Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.11.2007 18:30:32
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No určitě... Dyť toho už jednou přece využili ;)

Tuším že to byl 1. díl druhé serie ;) Ovšem to bylo jen na oko pro wraithy...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 18.11.2007 19:13:48
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

To jo, jenže Wraithi byli blbý :lol: ona se velikost toho města mění pořád...když stojí na moři a je na něho záběr tak je velký jak hora, kde je SGC ani ne :lol: ale když je záběr z balkonu, tak je to velký jak půl Republiky :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 19:31:15
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

zalezi na uhlu pohledu kamery :lol:

Příspěvek 18.11.2007 19:42:36
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak asi od středy (nebo kdy to bylo) jsem se na tenhle díl strašně těšil, jelikož jsem zjistil, že se v něm má objevit postava Richarda Woolseyho (Dle mého jedna z nejlépe vymyšlených v celé SG). A opravdu epizoda nezklama a to především již zmíněným návratem Richarda a ještě toho Wraitha z 3x07. No a samozřejmě i tím, že konečně nějak pohli s tou dějovou linií.
Takže hodnocení epizody 9/10.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.11.2007 22:07:26
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jop, konečně se to hnulo...Missing to jen nasměroval, ale ted...věřím, že se to už konečně pořádně rozjede... :wink:

Příspěvek 18.11.2007 22:09:24
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá epka. Wraithtský humor-wow, to se snad nakonec snad i dozvíme jestli mají jména :lol: A Samina vize-jsem si jistá, že to byli pozemské uniformy, ale ten zbytek... Eleiřina teorie je hezka...
Každopádně se těším, až to celé zkouknu znova. I proto, že jsem se na něj koukala s otčímem, který skoro pokaždé, když Rodney promluvil, začal o tom jak ho nemá rád a že je blbeček :x Nestříleli byste za to?
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2007 22:21:03
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

V mé přítomnosti by to řekl jenom jednou :D Navíc když ho ve 4. sérii konečně pořádně píšou :wink:
I když já taky nadávám na Sam (nemluvě o tom hromadném nadšení na FFSku, při sledování Travelers, kdy tam Larrin mlátila Shepparda :D ), ale během sledování s někým bych to fakt nedělala. :)

Když už jsem u těch Travelers...možná, že ta loď v Samině vizi byla ta loď, kterou mají ti Cestovatelé. I když nevím, proč by útočili, ale třeba jim Asurani dají nabídku, jaká se neodmítá :wink: Kdyby je pustili ve městě k sobě, jako spojence, tak by rozhodně od spojenců útok nečekali. Ale to jen tak hádám.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.11.2007 22:32:22
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To je velké KDYŽ :P ale co není, může být...nikdy nesmíme podceňovat smysl scénáristů :lol:

Jaktože se vůbec ta stávka nedotkne SGA? Nebo jo? Tady jsem to jaksi nezaregistroval vůbec, jsem :offtopic: ale tak mě to napadlo :lol:

Příspěvek 18.11.2007 22:43:25
General
General

Odpovědět s citací

OT: Stávka se SGA nijak nedotkne. Jednak je 4. série natočená celá a hlavně, všichni scénáristé jsou součástí Kanadského spolku scénáristů, ne amerického. Jediný, kdo je členem WGA, je Carl Binder, který už odletěl svoje kolegy do USA podpořit. :wink: Takže jim jeden autor chybí, ale to by nemělo SGA nijak ovlivnit.

Tak mě napadá, že bych k tomu asi měla napsat novinku :scratch: :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.11.2007 22:45:48
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

SGA je kanadský seriál
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 19.11.2007 00:41:32
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
I když nevím, proč by útočili, ale třeba jim Asurani dají nabídku, jaká se neodmítá :wink: Kdyby je pustili ve městě k sobě, jako spojence, tak by rozhodně od spojenců útok nečekali. Ale to jen tak hádám.

To se mi moc nezdá... Bo Asurani přece likvidujou všechen lidský život v galaxii... Už jen proto bych netipoval že by bylo nějaké spojenectví mezi nima....

Tím však nemyslím nic proti tobě, jen na to říkám svůj názor....
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 19.11.2007 01:25:03
General
General

Odpovědět s citací

Proč tak pokorně, klidně řekni svůj názor, za to se nekouše :D :wink:
Mě to spíš tak napadlo :wink: Stejně to dopadne tak, že se ta vize nestane nebo to bude nějaká vzdálená budoucnost. I když možná ne. Všechny ty vize, co Davos měl, se staly celkem brzo, takže počítám, že nebudeme muset čekat dlouho :wink: Možná se to stane úplně jinak, nebo si to "špatně vysvětlujeme", jak bylo v té epizodě řečeno :wink:

Příspěvek 19.11.2007 10:03:43
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No já nechtěl aby to vypadalo že nějak rejpu nebo tak něco :-)

Ale sem každopádně zvědavej jak to s tou vizí dopadne...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 19.11.2007 14:39:34
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Třeba je to konec 5. serie. Zničí Atlantis, všichni umřou.... Aby jsme si nestěžovali, že je to stereotipní :)
Klenotka: A několikrát nezapoměl dodat, že je Teyla nejlepší.... Hlavním kritériem je tu zřejmě výstřih :lol:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 19.11.2007 14:44:40
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

vystrih hraje vzdy roli , ale taky to co v tom vystrihu je :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách