Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.11.2007 - review epizody 407

27.11.2007 - review epizody 407

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.11.2007 16:41:38
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ja osobne davam 6/10, prumerna sediva epizoda. Hodne predpovidatelny dej, uz na zacatku, kdy se Kellerova bavila s Teylou a rikala, ze nikdy nic podobneho nezazila, ze je doktorka a ne bojovnik, tak mi hned bylo jasne, ze urcite se do boje zaplete a ukaze svoji odvahu a statecnost...Nicmene vsichni odpurci Teyly muzete jasat:
Toto je spoiler!!!:
Ta zaverecna veta Kellerove nemuze znamenat nic jineho, nez ze je Teyla tehotna, zvlast po tom, co jsme se dozvedeli o jejim novem priteli, se kterym se jistojiste vychrapala...:-)
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 13.11.2007 18:12:23
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
... Carterovou jsem si zvykla ...

Klenotko, kdopak psal ve Spoilerech, že si ještě nezvykl...? ;-)

A ke Carsonovi - sice si pak vzal i do ruky zbraň, ale pořád zůstal Carsonem, tedy starosti o želvičky povoleny. Keller se taky na toho nepřítele nakonec vrhla. Takže co, taky nevyvážená...? :roll:

Ještě k těm šípům: Jistě, určitá pravděpodobnost tu je, ale velice blízká nule. Trénovaní střelci dokáží zázraky - zázraky ve smyslu, že se trefí, ne minou :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 19:00:11
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tar-ara: Tak zvykla a nezvykla. Když se objeví v epizodě, tak jsem na to připravená a vím, že tam bude. Ale když na mě takhle vyskočí z ukázky, tak je to trochu šok :)
Moc to pitváš :wink:

Nejde ani tak o to, že by ona nevzala na konci do ruky zbraň. Asi to závisí na tom, jak ji budou psát dál. Jestli ji trochu změní nebo ji na příští off-world misi budou psát zase stejně a jestli ta změna bude postupná, jako že získala nějakou zkušenost, která ji změnila, ale ne moc.... O to mi jde, že Carson byl jednou takový a podruhé zase dělal něco jiného, pak ho zase vrátili, tak jak byl...prostě trochu jojo :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2007 19:09:25
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Ano, na pitvání jsem mistr ;-).
Mno, to "vracení" není jen problém Carsona... :? Ale třeba oproti Rodneymu mi to přijde naprosto zanedbatelné.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 19:17:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, tak v tom se shodneme :? Jak ho každý píše úplně jinak, to tady jenom vždycky zatínám pěsti. I když to zatím vypadá, že ho ve 4. sérii opravdu píšou dobře a snad to tak zůstane. Pokud tedy "vtipálka" Mullieho udrželi od psacího stolu. :?

AnubissAss: Nevím, proč bychom měli mít radost. Její roli to rozšíří, dostane vlastní story-arc (údajně) a navíc, většina lidí to tady stejně už tak půl roku ví. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2007 19:47:36
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Balial: Asi jsem si zvykl, že každej, když jde do nějaké situace, tak je neohrožený...viz třeba Jackson atd. i Dr. Lee, když šel pryč, tak byl v klidu...

Ale přišla mi Kellerová strašně ufnukaná...chápu, že se bála, taky bych se asi bál, ale nefnukal bych kvůli každé kravině, ale snažil bych se zůstat v klidu, aby mě nenašli :P a poslouchat Teylu a pak... :lol:
I když je Kellerová civilista a doktorka, tak by měla projít výcvikem...aspon základním...a potom by minimálně ten kopec vyšla :wink:

Ty šípy, to není hra, ale realita...co takhle vítr? (i když tam asi nefoukal) :lol: nemusí se dycky trefit at jsou trenovaní jak chcou :wink:

Jak tady o tom pořád píšu, asi se na ten díl podívám znova :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 20:13:27
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to můžeš vzít jed na to, že průměrná holka jako Kellerová by fňukala přesně jako ona (Nic proti, nechci se tu žádné dámy dotkout :D) Samozřejmě, záleží na charakteru, někdo by ječel, někdo ne. Kellerová je prostě ten typ co na tyhle situace není. Přeci sama říkala, že když byla na táboře že pro ni musely rodiče přijet proto že se jí hrozně stýskalo :wink:

Já myslím že to byla příjemná změna oproti polo-supermanům na který sem s SG zvyklej :D

Když si to totiž převedeš na skutečnej svět, tak člověk co by zažil to co Daniel by s největší pravděpodobnotí skončil v blázinci. Ale všichni to bereme, proto že jinak by sme neměli ty příběhy, na který se všichni rádi díváme :wink:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 13.11.2007 20:35:01
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Když si to totiž převedeš na skutečnej svět, tak člověk co by zažil to co Daniel by s největší pravděpodobnotí skončil v blázinci. Ale všichni to bereme, proto že jinak by sme neměli ty příběhy

IMO ne, jen by se napsal příběh nový a jiný ;-) Nakonec, Daniel už v blázinci byl, ale zase jen pár minut z episody.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.11.2007 20:52:36
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

moje oblíbená věta je to sci-fi :lol: a tam je možný vše :lol: i Teyla co mlátí nechutně namakaný týpky a ani se nezapotí :roll: :lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 13.11.2007 21:37:59
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Fňukali by možná, ale ona prošla (nebo měla projít) výcvikem a jestli je ufnukaná pořád, tak tam nemá co dělat...

Proč by měl být v blázinci, když on tak už všichni, zažili to stejný, co on...

A pokud jste si nevšimli (před chvílí jsem s na to díval znova :lol: ), když se s nima Teyla midlila, tak krom té bitky, jak už je zajali, bojovala dycky proti jednomu, i když kolem ní byli 4, takže...sice to byli parchanti, ale pořád znali čestný boj :wink: , jak nakládali s obětma/rukojmíma, už je jiná...
Hodněkrát, už od začátku SGA tam je, jak Teyla trénuje, proti Sheppardovi, Rononovi atd. a nikdy se nezapotila...hold má dobrou fizičku...já se taky málo kdy potím a to třeba hrajem 2 hodky v horku tahem fotbal :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 21:57:58
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

1 vs. 1, to je typická taktika z US filmov. A to, že sa nezapotí, možno má nejaký špeciálny athosianský deodorant :D .
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 13.11.2007 22:32:55
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
moje oblíbená věta je to sci-fi :lol: a tam je možný vše :lol: i Teyla co mlátí nechutně namakaný týpky a ani se nezapotí :roll: :lol:

Rexona.
Obrázek

Příspěvek 13.11.2007 23:14:21
uja Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

serial nemuze mit 50 hl. postav to by pak nebyly hlavni postavy, to by nebyl ani ten serial pac by se nan ej nikdo nedival ....

dost dobrej dil ... Dr. Kellerova nejvic dobra :D
There is optimism, hope, faith ...

Příspěvek 13.11.2007 23:26:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Lost i Heroes i BSG dokazují, že seriál může mít větší počet hlavních postav naprosto s přehledem.
Obrázek

Příspěvek 14.11.2007 11:47:42
jamescz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomerne nadprumerna epizoda. Nutne zlo - Teyla dostala svuj prostor ktery vyuzila v ramci ktery ji dodali scenariste. Za vyborne povazuju logicke dilema zda se zaobirat s nekym koho neznam a diky komu muzu byt dopaden. Verim ze clovek je dobrotivy, ale loven divokou zveri se bude ohlizet zase jen na sebe. Nakolik se uctivac wraithu dokaze zdekovat behem 10 vterin s prostrelenym stehnem asi nedokazu dost dobre posoudit .. scenaristum se uz asi hodne chtelo v patek domu ..

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách