Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.1.2008 15:26:38
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jo tak tohle bude sodt zajimavi , hlavne jak je Atlantis iskovne uzavrela na pary :lol:

Btw.Sheppard jako horolezec good , trosku mi pripomel Cruise v mission impossible

Příspěvek 11.1.2008 15:55:11
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To není válka, to je přátelské pošťuchování :D Ale opovažte se někdo mluvit proti Lornovi :lol:
Každopádně trailer pěknej
Toto je spoiler!!!:
John lezoucí postěně věže. Zábava

Příspěvek 12.1.2008 00:57:39
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemyslim ze bude neco víc mezi Radkem a Samanthou protoze by pokazily to co se uz dlouho klube v SG 1. O Neill a Samantha to je prece jasna dvojka

Příspěvek 12.1.2008 06:41:22
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsou tady:
http://lelianamckay.livejournal.com/22406.html

Toto je spoiler!!!:
Jejda, Rodney chce vážně požádat Katie o ruku!
:o
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 12.1.2008 09:18:32
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Scifi trailer

http://video.scifi.com/player/?id=204072
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.1.2008 10:45:33
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Syrestesia píše:
Jsou tady:
http://lelianamckay.livejournal.com/22406.html

Toto je spoiler!!!:
Jejda, Rodney chce vážně požádat Katie o ruku!
:o

Šmarjá,

Toto je spoiler!!!:
jak ji může požádat o ruku, když si ani nedali pořádnou pusu.... to fakt nechápu. Nejdřív nám tvůrci předhodí neexistujícího otce Teylina dítěte a pak zasnoubení Rodneyho, když nám ani neukázali, že by nějaký pořádný vztah byl.... Já doufám, že to není pravda.... :evil:
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.1.2008 11:50:06
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Promofotky
http://stargate.mgm.com/stills.php?series_id=2&season=4&episode=13#anch13

Konečně jsme se dočkali, Radek se Sam celou epizodu, a i obrázek Radka v nějaké té ventilační šachtě :) btw co to té Teyle oblíkli :wink:

Příspěvek 12.1.2008 11:54:30
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vypadá to jako nějákej těhotenskej úbor:-D.

Příspěvek 12.1.2008 12:11:55
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Když už Teyla nemůže ukazovat nahé břicho (teď ukazuje jiné :) ), tak zase pro změnu nohu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby bylo ještě bosá :D

Ovšem to s tou Katie,
Toto je spoiler!!!:
já byla ráda, že tam bude a ukážou nám, že Rodney může mít normální vztah. Jenže oni žádný vztah neměli :? V jedné epizodě ji držel za ruku a dvakrát o ní mluvil. To je mi panečku vážná známost. Navíc trochu nevím, jestli by povolili pracovat manželům v jedné expedici. To je samozřejmě čistě hypotetická otázka. Myslím si, že chudák Katie umře, špatné tušení. Ale třeba jenom řekne ne, kdoví. Každopádně doufám, že Rodneyho nebudou moc zesměšňovat. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2008 12:15:44
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Chuk na těch fotkách vypadá báječně, ovšem Teylin těhotenský úbor s rozparkem až na břicho mě dostal do perfektního výtlemu. :D

Příspěvek 12.1.2008 12:24:17
General
General

Odpovědět s citací

No jo, na to jsem zapomněla, Chuck! Vypadá tam na té jedné fotce se Zelenkou naprosto super :oops:

Já nevím, že se Rachel nějak neozve, mně by teda vadilo, kdyby mě oblékali do takového oblečení. Ale asi se jí to líbí, proti gustu...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2008 12:36:42
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

teda nevím, ale ještě v 11. díle, když se Teyla konečně uráčila oznámit svoje těhotenství, to na ní vidět nebylo (nebo to na ní aspoň neviděli lidi z Atlantis) a ve 13. už má bachor, že by mohla skoro rodit. Neuběhlo mezitím nějak moc času? :?
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 12.1.2008 13:39:08
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ovšem to s tou Katie,
Toto je spoiler!!!:
já byla ráda, že tam bude a ukážou nám, že Rodney může mít normální vztah. Jenže oni žádný vztah neměli :? V jedné epizodě ji držel za ruku a dvakrát o ní mluvil. To je mi panečku vážná známost. Navíc trochu nevím, jestli by povolili pracovat manželům v jedné expedici. To je samozřejmě čistě hypotetická otázka. Myslím si, že chudák Katie umře, špatné tušení. Ale třeba jenom řekne ne, kdoví. Každopádně doufám, že Rodneyho nebudou moc zesměšňovat. :?

Co se týče těch manželů, nechápu, proč by v jedné expedici být nemohli (pokud jsi to myslela obecně a ne v souvislosti se Stargate, kde to určitě nedovolí, neboť by museli řešit dlouhodobější vztah:-)). Zvlášť když jsou to civilisté, vědci. Ba naopak, měli by být rádi, že jsou víc v pohodě, aspoň se jednomu po druhém nestýská. Já v podstatě vůbec nechápu, že se s těmi vztahy tak nadělá, voják + voják, nadřízený podřízený.... Neříkám, že je to vždycky fajn, ale mělo by to být hlavně na rozhodnutí těch lidí a ne nějakých pravidel. Já jsem vždycky přemýšlela, co by se změnilo, kdyby Jack a Sam byli spolu. Narostly by jim snad nějaké rohy? Zmodrali by??? V jednom díle z alternativní reality byli manželé a klapalo to docela dobře, Sam v SGC pracovala úplně stejně. Pokud je překážkou opravdu jen to, že jsou oba vojáci (+ vyšší a nižší šarže), pak to nechápu.... No, trochu jsem se rozohnila:-).

Klenotko, Tvoje tušení o smrti Katie je dost pochopitelné, protože co pak? Museli by to nějak řešit, i když oni jsou schopní udělat svatbu a pak poslat Katie domů a už o ní nebude zmínka (nebo vlastně jen zmínka...:-)).

Jinak tento díl vypadá jako výplňový, asi nebude žádný Wraith, ach jo... Něco jako Tabula rasa... No, uvidíme. Sheppard zavěšený na věži vypadá slibně:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.1.2008 13:43:42
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Až do Midway to budou samé vyplňovačky :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.1.2008 14:08:52
General
General

Odpovědět s citací

Fazulina: Tak já to spíš myslela tak, obecně. Nemyslím, že by to bylo zakázané, ale za a) autoři se tím nebudou chtít zabývat a za b) Atlantis je přece jenom trochu nestabilní místo pro budování byť normálního vztahu, natož manželství. Kdyby se rozhodli mít děti, museli by oba odejít a pochybuju, že to by chtěli. Prostě z dlouhodobého hlediska, pokud se nerozhodnou udělat z Atlantis svéprávnou kolonii, to nemůže fungovat.
Ale je zbytečné to řešit, protože od autorů SG bych chtěla moc :D

Já se na tuhle epizodu docela těším, protože tam bude hodně Zelenky, Lorna a Chucka :D A taky Rodneyho, samozřejmě :D I když samozřejmě to bude víc týmové, což se mi líbí. Jenom by mě zajímalo, jestli tam fakt bude nějaký virus nebo se to stane nějakou náhodou.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách