Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x10 - This Mortal Coil [Každodenní břímě]

4x10 - This Mortal Coil [Každodenní břímě]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.12.2007 13:43:11
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Mmch., Elizabeth...ještě nejsem připravena se vzdát veškerých nadějí :? .

Taky nevěřím že je mrtvá. Stejně jako čekám, že se ještě vrátí Ford.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 13.12.2007 15:04:38
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevim no, mi Elizabethina smrt zas tak nevadi....nikdy jsem ji moc nemusel:-) skoda ale tech dvojniku...
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 14.12.2007 12:05:00
lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mirra: No dokonce i warp 9,985 po dobu jedné hodiny :-)
http://www.sweb.cz/TCAcademy/Indefatigabel_technic.htm

Edit by Tar-ara: Linky prosíme do code, ne do url.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 14.12.2007 12:35:27
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No epizoda to byla dobrá, už se těším na pokračování :D
Ale hlavně se mi líbilo že ukázaly nový lanťanský lodě (ty co sestřelili jumper)

Příspěvek 14.12.2007 18:20:34
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno, tak co si myslím o téhle epizodě? Jo, líbila se mi. Byla nápaditá a to se cení, zejména poslední dobou ve Stargate. Nic proti, samozřejmě. Líbila se mi ta myšlenka "hodných" Replikátorů. A duplikáty celého týmu včetně Weirové, které si myslí, že jsou originály, to je skutečně povedená myšlenka. Jen je mi líto, že Elizabeth je tam, kde Carson. Škoda jich obou. Btw. myslíte, že se ten návrat Carsona bude konat podobným způsobem? :D Mno a taky se nám pěkně vysvětlilo to vidění Sam. Však já jsem věřila, že to nebude pravá Atlantis. Ale je fakt, žše až takový scénář mě fakt nenapadl.
Mno a nakonec si neodpustím poznámku. Scénáristi se nám nějak zakoukali do myšlenky "zlého" Lorna :lol: I když proč ne, jen tak dál, ono mu to sluší :D Ostatně ani "zlá/hodná" Kellerová nebyla špatná :lol:
Epizodu bych hodnotila velmi kladně. Líbila se mi a jsem zvědavá, jak to s Replikátory vyřeší.

Příspěvek 14.12.2007 20:27:34
Vincenzo9 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jeste k tematu "shut it down"....je v pozadi slyset jak se zavira brana a ne zveda stit....a mimochodem v zadnym SGA ani SG1 dilu to takhle nezavreli...jinak by si toho asi tolik z nas nevsimlo...
"Then to Tyolus: say to the people of the low plains, seek not the wickedness amongst your neighbors lest it find purchase in your own house."

Příspěvek 18.12.2007 00:08:23
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tahle epka se mi libila, nedavno sem se take rozhodl ze uz sg1 a atlantis nebudu porovnavat...
Mimochodem k Elizabeth...neverim a ani nedoufam ze by se mohla vratit a uz vubec ne s navratem do vedeni atlantisu...kdyby preci jen byla elizabeth zachranena, tak uz by se k vedeni tezko dostala protoze by ji IOA (doufam ze ty pismenka nejsou prehazeny :D ) zavreli nekam do laboratore a zkoumali jeji nanity...
toliko k tomu

Příspěvek 19.12.2007 12:23:59
lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlas
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 26.12.2007 14:28:31
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se koukla na tu epizodu ještě jednou a vrtá mi hlavou jedna věc. Když duplikátní tým uvažuje, že budou varovat originály na Atlantis, Sheppard navrhne, že nepůjdou rovnou za nimi, ale na Nový Athos, odkud je budou kontaktovat. Ale jak mohl vědět, kde Nový Athos je? Podle slov repliKellerové uploadovali jejich vzpomínky podle Elizabeth, která byla ale replikátory (Oberothem) zajata ještě předtím, než Nový Athos existoval. Takže teoreticky by o něm vůbec neměli vědět. No, možná mi (zase) něco uniklo:-), ale nejsem si toho vědoma.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 26.12.2007 14:32:07
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

novy athos vzniknul po tom co antikove v puli 3 serie obsadili Atlatnis a Athoisany pemistili pric

Příspěvek 26.12.2007 14:32:23
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V to dobu už Nový Athos existoval, existuje cca od epizody 310 :wink:
Obrázek

Příspěvek 26.12.2007 14:33:12
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak nejsem si jistej, ale myslím že na Nový Athos byly přesídleni už někdy v polovině třetí řady.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 26.12.2007 15:01:14
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Aha, ja mela za to, ze Novy Athos vznikl az pote, co cele mesto preletelo uplne jinam na zacatku 4. serie. Tak to potom jo. Tim se to vysvetluje.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách