Samino velení je dobré, mám jí tam ráda, nicméně, párkrát jsem zatoužila mít tam Elizabeth. Cítím to tak trochu, jakoby jí (Elizabeth) to město patřilo. A u Sam jsem zase zatoužila, aby šla do akce

. Čímž ovšem nechci říct, že by něco dělala špatně. Jde o můj pocit z Atlantis. Ještě si zvykám.
Wraithský humor mě rozesmál, až jsem se za břicho popadala

. Když si vzpomenu na jakékoli jiné Wraithy, nikdy se takle nesmáli (ani u flashing

). Ale trochu mě mrzí, že mu Sam přesto tu ruku nepodala. V té chvíli se to už moc nehodilo, no, ale kdyby si počkala, až se vysměje a pak mu jí klidně podala...hmm...škoda

.
Potěšilo mě, jak Rodney rozebíral s Johnem, co udělali. A že zmínil i Elizabeth. Kdyby... kdyby to neudělali, měli by Elizabeth a 150 000 lidí. Hmm. Ne, že bych je za to odsuzovala, jen je to takové zvláštní. Tohle je opravdu temný podtext. Zatím se zdá, že to ve výsledku vlastně dobře nebylo. A nápad s tím, jak budou chtít Asuřani Wraithy vyhladit, je skvělý. Také mi vůbec nepřišel na mysl

.
To, že si Sam rozumí s Johnem...byla bych raději, kdyby si víc rozuměla s Rodneym. Přece jen, zná ho lépe. I když John je takovej pohodář a vlastně to porozumění ani moc nepřekvapí. Asi by to buď bylo takhle nebo úplně opačně

. Ale pár konfliktů mít mohli... Nicméně John je v jistém ohledu podobný Jackovi, tak proč ne. Ale...žádný románek!!!, Fazulino

.
Woolseyho mám ráda, i když tady mi připadal, že se zase posunul o něco zpět. Nevim, po takové době by mohl víc věřit. Sam i lidi z Atlantis už mu zadek zachránili.
Vize - mno, budiž, sice nemám ráda "vize", ale když se to aspoň trošku vědecky vysvětlí, tak to nějak zkousnu, jako u Jonase. A provázelo je pěkné vysvětlení - že budoucnost není daná a záleží i na nás. Osobně nemám myšlenku Osudu ráda, takže zmínění tohohle se mi líbí. Ty vize si ošéfovali pěkně, jen jsem zvědavá, jak ošéfují to ničení Atlantis. Přinejmenším tam bude pěknej bordel

.
Chybějící část kódu. Na mysli mi hned vyvstanulo, že to bude něco k zničení Atlantis

, ale může to být i něco jiného. U těch dvou Hivek - to to Sam ani netušila, to snad musela, ne, jinak by bylo trochu hloupé zastavit Johna. Ale shut up na Woolseho a udržení svých rozkazů (i když John nevypadal, že by měl v úmyslu Woolseho poslechnout) bylo hezké

.