Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Vtipy a zábava Kuriozní poznámky

Kuriozní poznámky

obrázky, videa, flash animace, texty a další

Příspěvek 06.1.2008 19:46:08
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo, poznámky :D To byly časy. Já nejlepší dostala někdy ve druhé třídě.
V hodině HV si povídá se spolužákem i přes napomenutí, a tak jsem jí vykázala na chodbu. Po návratu na mě při sedání vystrčila zadek
:D :lol:

A druhou nejlepší v devítce. Příběh k ní zní takto:
Učitelce se asi po 20 minutách podařilo, aby třída vzala na vědomí, že začala hodina. Já seděla bokem k ní, hezky pohodlíčko, nohy hozený na vedlejší židli, polospánek. Slyšim něco ve smyslu "Kdo chce být zkoušen, ať zvedne ruku." Tak k tomu bezděčně dodám "A kdo nechce, ať zvedne nohu." A jednu nohu zvednu nad úroveň lavice. Učitelku chytil aqmok, tak si vyžádala žákovskou, přestože já byla její mazlíček. V žákovské se pak objevila velice agresivní poznámka:
V hodině ČJ je prostořeká!!!

Příspěvek 06.1.2008 20:35:57
Doci Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2WiX: Jj, Cimrman je best :D

"Zamknul dveře třídy tak, že nešly odemknout"
"Odemknul dveře třídy tak, že nešly zamknout"
"Soustavně zapomíná hubku"
"Kousl učitele do ruky, když jsem jej káral"
"Je zádumčivý"
"Přinesl do školy benzín" - "Přinesl do školy sirky" - "Nabádá Kuncovou, aby zítra nechodila do školy" - Další stránky třídní knihy jsou bohužel ohořelé.
"Maluje si do sešitu čtverečky a ještě to drze přiznává"
"Rozbil okno (skleněné) a ještě to drze přiznává"

Prostě klasika největší :D :D :D
Zdá se, že jsme se navzájem pozdravili, urazili a udělali přestávku

Příspěvek 06.1.2008 20:41:35
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je zádumčivý... :D

Příspěvek 06.1.2008 21:46:26
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak sem taky vyhrabal svoji žákovskou z devítky, vzhledem k tomu, že sem dostával poznámky prakticky denně (rubrika "Jiná sdělení" byla narvaná až na půdu :lol: ) tak sem si řikal, že by tam mohlo bejt i něco vtipnýho, ale nějak sem zapoměl, že se mi po tašce jednou rozlilo ředidlo (nemyslete si o mně nic špatnýho, bylo to nitroředidlo, ne toluen - neměl sem to na čuchání, jen sem chtěl zapálit školní hřiště :lol: ) a většina nápisů v žákovský se rozpustila :lol:
Ale nejlepší se zachovalo
Lukášova nejoblíbenější činnost v hodinách spočívá v pohazování různých předmětů po třídě. V tomto okamžiku nepracuje, ale poslouchá diskmena

A pak ještě takovej bonus - chodil sem na plaveckou školu a plavání se počítalo jako jeden z předmětů (psalo se i na vízo) a já sem to flákal, případně bojkotoval a trenér z toho šílel, tak mi chtěl napsat poznámku a v žákovský našel "Pochvalu za vzornou sportovní reprezentaci školy" ... ho málem trefilo :lol:

Teď je to na pytel, dostávam jen zápisy do třídnice ... to se člověk ani nepobaví :( :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 07.1.2008 12:42:40
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já už taky dostal jednu takovou zvláštní

Snědl spolužačce tatranku a škodu musí uhradit

To bylo v sedmé třídě,jednou jsme hrabali trávu venku a tu tatranku jsem vzal z podlavice spolužačce.Byli jsme dvě skupiny a ona měla zrovna vaření a já tu tatranku venku jedl a ona se zrovna podívala z okna.A celá naše zkupina se začala řechtat. :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 09.1.2008 22:21:11
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nějak nevím, kam s tím, ale na Filozofické fakultě máme takovou trochu chodící rakovinu na Středověkou filozofii, hodně kouří, pije...a má velmi zajímavé připomínky ke každému. Těžko říct, jestli se tak snaží lidi vyburcovat k přemýšlení nebo tak dává najevo, že ona je ta s vyšším vzděláním a my máme mlčet a pochodovat, každopádně jsem ráda, že s ní letos žádný předmět nemám. Tohle napsala na stránkách Filozofické fakulty:
Zápočty z postmoderní filosofie

Hodnocení: Zadání písemné práce znělo: 7 stran co nejvýstižnějšího referování o prostudovaném. Je pravdou, že jste se všichni naučili převést jakýkoli text do poměrně plynulých, mnohdy na sebe elegantně navazujících vět. Dobrá, ale je to k ničemu. Cílem výstižného referátu je se vybavit znalostí. Převést knihu anebo delší stať do pouhých 7 stran, znamená značné úsilí a práci jiného typu než jste odvedli, je třeba pochopit význam, oddělit to nejpodstatnější, přesně a autorsky formulovat. Je to umění, po našem techne, základní složka Vaší profesní kompetence. Má to i další neméně závažný smysl, o němž se ještě zmíním. Většina z Vás opatřila svou práci úvodem. Úvod jste koncipovali dvojím způsobem. Část z Vás líčila jakési rádoby osobní motivy k napsání práce, i když jediným motivem byl příkaz a povinnost. Další z Vás považovali za nezbytné na půl strany uvést životopis autora, i když životopisy velkých, menších i zcela nepatrných autorů jsou dnes dostupné během několika vteřin, a tudíž opsáním životopisu z internetového slovníku nezískáváte znalost, kterou potřebujete ke své profesní kompetenci. Horší než špatně myslet, je pracovat zbytečně. Navíc je to plýtvání papíru, energie, surovin, jde tedy výslovně o ekologický zločin. Většina z Vás také opatřila svou práci závěrem. Nevím co k tomu říci. Jen věřím, že při psaní těchto závěrů, jste si všichni byli jasně vědomi toho, že nejste s to jakýkoli závěr koncipovat, protože Vám chybí potřebné znalosti, že jimi nejste náležitě vybaveni. A zde se opět vrátím ke smyslu psaní výstižných referátů – jsou totiž prostředkem, jak si vštěpovat krystalicky zformulované formy a obsahy mnoha rozličných teoretických postojů, a to jako určitý rezervoár, s kterým pak pracujete dále a na jehož základě jste s to činit nějaké kompetentní závěry. Závěry, které jste mi předložili, byli učiněny bez jakýchkoli znalostí, jen tak vyplivnuty jako se vyplivuje nechutná žvýkačka. Kdybych si nebyla vědoma, že jste posedlí školskými manýry, nazvala bych to intelektuální zbabělostí. Tragické je, že u mnoha z Vás, je průkazný zájem a nadání, je to vidět na některých pasážích z textů. Uvedu jen námatkou: Šmíd, Schreil, Jendele. Anebo kolegyně Beránková, kdyby se ji například podařilo Bataillův přístup ke Stalinovi předvést na 2 stranách, disponuje znalostí o jednom z význačných přístupů poválečných intelektuálů západu (konkrétně zběha ze skupiny surrealistů), ovšem musela by si uvědomit, že Stalin stejně jako Mao v r. 68 slouží jako to, co skrze ně lze říci. A tudíž , že rozhodně nevystačí s rozhořčeným výkřikem, že Stalin byl netvor. Přitom referát Bataille-Stalin je jeden z nejlepších, i když nepřípustně zdlouhavý. Ach ty závěry! Jsou jako výstřely z pušky! K udělení zápočtu se každý dostaví osobně v mých konzultačních hodinách a dostane své.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.1.2008 23:51:56
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No asi bych jí kopnul do kebule :evil:
A to jsem jinak celkem pacifista.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 23.2.2008 08:43:18
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

To já jednou dostal:
Švihl spolužáka šňůrou od walkmana a způsobil mu zranění

Já nic! :D

Příspěvek 23.2.2008 09:34:49
jakub222 Airman
Airman

Odpovědět s citací

To můj kámoš dostal takovou perlu

"Dává pozor, jestli dávám pozor a když si myslí, že nedávám pozor tak nedává pozor."

týden se tomu celá třída řechtala...
Obrázek

Příspěvek 23.2.2008 12:38:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Air Force píše:
Tak sem taky vyhrabal svoji žákovskou z devítky, vzhledem k tomu, že sem dostával poznámky prakticky denně (rubrika "Jiná sdělení" byla narvaná až na půdu :lol: )

ja chodim do osmicky a uz mam ply jiny zdeleni a i tridni schuzky treba na matice uz mi to profesorka pise do sesitu (ale pak se to ze sesitu vzdycky nejak vytrati :lol: )

Příspěvek 23.2.2008 15:44:20
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jeden můj spolužák dostal taky dost zajímavou poznámku. Bylo to asi v osmičce. Naše třída sloužila zároveň jako přírodopisný kabinet, takže jsme měli všude po stěnách různé vycpané datly, strakapoudy a podobně.
Spolužák vzal do ruky sýkorku a pronásledoval s ní po třídě holky a kloval je do hlavy. Učitelka zrovna přišla a tak dostal milý spolužák poznámku následujícího znění:

Honí po třídě spolužačky s ptákem v ruce :D :D

Ještě teď se tomu musím smát.

Příspěvek 23.2.2008 15:48:22
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ROFL :lol: tak to me dostalo

Příspěvek 23.2.2008 16:02:28
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To mi pripomína jednu, čo som čítal.
Janko na prírodopise vezme vypchatého vtáka zo steny a dáva ho babám pod sukňu a učiteľka mu napíše poznámku: " Dáva dievčatám pod sukňu vtáka." Keď si uvedomí, že to znie divne, vypýta si gumu, že to zmaže. Ale Janko nemá, tak dopíše: "A navyše nemá gumu." :D
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 23.2.2008 16:02:49
seqwence Airman
Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
profesorka pise do sesitu

chtěl jsi říct ''bonzdeník'' , žejo? :)

Příspěvek 23.2.2008 16:08:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant