Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.1.2008 14:37:37
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Klenotka Já bych se těšila taky. Hlavně na Lorna. Ale já když se začnu těšit, že v epizodě bude hodně Lorna, tak se sice objeví ve více než třech záběrech, ale mám strach, aby se v nich zase neobjevil jen jako terč pro Ronona nebo aby většinu času netrávil tím, že bude říkat "Jé, co to bylo. Já sakra, tohle jsem nezlvlád." Nebp bude tupě stát a čekat, až dostane nějakej rozkaz. A za hrdinu bude zase Sheppard. Už je čas, aby taky Lorn zachránil zadek Sheppardovi. (To, jak pro ně přiletěl na ten rozpadající se měsíc se nepočítá)
Každopádně Chuck už se dlouho pořádně neobjevil, takže se těším aspoň na něj.

Btw. k tomu manželství. V armádě je zakázané to, aby spolu manželé sloužili. Brát se snad můžou, ale musí sloužit každý jinde. Čert ví proč, asi se chtějí vyhnout případným problémům. Co se expedice týče. Teoreticky by manželství mezi cvilisty nemělo vadit, ale jak známe autory Stargate, tak asi nezvnikne. Nebo se zasnoubí a pak budou po celý zbytek seriálu jen zasnoubení. Každopádně by to asi taky znamenalo komplikace, protože časem by určitě chtěli malého Mckaye a to by se asi museli pakovat. I když by byla legrace, jak by Rodney vychovával malé Mckayátko mezi anickými konzolemi :D :lol:

Příspěvek 12.1.2008 14:40:13
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

a jeste lepsi by bylo kdyby rodneymu neco neslo a jeho dite to omylem vyresilo za nej :lol:

Příspěvek 12.1.2008 15:05:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To není sranda, když víme, že původně opravdu měli mít dítě Rodney a Katie :? Ještě jsem neposlala tu děkovnou kytici Rachel, že otěhotněla a museli tak do seriálu vepsat její těhotenství.
Takže se to v 5. sérii klidně ještě může stát :roll:

Eleira: Soudě podle toho, jak Sheppard leze po té věži, bych řekla, že tam opravdu bude zase hrdina on. I když podle spoilerů by se měli pak postupně spojit, jak se budou dostávat z těch uzavřených místností. Těžko říct.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2008 16:28:34
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jůů, Rodney se zasnoubí, Teyla najde svojí rodinu a bude mít miminko. SGA přestává mít se scifi seriál cokoliv společný :roll: :roll: tomuhle se může člověk už akorát smát

Příspěvek 12.1.2008 18:06:43
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A Kellerová techtle mechtle s Rononem. I když jsem četla, že jim to nevyjde.
Taky si nejsem tak docela jistá, že se Rodney nakonec k té nabídce k sňatku odhodlá, až bude s Katie zavřený a nebude moct ven, asi se ho spíš zmocní panika. :wink:
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 12.1.2008 18:54:31
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

G.o.d -líbí se ti v Sg ještě vůbec něco? Když tam nejsou vztahy je to špatně. Když chce někdo někoho požádat o ruku nebo pro zmněnu má někdo normálně počaté dítě, tak je to taky špatně. Proč nevyložíš svůj jistě drahocený čas lépe, než díváním se na tak příšerný seriál který za nic nestojí??? :roll:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.1.2008 19:15:17
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

spíš nechce aby stargate skončil jako nějaká Rodinná pouta :pukel:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 12.1.2008 19:19:19
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No,takhle:Jestli má na Lapiduchu stejnou přezdívku,tak by to vážně chtělo nějakej BAN,protože TO,co tam píše o SGA...!!!Já chápu,že se to spoustě lidem nelíbí tolik jako SG 1,ale pravidelně psát na FANOUŠKOVSKÝ server o SGA,to je prostě směšnost
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 12.1.2008 20:06:16
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nechce aby to skončilo jako Rodinná pouta. Já jeho názor beru, i když s ním třeba nesouhlasím, dobře, má na něj právo a je to jeho věc.

Něco jinýho je, když ale tady věčně háže špínu na seriál, kterej se jiným třeba líbí a kritizuje na něm úplně všechno a očividně se mu nelíbí, ale PŘESTO se na něj pořád dívá a každej díl a každou novou věc zkritizuje a hledá chyby i tam, kde nejsou.
Tohle už je poněkud otravný, kdo to má pořád číst. Opravdu nedává smysl, abych se na seriál který se mi nelíbí a příjde mi, že ani není sci-fi, neustále sledoval a po každém díle si zašel na forum na to zanadávat a vytknout tomu úplně všechno. G.o.d sám řekl, že tyto pocity má už od 2.série sga, takže je tohle normální, přes 2 roky se dívat na seriál, abych ho mohl jenom kritizovat?
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.1.2008 20:51:36
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Balial: neřeš to. On ti odpoví, že chce vědět, jak to dopadne :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 13.1.2008 13:53:35
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Maji na Atlantis kostelik? Jenom jestli je kde tu svatbu uskutecnit... Doufam ze jim to vyjde i kdyz pokud ano, dopadne to maximalne tak ze se tam pani MacKayova objevi jednou za pet epizod... Neverim tomu, ze by scenaristi udelali z sga Rodina pouta..

Vzhledem k tomu, co se udalo v poslednich dilech (zniceni repliku), se proste musi vyplnit serial take necim jinym nez vesmirnymi strileckami a protoze si hodne lidi stezovalo, ze postavy neprochazi zadnym vyvojem, mame ho tady...

Jsem rad, i kdyz John lezouci po vezi atlantis :shock: :D :shock:
Este jak proletela pres osetrovnu ta plynova bomba...sem se v prvni chvili leknul ze uz u Teyly probehl athosiansky porod a ze z ni vyletelo to dite...ehm..pardon :oops:

Příspěvek 13.1.2008 14:07:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ne, že bych tu chtěla vyvolávat paniku, ale pokud dobře počítám, tak Karanténa bude
10. epizodou ve čtvrté řadě, kde se objevil Zelenka. Podle toho, co říkal Nykl, Zelenka měl být tuhle sezónu právě v 10 epizodách. :!: Zmocňují se mně lehké obavy :-O
Snad pro něj není nachystán nějaký strašný osud.
I am not mad.

Příspěvek 13.1.2008 14:11:30
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nestraš, počítáš dobře. Karanténa bude opravdu desátá epizoda, ve které se Zelenka objeví a vzhledem k tomu, že má umřít někdo Rodneymu blízký, tak se začínám vážně bát :?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 13.1.2008 14:18:26
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Rodneymu blízká postava bude Katie. Jsem si tím skoro jistá. Nešiřte paniku, lidi :) V dalších epizodách není prostě proto, že se odehrávají mimo Atlantis - Harmony, Outcast, Kindred, Last man...to jsou epizody, kde vyloženě být nemusí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.1.2008 14:40:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, Klenotko, chci věřit tvým instinktům. :) Bude škoda, jestli už vážně Zelenku do konce řady neuvidím, ale nějak to přežiju, hlavně když se mi pak vrátí.
Kruté k Rodneymu, ale Katie mi nijak moc scházet nebude.
I am not mad.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách