Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.11.2007 16:51:08
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Smicr píše:
Asuranský atlantis je z replibloků pokud si dobře pamatuju... Imho to by si dali kdyby jim ho chtěli vzít :D

replici muzou stavet i z normalnich kovu a slitin viz dil 320

Příspěvek 20.11.2007 17:02:15
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady se da jenom ciste spekulovat... Nezapominejte ze Elizabeth je jeste stale nazivu i kdyz nikdo nevi co s ni replikatori provedli a jak by se pripadne chovala... Tech teorii a moznosti je haffo

Příspěvek 20.11.2007 17:07:32
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No tak pochybuju, že by si replikátoři postavili svou Atlantis a neměli v tom někde zašoupnutýho něco svýho, podle čehož by to mohli případně vysledovat nebo cokoliv jinýho, ale to je trochu offtopic.

K epizodě - Líbila se mi, celkově ji hodnotim jako takovej nadprůměr - podle spoilerů jsem přeci jen čekala kapku víc. Přijde mi, že Sam na Altantis zapadla celkem nenásilně a zatím se (naštěstí!) nechová jako vševědoucí, čehož jsem se docela bála.
Jinak Wraithský humor - stejně perfektní jako Jaffský :laugh:
Když se objevila druhá hive ship, už jsem to tak nějak tušila, že se nakonec zničí navzájem.
Každopádně jsem zvědavá, jestli se vize bombardování Atlantis opravdu vyplní a pokud ano, tak se myslím máme na co těšit. :wink:

Příspěvek 20.11.2007 17:53:12
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Epka fakt dobrá. Wraith se smyslem pro humor - to mě dostalo :rflmao:
Pokud jde o tu antickou loď myslim, že by to mohla být klidně ta co byla v díle Travelers a vůbec nemusela útočit na Atlantis, ale třeba na Asurany. Konečně se mohlo povést spojenectví co se snažil domluvit Shep.

Příspěvek 20.11.2007 21:58:44
cofraid Airman
Airman

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Jinak to zničení Atlantis, bylo určitě zničení nebo útok na Asuřany, doufám, kdyby zničili město tak bych asi plakal...

to je ale uplne jednno jestli to byla pravá Atlantis.........těch měst maj replikátoři přece jenom víc a neudivilo by mě, kdyby SGA teamy nějaké nezabralo...... :) :)
[img][http://img821.imageshack.us/img821/3593/imagse.gif][/img]

Příspěvek 20.11.2007 23:37:49
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Taky by to mohlo být město podobné tomu v The Tower, ale těch možností je opravdu mnoho a pokud neumíte malovat budoucnost (Herousi :offtopic: ) tak se to asi zatím nedovíme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 21.11.2007 00:01:43
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já si myslím, že se spíše této budoucnosti nějak vyhnou.
Obrázek

Příspěvek 21.11.2007 10:46:51
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Asurani jsou porad jen stroje. Sice jsou ty nejdokonalejsi stroje ve vesmiru, ale porad dokonali nejsou, navic jsou tim, ze jsou stroje porad v urcite nevyhode.

Jackson i jako clovek dokazal zastavit na chvili Repliky, stejne jako Weirova. Nevime co s ni Oberoth udela, ale pokud z ni udela kompletniho Replika, a ona se jim stejne vzepre a bude imunni proti Oberothovym prikazum...

Ehm...Weirova jak komanduje vsechny Asurany v Pegasu. A Wraithove at se modli jestli je usetrime muhehehe :lol: :lol:

Příspěvek 21.11.2007 11:10:25
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm, presne to cekam ze bude v sobe mit Elizabeth nejakej vnitrni boj... a ze zbytek jeji lidsky osobnosti nakonec zachrani spoustu zivotu... 8)

Příspěvek 21.11.2007 11:29:41
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ja mam dojem ze v ty "Samine vizi" bude mit prsty Weirova :D
At uz ze tohle treba nabulikuje rukou v hlave Oberothovi, aby si myslel ze atlantis je fuc a neutocil na ni :lol:
Jinak jak uz jsem psal, myslim ze postava Sam je tam vpasovana docela nenasilne, hlavne jak se tu bal hafec lidi, ze bude kecat Rodneymu a Radkovi do remesla, coz nastesti nedela a drzi se jenom svyho veliciho kresla... 8)
Jo jeste jedna otazka, co myslite, ze udelaj s tim Wraithem co ted maj na Atlantis..?? :twisted:
doufam ze nezmizi v propadlisti dejin a bude se pak nejak angazovat v dalsich dilech... :roll:
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 21.11.2007 12:34:40
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Ehm...Weirova jak komanduje vsechny Asurany v Pegasu. A Wraithove at se modli jestli je usetrime muhehehe :lol: :lol:

Nezapomeň že Werirová je hlavně diplomatka... Takže by asi jen tak wrauthům zadky nenakopala....
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 21.11.2007 12:47:34
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Smicre, sice diplomatka je, ale v tomhle by snad mohla udelat vyjimku :lol:
Stejne jako Tok´rove v pripade Adrie byli ochotni prehodnotit sve dokonale zasady vztahu hostitel/symbiont. :D Proste uplna totalni mala vyjimka

Příspěvek 21.11.2007 13:26:32
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jenomže Adria nebyla hostitelka :-)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 21.11.2007 19:09:21
cofraid Airman
Airman

Odpovědět s citací

nakonec ale stejne byla hostitelka pro Ba'ala.

EDIT: Necituj příspěvek nad sebou. Klenotka.
[img][http://img821.imageshack.us/img821/3593/imagse.gif][/img]

Příspěvek 21.11.2007 20:25:17
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2cofraid :

Jop tak to sem už nějak pozapomněl... Se na to budu muset znovu podívat... Ale máš pravdu už sem si vzpoměl....

btw nemusíš citovat příspěvek přímo nad tebou ;)
Hallowed are the ORI!

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách