Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Vše o Anticích

Vše o Anticích

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

Příspěvek 23.10.2007 06:40:46
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vzdycky je zpusob jak salamounsky rozresit, ze si vsichni rozumeji :lol:

Ve Star Warsu si proste vymysleli, ze je jazyk Basic keremu rozumi vsichni a navic maji i vlastni hatmatilky :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.1.2008 21:32:33
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

newim jak vy ale pokud se antikove co byli v pegasusu a bojovali proti wraithum museli chovat tak aby se pozdeji mohli povznest, vzdyt vime myslim ze to byla epizoda epiphany ze ti lide kteri se tam chteli povznest nechteli zabit toho neviditelneho netvora protoze si mysleli ze by udelali spatnou vec a uz by povzneseni nedosahli! ja newim jak to objasnit u antiku ale myslim ze kdyz videli ze straci veskerou kontrolu nad galaxii pegas tak radsi nechali vseho jen tak, potopili mesto a na zemi se pokusili dosahnout povzneseni??? je to jen moje teorie o anticich a o tom proc treba ustoupili a nebojovali nebo nechteli se poustet do jinych vetsich projektu!!!!! muj nazor :? :? :? :? :? :? :? :?

Příspěvek 08.1.2008 21:49:53
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Povzneseni bude slozitejsi, nez proste a jednoduse byt hodny Antik :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 26.12.2008 21:06:24
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

sice dlouho mrtvy topic, ale myslím že stojí za to ho oživit.

Tak k tem Antikum a Wraithum. Já osobně si myslím že za to může ten jejich slavnej Disruptor, kterej byl ve špatnou chvíli na špatným místě. zrovna v tu dobu co se eraktusky brouk zakousl do antika. Pak disruptorová vlna a bylo to.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 29.12.2008 19:23:45
Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

me by zajimala otázka antické delky života (smrtelnosti, nesmrtelnosti) ... v auroře sou 10000 let ve stázové komoře a kdyby se je pokusili oživit tak zemřou , neřikali nahodou nekdy v SG1 ze sou nesmrtelní?? :?:
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Příspěvek 29.12.2008 19:27:11
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Werostir:
mám zato že ne :scratchanym: :scared:
ale k těm stázovím komorám.
Na auroře byla banda Antiků blbech deset tisíc let a jak dopadly, ale jedna "střelená antička si udělá poznávací výlet skrze bránu na Antarktidu" a po několik miliónech jí rozmrazí a ejhle je jak rybička (tedy až na ten mor :D )

(ano vím že nešla skrze bránu, ale že tam nejspíš zůstala...)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.12.2008 19:54:05
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Antici jsou v podstatě jen hodně vyspělí lidé, a víme, že lidé, pokud by měli dokonalou imunitu (což Antici mají), tak žijeme i 300 let.

Myslím, že bez stáze žijí tak 300-400 let. :)

Nevím no :scratchanym:

Invaze - 41. část

Příspěvek 29.12.2008 20:33:01
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ale ani s hodně vyspělou imunitou nezastavíš přirozené stárnutí, rád bych se tu o tom rozkecal, ale za chvíli bych nás dovedl do politiky... :evil:

s těmi roky souhlasím, ale imunita nebude jediné co by je drželo při životě.
Ale stejně by mě zajímala ta jejich stáze.

jinak taková menší chybka v seriálu se taky týká stáze... :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.12.2008 21:50:10
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tjn.
Ale když pak zamkli nějaky místnosti tak co když tam pak něco nechali a tolik místností nemohli zlikvidovat :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 29.12.2008 21:52:17
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

OK.. dobře rači jiný téma.

Zajímavý je že Antici, i když měli dusruptory, a kdo ví co ještě (možná i ZHN) prohráli válku, a podle mě to tim počtem wraithů zaz aš tak nebylo, protože pokud si vezmete jak nádhermě sme sundali Anubisovu flotilu, tak nevidim problém ve zničení pár tisíců Hive.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 29.12.2008 22:03:02
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

V tomhle směru... Myslím si, že antická základna bude silnější než Atlantis. Atlantis je hlavně město, pro tisíce obyvatel, nepoužívá se záměrně do první linie a ani k tomu není už od pohledu dělané. Jsem si jistý, že Atlantis by bez problémů srovnala hezkých pár Hivek, ale zda by si tak snadno poradila s masivní flotilou?
Navíc Atlantis je jen jedna, sice silná, ale nemůže se rozpůlit ani být všude. Je dost možné, že Wraithové se při obléhání snažili město spíš odříznout od zbytku galaxie a dlouhotrvajícím obležením vyčerpat než sakumpráskum zničit.
Naproti tomu outpost je od počátku do konce obranné zařízení, pravděpodobně dělaný právě pro ničení obrovských útočných flotil. V tomto směru se samozřejmě nabízí otázka, proč Antikové nepostavili nějaké i v PG, aspoň potom, co narazili na Wraithy... A to je dobrá otázka... :D

A když už jsem zmínil tu Atlantis a outpost... Je možný, že Atlantis střílela drony jednotlivě nejen kvůli jejich nedostatku nebo neschopnosti Carsona, ale třeba taky proto, že to ani rychleji neumí... No, ale tohle už je taková obskurní myšlenka, co jsem zrovna dostal... :)
Naposledy upravil Halajda dne 29.12.2008 22:04:56, celkově upraveno 1
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 29.12.2008 22:04:53
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

ale je to možný
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 29.12.2008 22:07:58
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Halajda:
tvoje absurdní myšlenky se mi líbí :D

a prosím vás to co se řešilo výše (ano WC :rflmao: ) už nechte na pokoji, protože se nemůžu smát a už mě z toho zadržování bolí bránice :rflmao:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.12.2008 22:37:24
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
OK.. dobře rači jiný téma.

Zajímavý je že Antici, i když měli dusruptory, a kdo ví co ještě (možná i ZHN) prohráli válku, a podle mě to tim počtem wraithů zaz aš tak nebylo, protože pokud si vezmete jak nádhermě sme sundali Anubisovu flotilu, tak nevidim problém ve zničení pár tisíců Hive.

Antici hlavně neměli žaludek na meganičení, když už ani disruptor nepostavili :D

Invaze - 41. část

Příspěvek 30.12.2008 20:56:08
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Halajda píše:
A když už jsem zmínil tu Atlantis a outpost... Je možný, že Atlantis střílela drony jednotlivě nejen kvůli jejich nedostatku nebo neschopnosti Carsona, ale třeba taky proto, že to ani rychleji neumí... No, ale tohle už je taková obskurní myšlenka, co jsem zrovna dostal... :)

To by se ale těžko bránili obléhání po Aspekti ví kolik let, kdyby je odstřelovali tihle tempem.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

PředchozíDalší

Zpět na Rasy