Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.11.2007 13:12:35
flipper Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jsem jen zvědav , kdy Amanda dostane větší šanci prosadit svou hereckou individualitu.Zatím nic moc.

Příspěvek 24.11.2007 13:21:09
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja sem naopak rad ze neubira misto jinym hercum jako radek a rodney , ale zase by jim obcas ,,helfnout,, mohla

Příspěvek 24.11.2007 19:01:39
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja si taky myslim, ze by nekdy sem tam mohla udelat ze sebe genialni a chytrou, protoze takhle by to mohlo zacit pusobit trochu povrchne, kdyz vetsina lidi carterovou zna jako mozek z sg1, ale nesmi to zase prehanet...takova zlata stredni cesta

Příspěvek 26.11.2007 20:44:11
StarFunXXX Airman
Airman

Odpovědět s citací

prvni dil z nove serie(nepocitam 1-2E ktere byli zakoncenim 3ti serie), ktery byl aspon trochu zajimavy. I tak ale spise prumer...naprosto nevyuzity potencial stareho spojeni shepard-wraith! Wraith byl za idiota stejne jako shepard a az novy boss kartrova to vyresila face2face wraithovy. Do teto chvile jedina zajimavost wraith ftipkuje s podanim ruky(asi vrchol celeho dilu ve spojeni se zaberem lodi replikatoru utocicih na mesto). Napad s vizemi budoucnosti nebyl spatnej, ale scenar a dialogy to naprosto potopily. Scena zniceni dvou wraith lodi byla vzata ze starsiho dilu a jeste dost mizerne vlozena(mozna usetrili par tisic dolaru za trik pro novou scenu, ale dost me to znechutilo). Proboha co tam dela kartrova? Je tam? Neni tam? Dela neco krom toho, ze obcas vystrci svuj zadek pred kameru, aby bylo videt, ze ji jeste nesezral zadnej writh a zase zmizi? O co scenaristum a novym sefum projektu jde? Chcou vsem dokazat ze puvodni SGA byla the best a atlantis se ji nevyrovna? Zamerne to sabotuji? Jinak si to nedovedu vysvetlit...neco je hodne spatne. Predesle serie meli take slabe dily, ale tohle uz smrdi. Klesla jim sledovanost? Cemu se proboha podivuji? Jestli to bude takto pokracovat tak v pulce serie uz to nebude mit divaky zadne a nataceni 5serie padne...protozue kdo by ji taky sledoval.
Co to bylo na te anticke bojove lodi? Jak muze shepard dopustit aby se takova technologie dostala do ruk nejake nezname skupiny looseru, kteri uz nekolik generaci se stahnutym ocasem litaji skrze galaxii a vybiraj odpadky, aby prezili? Je to vojak - profesional...mel tu husu v kozenych kozackach s tunou makeupu i s jejimi kumpany odbouchnout hned z fleku nebo ji nechat aspon sezrat wraithem. Ale ten kokot si naprosto "necekane" necha sebrat bouchacku( s takovou lodi by si mohl podrobit cely planety a mit 100000ce 100x hezcich zadnic nez tu looserku z lodi odpadku). Tragikomedie.
Jako pomerne velkej fanda sci-fi sem timto vyvojem S.A znacne znechucen a zaroven znepokojen. Chut jsem si zpravil, az kdyz jsem se podival na dve starsi serie SGA + A dogs breakfast.
Jestli takhle hodlaji pokracovat tak maj o jednoho velkyho fandu min.

Příspěvek 26.11.2007 22:54:08
pako_02 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sorry ale ako velky fandy mi teda nepripadas. Bud si fanusik al. nie si. Nemozu byt vsetky casti dokonale. Mi to pride akoby si len nadavl a kritizoval. Ja som spokojny, ak sa ti nepaci natoc si vlastny serial o sga.

Příspěvek 27.11.2007 08:13:32
StarFunXXX Airman
Airman

Odpovědět s citací

pako_02 píše:
sorry ale ako velky fandy mi teda nepripadas. Bud si fanusik al. nie si. Nemozu byt vsetky casti dokonale. Mi to pride akoby si len nadavl a kritizoval. Ja som spokojny, ak sa ti nepaci natoc si vlastny serial o sga.

Aha takze kdyz nejsem spokojen s cenama od EON mam si postavit vlastni elektrarnu a konkurovat CEZu? Tomu rikam argument.
Fanousek je sice od slova "fanatik" nicmene v tomto pripade to zdaleka nemusi znamenat jen slepou viru. Naopak jako fanousek nikoliv fanatik poukazuji na to, ze muj oblibeny serial se behem par dilu zvrhl v neco co uz nejde nadale nazyvat mym oblibenym serialem a zajima me proc se tomu tak deje. Je docela mozne, ze na tomhle foru jsou lidi co usinaj s fotkou sveho oblibeneho herce ze sveho oblibeneho serialu a tak je mi jasne, ze se ma nevybirava kritika nesetka tak se zcela uplnym pochopenim :) ...taky nemam rad, kdyz nekdo nadava na muj oblibenej serial, tedy jen do te doby, nez poukaze na jasne nedostatky, ktere tam jsou at uz jako fanda chci nebo ne.
Potencial u tohoto serialu je obrovsky, ale s timhle vyvojem brzo promrhany. Sem tady sam, kdo to vidi nebo se to tu ostatni "boji" rict, aby nebyli ukamenovani?

Příspěvek 27.11.2007 11:56:10
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ale no tak...tady se respektují názory, i kritika i slepé obdivování. Podle jednoho názoru nemůžeš soudit celé fóru a prosím tě, abys to nedělal. Jen tak pro pořádek, já s tebou v mnoha bodech souhlasím. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2007 14:15:03
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jo, to jo...některý věci jsou nedorešený a už se z toho pomale stává taková pohádka pro dětska... :oops:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 27.11.2007 15:21:23
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

StarFunXXX: Podívej, nikdo ti tvůj názor nebere. Pro tebe se z toho stala blbost a nikdo s tím nic neudělá. V tomhle souhlasím s Klenotkou, každý má právo na svůj názor. Ale jde o to, že ty jsi to prezentoval spíš jako fakt, než jako svůj názor. Myslím, že když si to tady pročteš, tak zjistíš, že tak 3/4 lidí jsou se čtvrtou řadou více méně spokojení a dost lidem se líbí i víc než řada předchozí. A můj osobní názor je, že kritici jsou vždy slyšet nejvíc, takže si myslím, že kdyby byla čtyřka tak příšerná jak tvrdíš, tak by to tady byl samý negativní názor, což není. Rozhodně si nemyslím, že by kritici měli strach se ozvat. To mě až mírně pobavilo... Jinak v pár věcech s tebou souhlasím, ale rozhodně to neberu tak dramaticky. Podle mě tyhle nedodělky byly i v předchozích řadách a zase až tak se čtvrtá řada neliší. Ale tak to vidím já a mě by asi mnozí označili za "slepě obdivujícího"... :wink: I když se za něj nepovažuji... :)

Jur@'s: Jo, zrovna včera mě napadlo, že bych si mohl zajít koupit dudlíka. :roll:

Příspěvek 27.11.2007 15:22:44
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Jur@s:asi jako naprostá většina filmů a seriálů:wink:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 27.11.2007 15:53:16
StarFunXXX Airman
Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:
StarFunXXX: Podívej, nikdo ti tvůj názor nebere. Pro tebe se z toho stala blbost a nikdo s tím nic neudělá. V tomhle souhlasím s Klenotkou, každý má právo na svůj názor. Ale jde o to, že ty jsi to prezentoval spíš jako fakt, než jako svůj názor. Myslím, že když si to tady pročteš, tak zjistíš, že tak 3/4 lidí jsou se čtvrtou řadou více méně spokojení a dost lidem se líbí i víc než řada předchozí. A můj osobní názor je, že kritici jsou vždy slyšet nejvíc, takže si myslím, že kdyby byla čtyřka tak příšerná jak tvrdíš, tak by to tady byl samý negativní názor, což není. Rozhodně si nemyslím, že by kritici měli strach se ozvat. To mě až mírně pobavilo... Jinak v pár věcech s tebou souhlasím, ale rozhodně to neberu tak dramaticky. Podle mě tyhle nedodělky byly i v předchozích řadách a zase až tak se čtvrtá řada neliší. Ale tak to vidím já a mě by asi mnozí označili za "slepě obdivujícího"... :wink: I když se za něj nepovažuji... :)

Jur@'s: Jo, zrovna včera mě napadlo, že bych si mohl zajít koupit dudlíka. :roll:

holt takovej je uz styl me prezentace vlastniho nazoru. Musim rict, ze zavidim vsem co jsou "spokojeni" s 4tou radou...velmi rad bych se knim zaradil, ale holt sem nakej asi narocnejsi a kurkou chleba se opit nenecham ...no offense. Hosani to podle me tezce nedavaji. Obcas mi to pripomina dily z 5te serie andromedy, kdy se clovek na to dival se zatnutyma zubama a sebezaprenim a doufal ze to nejak prezije a dozvi se jakto dopadlo. VELMI nerad bych aby to s S.A dopadlo stejne. Obzvlast je soucasny vyvoj v kontrastu s "reklamnima" prohlasenima od producentu, hercu atd. pred uvedenim 4te rady, kdy vsichni svorne tvrdili jak to bude tezce SUPER, velky skok a vyvoj...mno jestli tim mysleli, ze z toho udelaji to co z toho udelali ted, tak bych vsechno promptne vratil do puvodniho stavu s puvodnima hercema, protoze toto neni vyvoj, ale degradace serialu s velkym potencionalem. Rikas, ze vetsina lidi je s tim spokojena...mozna tady fandove na foru - nicmene sledovanost jak bylo psano v nektere novince docela povazlive klesla a bude klesat dal of course, kdyz se neco zasadne nezmeni. To ze to melo tak pomerne vysokou sledovanost ze zacatku 4te serie bylo tim, ze lidi chteli vedet jak to dopadne a chteli dalsi pokracovani...tak slusnou sledovanost si to vyslouzilo s puvodnim osazenstvem at uz herci nebo stabem vcetne vedeni. Ale nektere herce zmenili, vedeni se "decentne" obmenilo, scenare pisou taky jini lidi?, a kam to dospelo nebo spis jeste porad speje? Ale sem tu evidentne nejvetsi nespokojenej krikloun tak asi nebude tak zle :)

Příspěvek 28.11.2007 20:39:21
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale tak už to prostě bývá...žádný seriál nás nemůže bavit do nekonečna, už tento fakt sám o sobé vzbuzuje nudu...I když mi náhodou tato řada připadá docela dobrá, díl Tabula Rasa jsem zhlédl aspoň 3x :-)
Jinak k hodnocení tohoto dílu: 3.5/5 - myslím že + A - SE UŽ rozebraly dosti dopodrobna...
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 01.12.2007 20:55:56
eoden Airman
Airman

Odpovědět s citací

dil....celkem pruměr

par sobrych hlasek (MCKay "You know iam really good.)
taky po dlouhe době sme viděli Woolseyho.
Jinak trochu zklamani ohledně te replikatorske lodi...cekal sem něco vic.

aaa Teyla těhotna ..... to tu nepatri.

p.s=ta dcera vestce = nice )
konec sg1 to bolíiíii.

Příspěvek 02.12.2007 12:48:23
lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dcera? No to teda jo, byl to kus. Hned bych se stěhoval do galaxie Pegasus. Zachraňovat takovýhle před Wraithy :-)
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 02.12.2007 14:45:25
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Sgt. Hood: Tak třeba BSG není zas taková, Prison Break je taky pro všechny (jsem :offtopic: ale když na to padla řeč :P )

StarFunXXX to napsal dobře, před začátkem 4. sérky (a to říkám, že se mi i celkem líbí) všichni hlásali, jak to bude temný, jeden velkej příběh atd. ale zatím je tam většina jen vyplnovací díly (sice jsou některý dobrý), ale ten hlavní příběh "jeden velkej" tam moc nevidím, krom toho, že se ztratili Athoisani, ale to se zas neřeší vůbec... toť můj názor, BSG např. tohle neztratila (uvidíme, jak to bude ve 4. sérce)
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách