Tak já si myslím, že mu ji podá. Jednak by nic nestihl, protože by ho hned zastřelili. A myslím, že ten výraz, který mu ukázala, jako "už jsem viděla větší a horší než ty", něco napovídal.
Na druhou stranu jsem ráda, že je tam Woosley a bude jí trochu šlapat na paty. Zatím toho z jejího "velení" moc nepředvedli a já jsem zvědavá na nějakou zatěžkávací zkoušku. Ne, tohle není z toho, že ji nemám ráda (což opravdu nemám), ale prostě jsem na to zvědavá. Jak si poradí, a doufám, že bude muset dělat nějaká těžká rozhodnutí....prostě tak, aby to trochu bylo vidět. Možná by mohla udělat i nějakou chybu, to by byla příjemná změna. Aspoň by ti, co nadávají na Elizabeth za hloupé chyby viděli, že když je člověk pod tlakem, tak prostě chyby dělá. A navíc, v její postavě musí dojít k nějakému posunu. Když už tam je, tak by ji měli začít psát úplně jinak než jenom jako převlečenou Elizabeth. Takhle na mě zatím trochu působila. Když už tam je, tak by měla být prostě jiná než v SG1. Velení a zodpovědnost za víc než tři lidi člověka změní. To bych chtěla vidět.
Neříkám, že se toho dočkám v téhle epizodě. Ale kdyby uzavřeli nějakou dohodu s Wraithy a ona ji musela obhajovat a stát mezi IOA a Atlantis...bylo by to hodně zajímavé.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.