Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy vetrelec_vs_predator_2

vetrelec_vs_predator_2

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 16.1.2008 20:54:43
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Velkou jak říkáš bitku bych si přestavoval tak, že ve vesmíru na nějaké cizí planetě bude bojovat armáda Predátorů proti celé kolonii Vetřelců. Nebo kdyby se takhle Vetřelci dostali na domovskou planetu Predátorů a ti by se museli bránit, dostalo by to nějaký náboj a byl z toho pořádni sci-fi film, ne jen béčková řežba. Ale to je asi věc názoru no.

já nevim, to je podle mě nereálný >> ten příběh je postavenej tak, že Predátoři jsou super technicky nabouchaný lovci a alieny si chovaj jen na svý lovy a zkoušky "odvahy".

Alieni jsou jen zvířata hnaný pudem, Predátoři myslej ;) ...

predátoři jsou podle mě vlastně hrozně slabý .. třeba v otevřených prostorech nemá šanci ..

Příspěvek 16.1.2008 23:24:59
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Asi si neviděl, co má za zbraně, jako samonaváděcí kanon atd. nebo disk, ten taky letí sám za "obětí"... to je pro otevřenej terén, jak dělaný :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 17.1.2008 18:08:50
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No tak kámoš byl na tom předevčírem v kině a říkal že to bylo lepší než jednička:dontknow: (svině dokud jsem mu nepohrozil :twisted: vypnutím torentu mi všechno detailně spoileroval) :evil:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 27.1.2008 00:34:01
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No mě se to taky líbilo víc než jednička. Řekl bych, že i beze zbraní je souboj predátora vs vetřelce vyrovnaný. Děj je opravdu primitivní, ale to jsme přece čekali, ne? Zvláštní je, že na "úklid" poslali jen jednoho predátora, když v P2 tady byla celá loď a lovili "jen" lidi. Autem bych teda já taky nejel z města když vím, že vetřelci přišli z lesa.

Předchozí

Zpět na Filmy