Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
g.o.d: sice nevím jaký máš názory , ale já taky nejsem všemi deseti pro. Mám totiž panický strach z dabingu…proto jsem tam napsal to asi i když je to trochu nejasný…:oops:
A radši si odpustím peprnou poznámku na adresu g.o.d.a
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Na dabovanou SGA na Nově, tj. s pěknou dávkou reklamy, se dívat určitě nebudu, přesto pošlu mail ze všech svým tří schránek. Ať mají šanci i ti, co nestahujou...
Vojta@ má pravdu. Jako první vysílala SG-1 Nova. Prima to jen reprízovala. Navíc si myslím, že je lepší "zaútočit" na stanici, kde běžela celá SG-1, než stanici, kde se reprízovali jen první tři řady a pak se na to vykašlali. Prostě zkusíme jednou, dvakrát Novu a když neprojeví žádný zájem, tak můžeme zkusit tu Primu...
Naposledy upravil Markus dne 11.1.2008 15:58:37, celkově upraveno 1
elf: Jak jsem psal hned na začátku, originál máš a ten ti nikdo nevezme a upřímně nevím, co by ti udělalo, kdybys dopřál dabing těm lidem, kteří si nemyslí, že pár předabovaných Radkových hlášek je konec světa.
Sice tě nechápu, ale přemlouvat tě nebudu, je to tvoje volba...
Hmm,,, to je přesně o čem jsem psal. Sám z toho taky úplně nadšený nejsem, ale tohle není jen pro tebe, je to akce za všechny lidi, co nemají možnost se na SGA podívat jinak než v televizi. Ego stranou, děti, ...