Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.11.2007 20:09:41
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

a kdo rek ze si replici nemuzou postavit repliku aurory :lol:

Příspěvek 11.11.2007 20:23:25
Spendix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jn to je pravda!! Když mají stejnou technologii :D [/spoiler]

Příspěvek 11.11.2007 23:02:53
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Trailer pro vsechny divaky:
http://youtube.com/watch?v=k4is-X4xi_g

nebojte, a divejte se.. neni tam toho moc videt...
[img][http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpg]http://www.stargate.sk/obr/ine/nemoo1.jpghttp://[/img]

Příspěvek 12.11.2007 14:22:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak na tohle se těším, konečně to vypadá na nějaké pohnutí děje vpřed. Že by konečně začala, skoro v půlce sezóny, ta ohlašovaná story-arc?
A Woosley je zpět! To se mi líbí :D
Jenom by mi někdo mohl vysvětlit, proč Amanda dělá tyhle úvody k videím. Myslím, že jako "vějička" na nové diváky už dávno nezabírá :dontknow: Nesedí to tam a zbytečně to teasery zpomaluje.
Ale to je osobní stížnost. Pokaždé totiž nadskočím, když ji tam vidím :) Ještě jsem si nezvykla.

A "shake hands" :lol: Jestlipak mu tu ruku podá?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.11.2007 14:42:56
Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takly jsem zvědavej ale uvidime az to vecer skouknu.
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

Příspěvek 12.11.2007 14:49:57
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: ve finálních trailerech na scifi už ale není, je jenom na MGM stránkách...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.11.2007 16:10:37
Spendix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm.... tak na to se teda těším!!! Vypadá to zajímavě!!

Příspěvek 13.11.2007 09:21:08
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hmmm, tak tahle epizoda z traileru vypadá hodně dobře :P Už se těším na staré známé :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 13.11.2007 17:57:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...
A "shake hands" :lol: Jestlipak mu tu ruku podá?

Hmm...fakt bych ráda, kdyby ano (a samozřejmě bez vysátí, však ten Wraith není tak blbej ;-)), protože kdyby jo, tak by ukázala "že je frajer" a to bych chtěla :D.

No a, tak maj v úvodu videoupoutávek Amandu, někomu (třeba mě :)) se tam líbí (vypadá dobře, sympaticky a nemá tu děsnou uniformu ;-)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 19:07:26
General
General

Odpovědět s citací

Tak já si myslím, že mu ji podá. Jednak by nic nestihl, protože by ho hned zastřelili. A myslím, že ten výraz, který mu ukázala, jako "už jsem viděla větší a horší než ty", něco napovídal. :wink:
Na druhou stranu jsem ráda, že je tam Woosley a bude jí trochu šlapat na paty. Zatím toho z jejího "velení" moc nepředvedli a já jsem zvědavá na nějakou zatěžkávací zkoušku. Ne, tohle není z toho, že ji nemám ráda (což opravdu nemám), ale prostě jsem na to zvědavá. Jak si poradí, a doufám, že bude muset dělat nějaká těžká rozhodnutí....prostě tak, aby to trochu bylo vidět. Možná by mohla udělat i nějakou chybu, to by byla příjemná změna. Aspoň by ti, co nadávají na Elizabeth za hloupé chyby viděli, že když je člověk pod tlakem, tak prostě chyby dělá. A navíc, v její postavě musí dojít k nějakému posunu. Když už tam je, tak by ji měli začít psát úplně jinak než jenom jako převlečenou Elizabeth. Takhle na mě zatím trochu působila. Když už tam je, tak by měla být prostě jiná než v SG1. Velení a zodpovědnost za víc než tři lidi člověka změní. To bych chtěla vidět.
Neříkám, že se toho dočkám v téhle epizodě. Ale kdyby uzavřeli nějakou dohodu s Wraithy a ona ji musela obhajovat a stát mezi IOA a Atlantis...bylo by to hodně zajímavé.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.11.2007 19:16:40
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se díval na trailer. Tedy respektive jenom zběžně, ale na tuhle epizodu se odteď opravdu těším. Bude tam konečně zase Richard! Dle mého jedna z nejlepších postav (nebo aspoň těch vedlejších).
Jinak k dalším věcem návrat návrat starýho známýho Wraitha taky nevypadá špatně.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.11.2007 19:17:32
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak za Woolseyho jsem taky ráda. Vůbec bych se nezlobila, kdyby tam byl víc :).
Zatěžkávací zkoušku? - Ano. Chybné rozhodnutí? - Ne (nebo, lépe řečeno, ne celkově, třeba trochu v rozporu s morálkou nebo tak, ale ne vyloženě špatné) - a proč - protože odpůrci Sam budou říkat "Hele, já jsem říkal, že tam nemá co dělat. Nasáčkovala se tam a ještě dělá takový pitomosti..." A příznivci "Hmm, že by to Sam takhle zvorala, to se mi nezdá." Neříkám, že všichni, ale zvláště u těch odpůrců (ti si vždy něco najdou). Totiž, když udělá rozhodnutí dobré, příznivci budou spíše spokojeni (ale říkám, nemuselo by to být naprosto bílé rozhodnutí) a odpůrci budou říkat "No, jasně, génius Carter, ta nikdy nic neudělá špatně, ta se i v nose šťourá korektně...". Takže prašť jako uhoď ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.11.2007 20:49:30
radula Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ten trailer vypadá hodně dobře, to si zase v sobotu hnu s nervama než budou titule :biglol:

Příspěvek 13.11.2007 21:07:33
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tuhle epizodu už očekávám od prvního spoileru, který se na ni objevil.
Woolsey is back!:) Nikdy jsem ho moc nemusel, ale je to zajímavá postava, která tomu dává zase jiný rozměr. Jestli si podají ruce tak to bude nářez :D
Tar-ara: Úplný souhlas, prostě se nikomu nezavděčí. :roll: Osobně to vidím, že bude muset udělat nějaké těžké, rozporuplné rozhodnutí, kterému nebudou zrovna všichni věřit, nebo něco takového... Ještě jsem zvědavý jestli bude Sam nějak reagovat na toho věštce, když ji ukáže budoucnost. Přecejen je jako vědec odpůrce čehokoli nadpřirozeného a už i v jednom díle jak měl Jonas ty vidiny, tak mu říkala, že to není možné, že pohyb částic nelze předvídat a byla to jen souhra náhod nebo něco v tom smyslu. Rodney by na to mohl taky nějak reagovat. Kdoví jak to udělají, už se těším, škoda, že to uvidím asi až příští týden. :(

Příspěvek 13.11.2007 21:38:22
General
General

Odpovědět s citací

Jo, nemyslela jsem vyloženě špatné rozhodnutí, spíš nějaké morálně pochybné nebo třeba proti vůli někoho...Prostě aby ukázala, že je velitel a těžká rozhodnutí patří k její práci.
Tohle by mohla být dobrá příležitost.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách