Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.12.2007 15:06:14
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Jur@´s:
Tak když se na to podíváš s odstupem tak asi jen dva díly (a ty možná zapadnou) nezapadají do mozaiky celkového děje.
Dokonce i tenhle díl zapadne do děje (teda podle spojlerů).
A i ten wraith co je ve městě je důležitej pro celkový příběh. :wink:

A takhle bych mohl pokračovat dost dlouho 8)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.12.2007 00:03:02
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jsem se na to kouknul na YouTube, prozatím jsem viděl jen 4-01, a musím říct, že to bylo skvělé. Vím, že to asi byla ta lepší episoda z řady, ale stejně bylo pěkné vidět Atlantis a přitom se u toho nedívat na hodinky když už bude konec. Čili chválím. :-)
Ty kožené uniformy se mi líbí, Carterová jako velitelka je skvělá, story okolo pohledů do budoucnosti nebyla špatná, morální otázka poněkud idealistická, ale nakonec proč ne. Woolsey mi nějak špatný nepřišel, nakonec měl vcelku pravdu. Chybí mi Deadalus a taky některé věci byly divné (Keller příjde k fibrilujícímu pacientovi a dívá se, jak klidně umře - na to divák House není zvyklý; bitva Hivek taky divná), ale celkově být taková celá řada, vrátí se Atlantis u mě na skorošpici - a odpustil bych ji možná i tu idealističnost :-)
4,5/5
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.12.2007 00:14:32
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ta bitva Hivek byla hlavně stará :wink: Byl to starý záběr z epizody The Hive.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.12.2007 01:07:13
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já vím, bylo tam více stocků. Bohužel Atlantis (a myslím, že i BSG) má bezpochyby nízký rozpočet, oproti třeba Enterprise.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách