Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 13.11.2007 20:46:10
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Spoiler k budoucím epizodám!

Toto je spoiler!!!:
Tak co vím, tak herečka, která hraje Niki, chtěla z Heroes odejít. Prý kvůli seriálu musela odmítnout nějaké další role a tak je poprosila o "odepsání" ze seriálu.
Nevím, co je na tom pravdy, spoilerům se pokud možno vyhýbám, ale tohle na mě vyskočilo někde na GW nebo kde...Niki by se snad měla nějak blíž spřátelit s některou z holek, teď nevím, kterou, jestli Claire nebo Mayou a umřít při jejich ochraně....ale to jsou spekulace. Nebo ji zabije virus :) Ale to, že herečka chtěla odejít, to by snad měla být pravda.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2007 20:48:40
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A to je už natočené nebo to bude v té mysteriózní a zřejmě nerealizované S2,5? :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.11.2007 21:00:19
General
General

Odpovědět s citací

Nemám ponětí :lol: Ale myslím, že by se "to" mělo stát v epizodě 10 nebo 11, takže asi v té nové verzi.
Ale docela mě s tou nejistotou vytáčejí. Myslím ohledně vysílání. Jak projíždím některé Heroes stránky, tak nikde ještě nedali odpověď na to, jak to bude vypadat.
Tim Kring se chvástal, že začali natáčet dřív, byli v předstihu a zvládli to aspoň natočit tak, aby nezůstal seriál viset uprostřed bez vyřešení zápletky. Ona ta 11. epizoda měla stejně ukončit Volume 2, takže v tomhle směru o nic nepřijdeme.
Ale otázka je spíš, jestli se dalších dílů dočkáme regulérně v lednu nebo kdy měla druhá půlka běžet jako pokračování 2. série nebo budeme muset čekat do příštího podzimu, kde by to byla už 3. série. Nikdo na to ještě nedal jasnou odpověď. Pořád říkají, že "u Heroes je to jinak", ale nikdo neřekne jak. IMO, když tedy měli příběh promyšlený dopředu, tak by ho měli mít napsaný. Je fakt, že se ta stávka vztahuje i na úpravu scénářů, takže i kdyby měli hrubé náčrty, tak by s tím asi nic nenatočili.
Vždycky můžou ale zkusit sáhnout po scénáristech třeba ve VB, kteří ve WGA nejsou :wink:
Ovšem jestli jim k tomu ještě v červnu začnou stávkovat herci a režiséři, tak budeme asi nuceni koukat na české seriály a reality show :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2007 22:32:01
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Proč by měli sahat do Anglie, kouknou se na sever a sáhnou po M&M! :lol: Ti stejně zvládají psát Atlantis s prstem v nose.
Ne, vážně, myslím, že by určitě nebylo šťastné nahrazovat schopného Kringa jiným, byť schopným, autorem. Lidi ve VB taky asi budou trochu otálet, pochybuju, že je moc košér udělat si u WGA dobré jméno. Nakonec, až začnou stávkovat herci a režiséři, což bude co nevidět, tak je jen scénáristi ze zahraničí stejně nezachrání.

Každopádně tedy doufám, že přinejhorším by jsme se Volume 3 dočkali jako třetí řady. Alespoň bude mít co vyplnit absťák po konci BSG :-)
Obrázek

Příspěvek 13.11.2007 23:20:20
General
General

Odpovědět s citací

Tak Kring je hlavně tvůrce, takže ten určitě svůj seriál neopustí.
A je pravda, že každý schopný scénárista kdekoliv na světě kouká očkem po Hollywoodu a US televizích. Kdyby tam teď někdo šel a nahradil americké autory, později by si třeba nemusel ani škrtnout.
Ale štve mě, že nikde nejsou pořádně zprávy o tom, jak probíhají jednání a jestli vůbec.

Já každopádně budu počítat s tou nejhorší variantou a pak být případně příjemně překvapená :D

Příspěvek 13.11.2007 23:27:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na MovieZone psali, že se prý nic nikam nepohlo.

V čekáním to vidím stejně. Aspoň budu moct pořešit resty. :-)
Obrázek

Příspěvek 14.11.2007 08:00:18
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno pokud jááá vííím

Toto je spoiler!!!:
tak Ali Larter teď hrála v Resident Evil: Exctinction, údajně se má natáčet další díl a v něm má mít hlavní roli, má nějak vyšoupnout Millu Jovovich :lol: ale že by kvůli tomu odešla ze seriálu ? tomu se mi nějak nechce věřit ...

Příspěvek 14.11.2007 09:11:19
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tento díl byl zatím nejlepší z 2. série. Navíc tam nebyla Claire a Hiro, což jsou moje dvě nejméně oblíbené postavy. Co se týče Nikki, taky by tam být nemusela, zdá se mi to zcela zbytečné, ale kdo ví, co bude.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 17.11.2007 22:05:28
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak som sa dostala k 1. sérií Heroes, pozrela som si zatiaľ len prvé 3 časti, tak som zvedavá, ako to bude ďalej. Vlastne som o tomto seriály nevedela vôbec nič (dej, postavy, nič) a hneď prvý šok - hrá tam tak veľa mne známych hercov. :shock:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 01:40:57
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Poslední dva díly
Toto je spoiler!!!:
Ten Adam mě fakt překvapil :D. Další díl ukázal, že buď suprově kecá a manipuluje, anebo manipuluje míň a míň kecá ;-). Doufám, že to není tak úplně potvora, protože je mi sympatickej a líbí se mi (způsob pohybu, úsměv, zvuk hlasu...chmm, působivé :)).
Takže takto D.L. zemřel. Docela na potvoru. Už se nedivím, že se vzdala syna a šla se léčit.
Taky jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli něco víc o sourozencích - než jen, že utíkají a po cestě zabíjí :?.
Elle je mi děsně nesympatická. Přijde mi jako šílený rozmazlený fracek. Doufám, že brzo umře :?.
A ten výbuch byl udělaný pěkně. Jak pak Peter Nathana chytil. Je fain, že tady na fóru je i odkaz, kde je to vidět z dálky :). Dík za něj.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 02:12:30
General
General

Odpovědět s citací

Máš pravdu, že je jako rozmazlený fracek. Jak se na Petera lepila, používala ty blesky pro pobavení....nevím, ale nedivím se, že ji tatík držel zavřenou.
I když je mi celkem sympatická z toho pohledu, že se ještě může změnit, a ta herečka je docela fajn (i když by tam mohli konečně obsadit tmavovlásku :)) Ale změnit by se mohla hlavně tak, že až ji jednou táta přestane chránit a ona narazí tvrdě na realitu a na někoho, kdo se tomu jejímu bleskování ubrání, tak by ji ten pád na pevnou zem mohl hodně bolet.
A možná nebudeme muset čekat dlouho :wink:
Tar-aro, za to video nemáš zač a protože jsem hodná, mám sneak peak k další epizodě :D Jsou to zase tři sestříhaná videa z epizody, různé scény slepené dohromady. Nespoileroidní, jak to jde a dokonce se mi tam velmi líbí Claire!

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/

Video je pod tou reklamou, to fialové :D

Příspěvek 20.11.2007 13:31:23
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Hezký díl :-) Elle fakt narazila- na tatínka Claire... :lol: obvzláště trik s vodou byl bezva :-D. To že vrahem je Adam/Kensei mi došlo ve chvíli, kdy to začali znova probírat a uvědomil jsem si, že ho bez váhání srazil přes zábradlí. Claire má vážně healovací schopnosti jako Adam/Kensei. Parkman mě celkem zklamal... to co kritizoval u svého tatíka teď dělá sám i když v zájmu "vyššího dobra" jenže postupně se k tomu, čím byl jeho otec, propracovává...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.11.2007 15:46:39
General
General

Odpovědět s citací

Tak z dnešní epizody jsem si vzala jedno-nečíst spoilery. Tedy ne přímo spoilery, ale vyhýbat se jakýmkoliv spekulacím.

Toto je spoiler!!!:
To, že Benneta oživí mi bylo jasné hned, jak tam dali záběr na tu krev u Claire. Konečně pohnuli s Claire a Westem, a ten kluk byl aspoň užitečný, hurá. Dneska jsem i chápala Claiřino chování, protože zjistit takovou věc, jakože její otec kdysi unesl malého kluka, to už v člověku něco zanechá.
Jenom si rvu vlasy při pomyšlení, že už nám zbývají jenom dvě epizody. Dvojčata a Sylar se pořádně do děje ještě nevložili, o Monice nemluvě, Nathan se ještě s Peterem ani nesetkal a vůbec, bojím se bojím toho alternativního konce.
To, že Adam zabil Kaita jsem vlastně věděla, jenom jsem přemýšlela, jestli to nějakým záhadným způosbem nemohl být třeba Peter. I když teda Adam se musí hodně rychle dávat dohromady. Když si vezmu, jak dlouho trvalo Claire vstát a Adam byl pryč okamžitě.
S Mattem to ještě vypadá zajímavě, ale myslím, že to, co mu Angela řekla, v něm asi rozezvonilo poplašný zvonek.
Elle má snad v hlavě taky něco jiného než slámu a vypadá to, že ji Bennet dost nahlodal. Že by se nakonec dala na tu "správnou" stranu, ať je ta strana kdekoliv? :D
Nevím teda, proč Mohinder musel Benneta hned střílet do hlavy. Vůbec nám Suresh nějak zblbnul. Nerozumím jeho pohnutkám, protože dělat to "jen pro nikki", to je podle mě divný důvod. A nemůže být jistý, že ten lék opravdu na její vyléčení použijí. Navíc, když tu Claiřinu krev využili na záchranu jejího otce. Nebo je snad napadlo udělat třeba ještě zásoby, když měli Adama, ne?
Je to zatraceně zamotané a jediné, co mě teď napadá, že se to nějak vyvrbí, že nakonec bude Matt, Nathan, Hiro proti Adamovi s Peterem, přičemž snad Petera dostanou na svou stranu....asi. Nikdo jiný mi pro ten "boj" s Adamem vhodný nepřipadá. Nikki má svoje starosti, a kdoví jako to bude s Elle. A kde je, sakra, Sylar?

Preview k 10. epizodě - US:
http://uk.youtube.com/watch?v=jaqHR1T7GvA

Kanada:
http://www.heroesrevealed.com/

Příspěvek 22.11.2007 02:56:32
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jop, tak tohle byl fakt pěkný díl :D.
Toto je spoiler!!!:
Claire a Bennet se opět dostali na výsluní mé oblíbenosti. Zvlášť tedy Noah :). A poprvé jsem si řekla, že ten West taky není tak úplně nesympatickej.
Posun Elle taky zajímavý. Doufám, že se změní aspoň trochu z toho fracka. Ovšem, když se probudila s vaničkou pod nohama...tak to jsem se nasmála :lol: - bravo, Noahu :D :thumleft: .
Adama jsem čekala, i když, samozřejmě, potvrzení je dobré.
Kdo u mně naprosto a totálně propadl, je Mohinder. V první sérce jsem ho měla ráda, teď bych ho poslala ke zdi :). Jako...tohle tedy přehnal.
V pravdě, opravdu jsem si myslela, že Noah je mrtvý a tak to také zůstane. A bylo mi to taak neuvěřitelně líto :-(. Hrozně jsem jásala, když ho pak na konci oživili. Výborně :D
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.11.2007 19:06:15
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2-09...

Tak touhle episodou u mě Heroes překonali v kvalitě o prsa i BSG... Což, jak asi víte, u mě už něco znamená. :-) Nemám slov, úžasné kompozice, dokonalá hudba, parádní příběh. To by klidně emocemi a dějem mohlo být season finale nějakého cajdáku o prchající rodině, a přitom jde o obyčejný díl Heroes!
Toto je spoiler!!!:
Bennettovo oživování jsem ale čekal, byť jsem vnitřně nechtěl, aby úplně zmizel :-) Je to těžké rozhodování. Každopádně dokonalá scéna na pláži, dokonale neutrálně sviňácký 007 Mohinder.
Hirův výlet byl skvělý a setkání na pohřbu taky (no dobře, bylo trochu divné, že si nikdo nevšiml druhého pana Sulu, ale vzhledem k poetice scény to nevadilo).
Parkman rulezz :-D Měl tam tří scény a v každé byl dokonalý hajzlík, kterému ale nešlo nedržel palce. Dojez svoje cornflaky :lol:
Je DOKONALÉ, že tady jsou všechny strany maximálně šedé. Už se těším, až se staří známí Peter a Hiro setkají v bitvě, protože jeden Adama bere jako přítele a druhý se mu jde pomstít. Je tu TOLIK materiálu, že by byl hřích, kdyby to skončilo před episodou dvacet.
A navíc kvituju rozumné používání time travel. Skvělé

Jak se kdysi probíralo, že by Lost přibral Heroes jako crossover, tak teď by spíše mohl Heroes přibrat Lost k sobě :-) Ani nejlepší episody Lostu nekonkurují kvalitě posledních čtyř episod Heroes.

A rejpnu si na závěr - u Heroes je nádherně vidět, co mám na mysli tím, že každý zvrat v příběhu musí mít náležitou dlouhou předehru. Jasně, episody 03 a 04 byly nudné jako nedělní kostel a nelogické navíc, ale vytvořily atmosféru a základ pro strhující episody od šestky až po devítku. Těším se na další dva díly a držím palce, aby se scénáristi 26. na schůzi s producenty dohodli ;-)

Klenotka:
Toto je spoiler!!!:
Kdybych si mohl tipnout (nebo napsat), tak bych řekl, že Hiro, Nathan, Parkman a Společnost půjdou po Adamovi, ale s tím bude Peter, oba proti všem. Což vzhledem k Peterově schopnostem není tak mimo :-) Těžko říct, jak se do toho zaplete Sylar a Claire, asi nějak okrajově, ale oba stěžejně. Nakonec asi rozhodující bude v tomhle všem flying man, protože je de facto jediný, kdo může Petera k něčemu přesvědčit.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Heroes