakonec zůstalo jen pár lidí a jak to tak vidím, tak SGAP tam bude docela v převaze, takže se z toho nakonec stejně vyklube hromadné ubytování SGAP. :D

Příspěvek 28.2.2008 16:04:50
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No tak jestli by se někdo obětoval a vyzvedl mě na nádraží tak to bych možná ještě dovedl rodiče přemluvit...
ale řekl bych že to stejně asi dopadne tak že se dostanu až na FF :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony