Pivo za 20 a méně je v Brně spíš rarita:-). Jinak Středověká krčma je super, ale ani mě to nenapadlo, protože tam by Jur@s zřejmě za 300 měl tak akorát špatnu náladu:-). Steakový a pivní bar super, ono je jich víc:-), Veveří a okolí je plná podobných podniků, jeden lepší než druhý. Myslím, že najít vhodnou hospůdku nebude problém. Já mám takovou jednu srdeční, sice to není zrovna první cenová kategorie, ale dobře tam vaří, levně tam vaří, pivo dobré a tak. Je to Legenda na Jiráskově ulici (nad Malým pegasem, kterej vlastně taky není špatnej:-)). Ale abychom vyšli vstříc těm mimobrněnským, pak je možná lepší to centrum, pokud pojedou pak ještě domů vlakem.
Hodiny na nádraží jsou o něco méně slavné srazové hodiny, ale přesto hojně využívané. Jsou na kraji mezi ostrůvky na tramvaj.
Jurasi, na jedné straně malej kindoš:-), na druhé koukám máš za sebou asi perný život, kdzž už Ti v tomhle státě nezbývá nic jiného než chlast:-).
Zajímalo by mě, zda třeba nakonec nezjistíme, že se známe:-), teda já asi ne, řekla bych, že věkově meyi Vámi budu asi vyčnívat, ale jinak.... No. 7, kde pracuješ?:-)
Jo, noční klub taky neberu, je tam moc hluk, to bychom si moc nepopovídali:-).

. Ale tady opravdu fakt nic jinýho nejde dělat