Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 11.12.2007 21:09:38
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ashrak_22 píše:
Tak já bych to udělal jako v Praze, na tu druhou :)

myšleno jak druhou hodinu (14:00)

Příspěvek 11.12.2007 21:14:14
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:oops: Jéé já jsem …***… to mě taky mohlo napadnou :oops:
Sorry za mojí natvrdlost, ale někdy překvapím i sám sebe. :oops: :D :oops:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.12.2007 21:37:36
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ve dvě by to bylo fajn.. :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 18.12.2007 14:12:56
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takze je nas 7 a sejdem 29.12. ve 14:00 na nadrazi, takze mam na kolem pul treti zarezervovat stul?

Příspěvek 18.12.2007 16:00:15
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já bych asi taky přijel.. Ty co jsou z Ústi by si mohli dát sraz už na nádraží a jet do Mostu společně..

Příspěvek 18.12.2007 16:20:09
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Poznáme se jak? :) já vím,že některý se znáte...kdyžtak,ten co tam civí okolo a něco hledá,to budu já :D
Obrázek

Příspěvek 18.12.2007 16:23:34
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já bych teda navrhla setkání v Mostě na nádraží, tam jsem jako doma :D Někde, kde tam není moc lidí a bezdomovců. Třeba vzadu u too obchodu s jídlem a tuším, že teď jsou tam nějaké suvenýry. U schodů s eskalátorem :wink: Já se s Ashrakem a Saphirou poznám, takže budeme čekat na ostatní. Kdo přijde první, počká na ostatní :wink:
A ještě někdo nechce přijet? I Pražáci by mohli :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.12.2007 16:31:51
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Geser:
Tak to fungovat nebude :) . A to z jediného důvodu :arrow: těch civících tam bude víc (JÁ) :D
Klenotka:
A ti co přijdou dřív a nebudou nikoho znát poznají jak že patří ke skupině o metr dál?? :lol: :dontknow: :lol:
:idea: Já navrhuji něco podle čeho bychom se poznaly (aspoň velmi hrubý popis sama sebe) :arrow:
__________--------_________
Já budu ten SKORO dvou metrovej sloup v oranžový bundě a možná budu mít i kulicha NY (většinu z toho jsem už psal)

__________----------_____________
A co se rezervace týče tak já na 99.9% přijdu. Jednak se mi chce a za druhé se na vás těším :P :P
(bohužel v mém světě není nic 100% :oops: )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.12.2007 16:36:13
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Škoda že sen nemůžu zúčastnit, ten den totiž nejspíše pojedu z moravy zpátky domů, takže ještě k vám na sever bych to nestihla, určitě si to užijte a doufám, že budou nějaké záznamy :) :wink:

Dragon: To stačí poslouchat okolí a jakmile slyšíš známé přezdívky, tak se hezky vetřít...mohla bych vyprávět :lol:

Příspěvek 18.12.2007 17:24:03
General
General

Odpovědět s citací

Dragon: Shial má pravdu :wink: Poznáme se, neboj se :wink: Když jsme se byli schopni poprvé najít v Praze na Andělu (skupinka postávajících lidí je prostě skupinka lidí :)). Navíc, vzadu u eskalatárou opravdu nebude problém se najít. Ale když ti to pomůže, jsem malá, hlučná, krátko a hnědovlasá, černá bunda, modré kalhoty, příšerná zelená taška přes rameno :arrow: zajdi do SGAP galerie a je tam milion mých fotek :D Je tam i Ashrak a někde určitě i Saphira, tak budeš mít jistotu, že nás najdeš :wink:

A už se vůbec ví, kam půjdeme? Já jenom abych si to nějak časově rozvrhla a nehledali jsme něco až tam :wink:

Martincz: Prve jsem si tvého příspěvku nevšimla :oops: Ty jsi z Ústí? To je super...tedy, ne že bych s tebou jela tam odtud, já jsem přece jen z Loun, ale přes týden jsem v Ústí ve škole, i když tam nejsem na koleji, protože se mi to moc nevyplatí. Jsem ráda, že tady někdo ví, o čem mluvím, když spustím o Ústí. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.12.2007 17:32:40
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No to mě podrž..Eskalátoru sem si tam nějak nevšiml..Je to u toho Fornetti stánku?A ohledně poznávání to posichruju :D přišpendlim si Atlantis expedition logo na bundu...Aspoň na nádraží :lol:
Obrázek

Příspěvek 18.12.2007 17:37:20
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jde se do restaurace Trattoria ..... jinak vzadu u ekalatoru, bud pojedes po ekslatoru nahoru a hned to najdes nebo vylezes do hlavni haly a vydas se do prava a dojdes k eskalatoru tam budem jako skupinka postavat ....

Dragon: My se muzem sejit uz v Litvinove :-)

Příspěvek 18.12.2007 17:41:04
General
General

Odpovědět s citací

Ono to nádraží zase tak velké není :D Prostě jsou to ty zadní schody, co se mají používat jako východ :D
Trattoria, kdepak to je?

Příspěvek 18.12.2007 17:43:02
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kousek od kina Kosmos, vlastne pod nim, temer na druhe strane Mostu, ale je to asi tak nejlepsi (a listek stoji jen 10 Kč .... ted vlastně dvanáct protože si ho budete muset koupit v automatu v Buse). Jinak Sapphira uz objednala stul.... na jmeno ..... no vsak uslysite na miste :-D

Příspěvek 18.12.2007 17:50:06
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Díky Klenotko za typ. :wink:

:shock: Jinak prohlídl jsem si fotky a u Ashraka jsem málem nadskočil :oops: (určitě poznám). :arrow:
Při otevření první fotky sním jsem si ho totiž spletl s jedním kámošem, který mu je až nevěřícně podobný….

Tak že Klenotku a Ashraka určitě poznám….(Saphiru snad taky)

Ashrak_22:
Jj s tím taky tak trošku počítám, ale tu otázku jsem položil i za jiný a taky pro případ že by se tak nestalo…

Kde budeš nastupovat??? :idea: Na Nádraží (Litvínov) můžu sjet busem a tam se potkat.

PS: mojí reakci nad tou tou fotkou a možná až se potkáme si neber moc k srdci, ale ten kámoš je ….. :wink: :lol:
A opravdu (tedy aspoň podle fotek) jste jak dvojčata. :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony