Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.11.2007 14:48:23
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi líbil, i když jsem od něj očekávala trošičku víc. :?
Setkání Shepparda se "svým" Wratihem bylo fajn, stejně jako wraithský smysl pro humor :laugh: . Člověk by nevěřil, že můžou nějaký mít :) Díky tomuto Wraithovi se o nich dozvídáme čím dál tím víc :D A šlo vidět, že měl protekci, ve vězení měl lavičku :lol: Já jsem za toho Wraitha hrozně moc ráda, i když byl namaskován jaksi divně :?
Co se týče Teyly a jejího těhotenství, tak se mi zdá divný, že to tají jako patnáctiletá sbouchnutá puberťačka, terá se to bojí říct rodičům. Možná za chvíli místo těch svých triček začne nosit vytahaný svetry :D
A aspoň že se touto epizodou pohnul děj o kus dopředu :D

Dva týdny čekání mě zabijou :evil: :cry: :evil:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 19.11.2007 15:02:49
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jestli v téhle epizodě opravdu něco stálo za to, tak to byl jednoznačně wraithský humor :D Jak řekla Anijsha, ani já jsem nečekala, že nějaký mají, ale tímhle mě teda dokonale odrovnali :biglol: . Ještě teď se směju, kdy si tu scénu vybavím.
Ale jinak musím přiznat, že se mi epizoda docela líbila, ačkoli místy jsem se trochu nudila. Ty vize byly zajímavé, hlavně ta Samanthina... mno buď zničí Atlantis, nebo co já vidím reálněji, jednalo se o město Asuranů a ta antická loď byla původně "naše", kterou sg týmy zase někde ukořistily, nebo by to mohla být ta z dílu Travelers :D :lol: . Tohle zní jako klasický americký "stárgejťácký" konec. :D Mno, ale to jsou mé spekulace...
Obrázek

Příspěvek 19.11.2007 15:06:58
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já jsem asi nějaká vobrácená, ale mně se ten díl teda vůbec nelíbil, no, teda až na přízrakovský humor, to mi připomnělo naši RPG, ale jinak mi to přišlo uplně o ničem... No, možná to bylo proto, že jsem to viděla zatím jen jednou, už hodněkrát se mi stalo, že po několika shlídnutích jsem změnila na různý věci názor :D
Pet Holly: Taky jsem se občas nudila, v tom to možná bude :) No ale náhodou přízraci mají humor, ale takovej jinej, spíš si mysím, že tenhleten Sheppův kamarád má ten humor nějakej nevyvinutej a proto ho výjimečně pochopili i lidi :)
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 19.11.2007 15:41:56
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Miss_Atlantis píše:
Já jsem asi nějaká vobrácená, ale mně se ten díl teda vůbec nelíbil, no, teda až na přízrakovský humor, to mi připomnělo naši RPG, ale jinak mi to přišlo uplně o ničem... No, možná to bylo proto, že jsem to viděla zatím jen jednou, už hodněkrát se mi stalo, že po několika shlídnutích jsem změnila na různý věci názor :D
Pet Holly: Taky jsem se občas nudila, v tom to možná bude :) No ale náhodou přízraci mají humor, ale takovej jinej, spíš si mysím, že tenhleten Sheppův kamarád má ten humor nějakej nevyvinutej a proto ho výjimečně pochopili i lidi :)

OMG prizraky to rve usi pls rikej jim wraithi preklad jim neslusi

Příspěvek 19.11.2007 15:59:02
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tady se někdo moc díval na Novu :lol:

Ten humor byl hafa dobrej :lol: jsem nedával...to udělám u maturity :lol: :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.11.2007 16:10:57
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pet Holly píše:
jednalo se o město Asuranů a ta antická loď byla původně "naše", kterou sg týmy zase někde ukořistily, nebo by to mohla být ta z dílu Travelers :D :lol: . Tohle zní jako klasický americký "stárgejťácký" konec. :D Mno, ale to jsou mé spekulace...

To se mi moc nezdá.... Že by se ty asurani ani nebránili.... Přeci nejsou tak blbý....
Toto je spoiler!!!:
Jedině že by si Rodney pohrál s jejich zdrojákem:D
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 19.11.2007 17:34:56
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo ted budou díly asi zajímavý jen malý dotaz. jak dlouho bude pauza mezi 10. a 11. dílem?
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 19.11.2007 17:38:39
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot: Pokud se nic nezmění tak bez tří dnů jeden měsíc...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 19.11.2007 18:04:32
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak to je v klidu jinak thx
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 19.11.2007 18:29:09
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Takže bude 11. díl až koncem roku či novej rok?

Příspěvek 20.11.2007 00:30:53
cofraid Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pet Holly píše:
Ty vize byly zajímavé, hlavně ta Samanthina... mno buď zničí Atlantis, nebo co já vidím reálněji, jednalo se o město Asuranů a ta antická loď byla původně "naše", kterou sg týmy zase někde ukořistily, nebo by to mohla být ta z dílu Travelers :D :lol: . Tohle zní jako klasický americký "stárgejťácký" konec. :D Mno, ale to jsou mé spekulace...

Třeba to bude jinak.............třeba si najdou repliku Atlantisu...........ta bude zatim někde na jiné planetě a při té vizi co Sam viděla asi evakuujou město :twisted: ...........a zustane tam jen par lidi, kterým už nebude pomoci :( :(................

a k Sam chci dodat.................taky se mi moc nelibi. Podle mě jak teď jdou ty díly po sobě Sam postupně strácí prestiž podobně jako Teyla..........měly by je vykopnout obě(můj názor)....a myslím, že by bylo lepší kdyby se tam vrátila Elizabeth. Jop teď mě napadlo................co kdyby časem vrátili postavu Carsona........třeba by tam dali něco jako že se po smrti povznesl.......to by bylo vážně dobrý, ale je to už nějakej ten díl co nás Carson v SGA opustil ,takže tomu nedávám velkou naději :( (zase můj názor). BTW s doktorkou Kellerovou by udělali dobrej "medical team" :D :D :D. Jinak k EPce. Velmi dobrá..... a wraithovi bych dal v tomhle dílu známku 2. :shock:
[img][http://img821.imageshack.us/img821/3593/imagse.gif][/img]

Příspěvek 20.11.2007 13:15:18
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem rád, že se dějová linie pohnula zase o něco dopředu, nemám rád příliš díly, který jdou tak nějak mimo hlavní problematiku celýho seriálu, i když musí být, aby právě takovéhle epizody jako byl seer neupadly do šedi a průměru.
Co se týká mě tak se mi carterová líbila asi jako v každým díle, v seerovi byla trochu nejistá, protože se dostala poprvé do takovéhle situace... Ale stejně pan Woolsey boduje v každém díle, ve kterém se objeví; ale je to charakter protože každej jinej by je tam potopil, je to ale skeptik, protože nemá žádný zkušenosti (nebo si aspon myslim že to je tim).
Jinak to zničení Atlantis, bylo určitě zničení nebo útok na Asuřany, doufám, kdyby zničili město tak bych asi plakal...

Příspěvek 20.11.2007 16:25:49
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Alebo ukradnú od Asuranov druhý Atlantis a aby sa nepovedalo tak im ho hneď zničia.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.11.2007 16:39:10
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Asuranský atlantis je z replibloků pokud si dobře pamatuju... Imho to by si dali kdyby jim ho chtěli vzít :D
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 20.11.2007 16:40:25
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To už je moc, ukradnout jim celou velkou loď...už nemáme takovou výhodu jako při kradení ZPM... :P

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách