Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 29.12.2007 23:13:24
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak já se v Mostě celkem vyznám, ale dneska jsem byla taky celkem mimo :D A už jsi to, jendo, našel na mapě? :D

Stalker: Ten vlak z Rakovníka jede hodinku a do Mostu je to z Loun už jen 25 minut. Čili cesta hodinu a půl vlakem, což imo není nic tak strašného. Je to jako tradiční cesta z Prahy, když si započteš kličkování Prahou, které trvá tak 20 minut. Časově to vyjde úplně nastejno.

Každopádně bylo super mít sraz někde, kde se nemusím bát, že se nedostanu domů a kde mi poslední vlak jede domů o půlnoci. :D Musíme si to zopakovat, tentokrát možná nalákáme víc lidí :D Všechno se nemusí konat v Praze, že? :D Samozřejmě nic nebrání tomu, udělat to příště zase někde jinde. Zdá se mi, že severočeši jsou dost flexibilní a vůbec ne líní někam dojet :D...hmm, co třeba Louny? :D (to radši ne, od nás se domů už nikdo nedostane :))
Naposledy upravil Klenotka dne 29.12.2007 23:17:29, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.12.2007 23:16:28
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já už do galerie nahrál svoje fotky a zejtra tam nakopu Jendovo :)

Příspěvek 29.12.2007 23:17:10
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka:Jasný... :D
Ashrak: tys určitě počkal až budu mrkat,viď? :) (tohle se mi stává fakt často :( )
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 29.12.2007 23:20:46
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Také doufám, že se k nám příště připojí více lidí, aby jistí nejmenovaní jedinci mohli fotit také někoho jiného :) :evil:

Příspěvek 29.12.2007 23:21:46
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak kdyz mas udajne tak malo fotek .... tak jsme ti nejake udelali :-D

Příspěvek 29.12.2007 23:35:42
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Zkoušel jsem to... cestu jsem popsal- doleva, doleva, doleva,... ale nějak se ztratily i mapy :lol:

Nefertiti: Aspoň víš, jaká je to dřina dělat modelku :D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 29.12.2007 23:36:40
General
General

Odpovědět s citací

Na té poslední fotce vypadám hrozně, jako idiot a jako nějaká tlustá Máňa :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.12.2007 23:41:27
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka Aha, já hledal jen ty přímý. Takhle by to asi šlo, to o tom příště popřemýšlím :)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 30.12.2007 10:09:05
Saphira Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lidičky, bylo to opravdu moc fajn, mně se večer ještě trochu protáhnul, protože jsem po našem srázku kráčela ještě na další akci a divím se, že jsem dnes ráno vůbec vstala, když jsem vrátila domů až o půl čtvrté ráno :oops:

Tak někdy zase příště!
Life is too short.

Příspěvek 30.12.2007 13:33:32
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Fotky:
Já snad nikdy nemůžu mít normální fotku. :cry: :cryy: :evil: :x :o :oops: :shooting:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.12.2007 15:03:36
General
General

Odpovědět s citací

Tak kdepak jsou ty fotky, Ashraku? :D Chci vidět, jak děsně na nich vypadám :) A hlavně tu skupinovku s těmi hlavami :D
A kdypak si to zopakujeme a kde?

Pořád ještě na jaro plánuju vykopnout příbuzenstvo z domu na zahradě (a to nebude sranda :D ) a udělat tam takový celorepublikový, víkendový sraz. Internet tam sice není (víkendový dům!), ale nebojte, ostatní vymoženosti jako elektřina ano, takže o noťasy se bát nemusíme. A dobrá zpráva je, že je to celkem osaměle stojící dům (sousedi nalevo mají dům o kus dál a napravo je kravín, a kravám to vadit nebude :D), takže by se tam dalo hezky všechno pouštět nahlas :wink:
Ale ještě jsem se babičky nezeptala. I když, když to tam přežilo pomaturitní večírek, přežije to i sraz SGA-P :D
Nebo by možná bylo super nechat to až na léto, srpen třeba...až bude teplo a budeme moct vegetit venku a přes den se koupat v bazénu (kulatá věc, schůdky dodány po 20 letech :D), anebo v řece :wink:
Ale všechno je to zatím ve stadiu plánu, musím se zeptat babičky, které ten dům patří, pak zajistit, že tam nebude ani jeden člen mé Addamsovy rodiny a hlavně aby se sešlo dost lidí, aby to mělo cenu. :wink:

Příspěvek 31.12.2007 15:13:17
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Víkendový sraz je dobrý nápad. Akorát by opravdu záleželo na datumu a ohledně plánování to bude asi o něco náročnější…
Jinak jen pro zajímavost, kde ta "chatka" je?
:lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.12.2007 15:42:20
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka: fotky uz jsou ode dne srazu v nasi fotogalerii :-P
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 31.12.2007 15:57:47
General
General

Odpovědět s citací

Aha :) *jde do galerie* EDIT po návratu z galerie: Ta společná je úžasná :biglol:

Ta "chatka" je vlastně dům jak kráva a je to tady ve vesnici asi 6 km za Lounami (jezdí tam městská, takže spojení je v pohodě, v nejhorším se tam dá v pohodě dojít pěšky nebo na kole). Vesnice Obora, koukni na mapu :D
Teď jsem to říkala mámě a trochu se to zase strhlo v debatu o příbuzenstvu :D Každopádně bych to viděla až na to léto, protože se tam musí uklidit. Je tam naprosto nehorázný bordel, že se tam nedá ani nikam sednout a to je to hodně velký dům. Chtít po dvaceti letech společného užívání jeden pitomý víkend pro sebe snad není tak moc.

Ale ještě nic není jisté, na plánování zatím zapomeňte, protože se to musí pořádně dojednat. U nás je všechno na dlouho :roll: Takže s plánováním by se v případě srpna (a na 100% nenajdeme datum, kdy budou moct všichni) mohlo začít až někdy třeba i po Festivalu fantazie. Jak ale říkám, je to tam skvělé, nikdo tam trvale nebydlí, takže nikomu nebudeme překážet, celkově je tam asi 8-10 postelí, plus spousta místa na spacáky. Navíc pokud se tam někdo neopije jako prase a nebude dělat bordel po vesnici (v tom případě bychom na případný další sraz měli utrum a těm jedincům bychom mohli akorát poděkovat), tak se tam dá i nahlas pustit hudba nebo se tam dá udělat improvizované promítání. Tedy pokud bude někdo ochotný dovéz projektor :)

Příspěvek 08.1.2008 13:11:48
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Askrak:
Nějak mi v galerii chybí fotky od Jenda(y)… :dontknow: :jump:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony