Pro více informací navštivte domovskou stránku
Kód: Vybrat vše
http://prosba-o-branu.ic.czPtáte se zrovna teď "Proč bych to měl dělat? Atlantis mám vypálenou, tak k čemu vysílání v TV?" Důvodů je hned několik. První důvod je český dabing. Než se začnete rozčilovat, že originál je stejně nejlepší, tak mě prosím vyslechněte. Za a) je zde spousta lidí, kteří film či seriál s titulky nezvládají. Buď mají poruchu čtení a nebo třeba špatně vidí. Oba případy osobně znám a těch lidí je mi upřímně líto. Pro ně je dabing jediná možnost, jak si ten seriál opravdu užít. A za b) každý z vás originál již má a tak by bylo fajn projevit trošičku solidarity a dopřát český dabing těm, kteří ho mají stejně rádi nebo dokonce raději než originál.
Další z důvodů, proč je dobré SGA v TV vysílat je ten, že se velikou měrou rozšíří povědomí o tomto seriálu a tím se rozšíří i základna fanoušků. Myslím, že to je důležité pro každý seriál. No a v neposlední řadě je nákup seriálu jednou z našich televizí další příjem pro MGM, která samozřejmě rozhoduje o budoucnosti SG-1 a SGA. A i když peníze od Novy určitě nejsou žádný zlatý důl, tak je to bezpochyby nějaké to procento, které může přispět k pokračování natáčení SGA nebo dalších filmů SG-1.
Takže na závěr vás ještě jednou poprosím, zapojte se do Prosby o Atlantis. Jeden e-mail vás nebude stát víc, než několik minut vašeho času a každý mail je větší naděje na odvysílání tohoto skvělého seriálu v ČR. A i když většina z vás, jak jsem již psal, seriál má, zkuste si vzpomenout na ty, kteří ještě neměli to štěstí vidět ho a připojte se už kvůli nim.
Předem děkuji každému, kdo se do akce zapojí!