Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 07.12.2007 21:09:03
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak mě u Niki zaujalo na začátku, jak nevěděla, co se děje. Její schopnost a co se s ní vlastně děje, nám v 1. sérii vůbec nevysvětlili. To bylo snad jediné, co si o ní z 2. série pamatuju, že to konečně vysvětlili, proč má rozštěpenou osobnost a tak. Ale jak pak přišli s tou další osobností, tak to už bylo hodně vycucané z prstu a byla to jenom záminka, jak se zbavit DLa.
Ale její epizody bývaly dost nudné a i "Four months ago" tím hodně, imo, pokazili. Nevyčítám jim, že se na ní konečně zaměřili, ale zrovna v téhle epizodě, kde nám měli vysvětlit plno věcí, ale místo toho nám ukázali Micu, jak sfoukává svíčky. To její "it will be OK", co pořád říkala, už mi pak taky lezlo dost na nervy.
Ale jako herečku ji mám ráda. Je to sice blondýnka :lol: , ale rozhodně není tak otravná a okoukaná jako Claire (a Hayden), která zase byla pro změnu všude a ve všech epizdách až někam k 2.07, a už se prostě okoukala, protože v první půlce série nenabídli kromě Westa v její linii nic nového. To byl zase druhý extrém.

Sylar...ten měl umřít. Tedy, nic proti němu, v 1. sérii byl opravdu "cool", ale teď ho dali dohromady s dvojčaty a to mu imo dost ublížilo. Líbilo se mi, pravda, jak si každá postava šla prostě za svým a on vlastně taky. To zase jo. Ale pořád to jeho "jsem zlej" a "jsem zpátky", mě trochu štvalo. I když v poslední epizodě u mě stoupl tím, jak zastřelil Mayu. A tu pak oživili místo aby...ale, proč bych se měla rozčilovat? :lol: Proč když tam konečně dají tmavovlásku, tak to musí být taková......*doplňte podle míry nesympatií* :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.12.2007 21:15:48
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak je to nějaká Jihoameričanka nebo tak...rozhodně není klasická Evropanka/Američanka. Jako taky se mi moc nelíbila, kdežto "takováhle" cizinka je lepší v Prison Breaku :lol:

Ty bys taky vyčítala tomu seriálu uplně každou chybu... :lol: a jestli umře Nathan tak tu zboříš forum a svět :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 08.12.2007 13:48:25
General
General

Odpovědět s citací

Opět se nedohodli:

http://www.reuters.com/article/entertainmentNews/idUSN0734928420071208?feedType=RSS&feedName=entertainmentNews&rpc=22&sp=true

Tím asi můžeme dát Heroes sbohem a datum "2008" platí dál, ale tentokrát už to opravdu odhaduju spíš na to září, protože před Vánoci se už asi nesejdou :roll:

Na jednu stranu je to možná dobře, je víc času na save nathan campaign, na druhou stranu budu asi dál nervózní :) Ale nevěřím jim, že nemají hrubé náčrty a nemají příběhy promyšlené. Jenom je oficiálně nesmí psát a publikovat. Podle jedoho z tvůrců jsou připraveni okamžitě po skončení naběhnout zpět k natáčení. Nevěřím, že scénárista, který dělá pro seriál, bude jen tak měsíc doma a sedět si na rukou :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.12.2007 17:03:59
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, Claire a Nikki bych v S2 opravdu neporovnával. Claire rozhodně není tak ohraná, jako je Nikki - především díky HRG, bez něho by to bylo o ničem. Nikki nikoho takového nemá, DL zemřel nějak hloupě v Fourth Months Ago (ano, i IMO tam ona jen překážela), Micah se chová dementně a Copycat mu k tomu sekunduje. Kdyby ten seriál nebyl tak kriticky o záchraně světa, možná by mohli být funny episodu, ale takhle...
Nikki měla umřít na konci S1, nebo ji měli nějak smysluplně spárovat s jinou hlavní postavou - nakonec, Nathan je sám a už spolu spali, Peter se s ní zase dal dohromady v alter budoucnosti. Nebo někdo prostě... Ale takhle tam vážně byla zbytečná.

Mimoto, Maya není zajímavá ani v S2 :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.12.2007 18:36:41
General
General

Odpovědět s citací

Raynor: To jsi mě špatně pochopil nebo já to špatně napsala (to spíš :)) :wink: Claire se trochu okoukala díky tomu, jak jí věnovali celou jednu epizodu, sedící někde s přítelem a neměli jsme možnost ji vidět takovou jako na konci 1. série. Tady jakoby trochu ztratila šmrnc. Ale její vztah s HRG je jeden z nejlepších vztahů otec/dcera, jaký jsem měla možnost vidět a to je ta věc, která se neokouká a dělá to Claire rozhodně velmi zajímavou. Jenom do toho asi neměli moc plést toho Westa, nebo vlastně taky, to mělo na její vztah s otce taky vliv, ale prostě s tím jejich "tokáním" strávili dost častu a celkem zbytečně. Trochu zrychlit tempo by to chtělo a možná by se toho pak do jedenácté epizody stihlo mnohem víc :wink:.

Jur@´s: To, že jim vyčítám zbytečnost Mayi a řeším tu s Raynorem postavu Niki a její přítomnost jak 1., tak 2. sérii není hledání chyb, ale normální debata. Možná by ses mohl taky zkusit zapojit. :wink:

Příspěvek 08.12.2007 18:56:55
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak ano, ja jsem v casove tisni a jen jsem to proletel ocima. To ano, jejich vztah je kvalitní, skoro bych snad i rekl stezejni v serialu (nevim, jestli je Nathan-Peter tak silny na momenty), ale trochu mě v jejich vztahu rve ta recyklovatelnost. Kolikrat uz to vypadalo, ze to Bennett odnese? V S1 nekolikrat, vcetne skvele sceny na moste, v S2 FAMOZNE natocena scena na plazi by taky mohla mluvit... Ale chapu, se jim to nechce utnout, nevim, jestli tam ted maji tak kvalitni zdroj dramatickych scen mezi postavami.

Někdo si hold plete diskuzi a konstruktivni kritiku s nenávistí k seriálu. Asi jak člověk slepě nemává v průvodu vlaječkama, tak není pravý fanoušek.
Obrázek

Příspěvek 08.12.2007 18:59:54
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mayi měla aspon zajimavou schopnost a poznali jsme, že nejen v USA jsou lidi se schnopnostma :)

Jako ale Nikki byla v 1. sérce fakt zajímavá...ze začátku jen ten její příběh (pro mě) dodával štávu seriálu, prostě to bylo takový napínavý, jak řešila ty mrtvý chlapy atd. nevěděla, co se děje (ostatní to tolik nepřekvapilo ty schopnosti)... Ty jo, já už si ani nepamatuju, jak DL umřel :lol:

Jo, Clair a její otec...hezká ukázka dobrého otce, který chce pro svou dceru ( i když adoptovanou) to nejlepší. Některé chvíle zbytečné, některé náhodou cool (jako 1. díl nebo jak hráli s Westem na toho lítajícího zložince :lo: ) .

Příspěvek 08.12.2007 19:07:20
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Maya je a byla nudna jako nedelni kostel a dobre vypadajici predstavitelka to nespravi. Zajimava byla leda tak v 201, nebo kdy se objevila, a pak, jak se obratila proti Alejandrovi a skončila se Sylarem, v 210. Cokoliv mezitím je filler, který kdyby byl sestrihan do jednoho dilu, tak by to bylo otresne - vždyť stále dokonale jen brečí, pozabíjí lidi a pak se kaje, pak totéž, pak prozměnu totéž, a nakonec pro velký úspěch znova. Byli tam jen jako sidekickové pro Sylara, který ale v S2,0 taky postrádal poněkud význam... Kdyby se k němu vrátili až v S3, tak by to možná bylo lepší (spolu s pár narážkama na něho v S2). U Claire nebo Hira šly nudnější okamžiky S2 omluvit pozdějšími skvělými díly, které musely být nějak postupně připraveny nudnějším dějem, efekt budování namětí, nebo jak to nazvat, vývoj. U Mayi ale tohle IMO těžce chybí, k žádnému vrcholu tam nedošlo.
A že schopnosti maji lidi mimo US vime od pilotního dílu. Hiro nevypadá zrovna jako čistokrevný Američan.
Obrázek

Příspěvek 12.12.2007 19:09:45
General
General

Odpovědět s citací

Tak mi dneska přišel Heroes Box set 1. série z amazon.com. Sice clo cenu trochu zvedlo, ale i tak jsem se vešla do 900 :D Samozřejmě české titulky tam nejsou, ale anglické ano, francouzské a španělské a asi 3 hodiny bonusů, hlavně smazané scény a neodvysílaná pilotní epizoda (asi ta s těmi přidanými scénami, ještě nevím)A vypadá to hodně mňamkovně :D

http://img107.imagevenue.com/img.php?image=82126_P1010648_122_1116lo.JPG
http://img183.imagevenue.com/view.php?image=82130_P1010649_122_220lo.JPG
http://img187.imagevenue.com/img.php?image=82249_P1010650_122_599lo.JPG
http://img187.imagevenue.com/view.php?image=82263_Rotation_of_P1010651_122_119lo.JPG
http://img156.imagevenue.com/img.php?image=82276_Rotation_of_P1010652_122_798lo.JPG
http://img205.imagevenue.com/img.php?image=82286_Rotation_of_P1010653_122_553lo.JPG

Příspěvek 12.12.2007 19:41:23
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Maja a Alexandro tam byli IMO jen proto aby dopravili neschopného Sylara do centra dění aby se moh objevit v S3 jako zaporák.

Doufám že tam ještě nějak rozpracujou Bogeymana, protože na začátku vypadá jako megazaporák a pak ho vyříděj během asi šesti dílů, kdežto Sylara nevyřídili ani během 23 :roll:

Příspěvek 12.12.2007 22:10:05
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Asi tak...

To je hrubý klenotko, kéž by to prodávali tady s českýma titulkama, tak si to hned koupím :cry: :wink:

Příspěvek 12.12.2007 22:14:08
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak já si to pořídím, až to vyjde pěkně s českým dabingem. Do té doby se spokojím s DVD ripy a dabingem z Primy. :) Ale jinak ti to samozřejmě přeju a pěkně si to užij. :wink:

Ashrak_22: Na toho Bogeymana jsem si zrovna včera vzpomněl a matně jsem vzpomínal, jestli se to nějak dořešilo. No nedořešilo. Takže taky doufám, že v tom příběhu budou pokračovat. Ale vzhledem k tomu, že je to Parkmanův tatík, tak to považuju za pravděpodobné...

Příspěvek 12.12.2007 23:15:10
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tam bude zavřenej hodně dlouho, asi jako možná Adam :lol:

Příspěvek 12.12.2007 23:35:04
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, on vlastně Parkman tatíka uvěznil ve své mysli, ne? Kruci musím se na tu druhou řadu podívat znovu. Nevím proč, ale Heroes se mi nějak špatně pamatují. :oops: Ono se v jednom díle toho semele tolik, že mi vždy něco unikne.

Příspěvek 13.12.2007 08:14:21
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No Markusi, tak na Heroes na DVD, s českým dabingem si ještě počkáš nějáké to desetiletí :D

Klenotka: závidím ti a nijak to nebudu zakrývat :lol:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes