Mno, já mám každopádně pocit, že David někde mlel o tom, jak že je Katie hezká a že zrovna on musí hrát takový debila, kterej v nejlepší situaci omdlí. Takže asi na žádnou žádost o ruku ani nedojde, nebo se dr. Brown bude rozmejšlet tak dlouho, až McKay ,,ztratí vědomí''.
Jednou z Rodneyho fakt udělaj úplnýho k*et*na! (I když mě napadá, jestli zrovna to ho nedělá takovým roztomilým. V rámci mezí, samozřejmě

)
Někdo umře? Mno jestli to bude Katie, tak jenom další dr. na odpis (Beckett, Weir, Heightmeyer atd...). Mohli by spíš zabít nějakýho vojáka (nic proti), ty zase tolik neumíraj (o.k., Sumner, Everett...ty tam snad ani nikdo mít nemusí. Rodney by je asi taky nepostrádal - vojáky).
Ani Carter(ová) by mi tam nechyběla. Ale ta tam bohužel bude minimálně do konce 4.série. Pak by mohla táhnout z5 na Tau'ri (4 AT/SC fans:sry, asi toho radši nechám

)
I tak se na ten díl strašně těšim! Většina herců ho označila za jeden z nejoblíbenějších, tak uvidíme. Aspoň to bude zase něco oddechovýho (jestli to bude aspoň z 5/6 dobrý jako Doppelganger, tak super!).
Už aby byla sobota!