Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách Prosba o Atlantis

Prosba o Atlantis

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.1.2008 13:15:01
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

podle me by David mohl kyvnout na svuj dabing

Příspěvek 12.1.2008 14:20:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

On to David Nykl kdysi říkal, že by nabídku na dabing sebe sama přijal. :wink: Jenom je otázka, jak by to časově vycházelo a aby mu to nekolidovalo s natáčením. A pak, nevím, jestli jsou na nově tak chytří, aby je to vůbec napadlo :?

A můžu poprosit všechny "nedabujte to, Zelenka tam má deset vět česky a já si to pustím doma s titulky a ostatních 90% lidí, co to udělat nemůžou, mě nezajímají" tzv. "fanoušky", aby sem nepsali? Na tenhle druh sobectví tady nejsme zvědaví, tenhle topic je o Prosbě o bránu a aby Nova dala SGA. Nic víc, nic míň. Nekoukejte se na dabovanou verzi, nikdo vás nenutí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2008 15:37:56
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Psal jsem maily o SG-1, budu psát i o SGA. Ať si Nova trochu počte a ať se taky trochu snaží. Ve sci-fi má momentálně díru jako hrom.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 12.1.2008 16:46:12
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no na Nově se děje tolik sci-fi věcí až je mi z toho blbě. furt dávají sra*ky jako Ulice a Ordinace :roll: :pukel: v hlavním vysílacím čase a pak brečí že Prison Break kterej dávají v 10 hodin nemá sledovanost. bodejt když někdo stává do práce na 6. hodin :roll: tak sotva bude ponocovat do 11. (já sem to teda nedával). jinak sem jednoznačně pro to aby dávali SGA na Nově takže se připojím :D ale mám takové blbé tušení že jestli to budou dávat tak to dají v nějaký vypatlaný čas jako ve 2 odpoledne kdy je nejvíc lidí v práci nebo ve škole... a to by bylo pro tenhle seriál škoda :?
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 12.1.2008 17:08:16
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jdu do toho.
Dabing sice taky moc nemusím, ale pamatuju si na dobu, kdy jsme ještě neměli net. Taky bych bez Novy SG asi vůbec neobjevila, tak proč to neumožnit dalším :lol:
Jen nevím jakou to má šanci - můžeme být hlasití, ale je nás málo :(
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 12.1.2008 17:28:27
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja se přidám taky, ale proč atakovat jen NOVU proč to nezkusit třeba i na primě. Mohli by tak získat zadarmo některé příznivce, resp. po té co by to odvysílala nova (reprízu SG-1) mohla by na to prima navázat a sebrat nějaké diváky kteří by se těšily na pokračovaní SG.

Ja bych určitě do toho PRIMU zapojil aspon se šance nepatrně zvyší.

Příspěvek 12.1.2008 17:36:40
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No tak jsem přemýšlel(což už samo o sobě je zvláštní a nebezpečný... :D) a rozhodl jsem se že se zapojím. Sice na to asi kvůli dabingu a překladu(ze kterých mám strach) koukat nebudu, ale i tak vás podpořím. Už jsem se i zaregistroval. :wink:

Elf: to si taky sice neumím představit, ale i tak do toho jdu ať se na to může kouknout i někdo jiný…i když je asi jeden člověk se kterým to kvůli tomu asi nevydržím(kvůli kecům…),ale i tak se přidävám… :wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 12.1.2008 20:33:49
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze vsem zaregistrovanym by mel behem dneska dojit ten "zvaci mail". (Psany hlavne kvuili ucastnikum z mnuleho kola.)

Pehem prvnich 45-ti minut po odeslani mi (tentokrad jsme poprosili o maly feedback) odepsalo 23 lidi.

Mimochodem jedna z odpovedi:

------
Rad se zucastnim proto?e tento seriál si to plne zaslou?í a to podotýkám ze
je mi 50 roku a ka?dý tyden cekam na dal?í dil
------

Jsem rad ze ma SGA takhle sirokou zakladnu. =o)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 12.1.2008 20:41:18
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja jsem odpovedel tim prazdnym mailem

Příspěvek 12.1.2008 20:57:50
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jj, vsechny vas mam ulozeny. :-)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 12.1.2008 21:27:44
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Určitě nechci, leda že by tam nova dala titulky což nedá. A Zelenka si dabing nezaslouží, krom toho by ho určitě daboval někdo jiný a ne David Nykl.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 12.1.2008 21:50:37
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj a nejhorší je, že až to Nova nechá nadabovat, tak se ti automaticky přepíše originální zvuk Atlantis u tebe doma. :shock: A tím pádem chápu, že se nechceš zapojit... :roll:

Příspěvek 12.1.2008 22:33:06
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Obtezovat je kazdy den 20X emailem :wink:

Kdyby se milovnice telenovel spikly a taky posilaly maily pro obnoveni
Esmeraldy a Osklivky Betty, urcite by to mely snadnejsi, holt telenovela je na HLOVE hlavni zanr... :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.1.2008 22:59:00
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jorssk píše:
A Zelenka si dabing nezaslouží, krom toho by ho určitě daboval někdo jiný a ne David Nykl.

Ano, kvůli 5 minutám češtiny v celé jedné sezóně SGA ji nebudeme dabovat... tím se celý seriál zničí... :roll: :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 13.1.2008 09:00:19
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ja si udelam 5 schranek a uz sem ukecal 3 kamose :D
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách