Tar-ara píše:
To, že si Sam rozumí s Johnem...byla bych raději, kdyby si víc rozuměla s Rodneym. Přece jen, zná ho lépe. I když John je takovej pohodář a vlastně to porozumění ani moc nepřekvapí. Asi by to buď bylo takhle nebo úplně opačně
. Ale pár konfliktů mít mohli... Nicméně John je v jistém ohledu podobný Jackovi, tak proč ne. Ale...žádný románek!!!, Fazulino
.
. Ale pár konfliktů mít mohli... Nicméně John je v jistém ohledu podobný Jackovi, tak proč ne. Ale...žádný románek!!!, Fazulino
. No dobře dobře, já jsem jen říkala, že by mi to nevadilo, ne že to tam mají dát. Navíc, já uvítám románek kohokoliv s kýmkoliv, aby to v Atlantis působilo víc lidsky, jak to vypadá, Rodney vezme Katie za ruku až tak zase někdy v páté sérii:-) a otce Teylina dítěte raději ani neukážou.... no tak co:-).
Jinak s tím Johnem a Samanthou, no Sam je Sam a Elizabeth byla Elizabeth. Že začala říkat Johnovi Johne až později, to bylo její rozhodnutí. Sam zase začala hned. A John se asi za ty roky s E. taky naučil víc poslouchat rozkazy, ale nějaký konfliktík by nebyl určitě na škodu. Třeba nás překvapí:-).
Nakonec k tomu městu, mě taky napadlo, že to vůbec nemuselo být Atlantis, ale Repliměsto, ti lidé tam byli vidět tak neurčitě, nemuseli to být Atlanťané... Něbo to mohli být Atlanťané u Asuranů, Asurané na Atlantis, úplně kědo jiný úplně někde jinde. Střílející loď nemuseli řídit nepřátelé, ale klidně Atlanťané... No možností je spousta. Jsem zvědavá, jaká je ta správná.