Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Tak ta přemněna těch replikátorů vypadá vážně skvěle, žeby něco jako pravá podoba? Myslím ty kovový humanoidní rysy... jestli jo tak je to dobrý nápad, ono ten lidský vzhled je víceméně kamufláž..
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain
This Mortal Coil
Episode 409
CHYBICKA SE VLOUDILA doufam ze nam replicatori tu Atlantis opravy
kdyby jsme ziskaly elizabeth zpet tak by jsme mohly pomoco nanitu opravit atlantis
cvigy: scifi to celé jinak čísluje, nevypadá to, že by to byla chyba, u Miller's Crossing měli 412, pokud se nemýlím.
Jinak myslím, že teď je více než pravděpodobné, že ta Atlantis, která byla ničena není naše. Předpokládám, že když tam budou dvojníci týmu, tak i celé expedice, což asi znamená, že to bortící se město bude jejich. Ovšem to je jen můj dohad, může to být jinak...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.
Myslím, že se ničeho nezbavili, v té vizi o Sam nebylo nikterak řečeno, že by to mělo být naše město. Vize ukázala událost, která se stane. Kdy a komu, ale ne
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.
Myslím, že se ničeho nezbavili, v té vizi o Sam nebylo nikterak řečeno, že by to mělo být naše město. Vize ukázala událost, která se stane. Kdy a komu, ale ne
To je pravda na to jsem zapomněl.
EDIT:
Cvigy:nebo ji ukradneme jako jsme ukradli Ori křižník