Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.11.2007 - review epizody 407

27.11.2007 - review epizody 407

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 11.11.2007 18:05:19
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Že jsou namakaní neznamená všecko...viděl si jaký měly těžkopádný zbraně a celý se hýbali strašně pomale...(asi jak byli velcí :lol: ) a Teyla si je proto dávala, protože se rychle hejbala s dualkama...s kterýma to umí jak cip... :P

Jinak dobrej děj...jen by mě zajímalo o čem chce mluvit, beztak o těhotenství :lol:

Dual wield jako rogue ve wowku :lol: ale to sem malicko :offtopic:

Příspěvek 11.11.2007 18:47:58
Stepus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sem opravdu velkej fanda Star Gate ale kvalita episod atlatis jde teda dolů. 4x04 a 4x07 jsou nic moc. Jenom si vemte poslední episodu a celou postavu Teyli. Při bojovejch scénách dělá furt to samí. Jde na ni hafec týpků a ona je furt bije dvěma combama a větvičkama. Kecy co měla na Kellerku že byla 10 dní sama v lese a že je teda ''špatná'' když nevydrří bejt sama.No jo taky teyla jenom mlátí lidi ale Kellrce dluží dost. Jenom kolik už stačila zachránít lidí na atlantis. No a ten Finish že je Teyla těhovná.
OPRAVDU TATO EPISODA JE VE ZNAMENI TEYLA VEN!!!!!!!!!

Příspěvek 11.11.2007 18:49:34
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

moje slova :lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 11.11.2007 18:58:04
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Stepus píše:
Sem opravdu velkej fanda Star Gate ale kvalita episod atlatis jde teda dolů. 4x04 a 4x07 jsou nic moc. Jenom si vemte poslední episodu a celou postavu Teyli. Při bojovejch scénách dělá furt to samí. Jde na ni hafec týpků a ona je furt bije dvěma combama a větvičkama. Kecy co měla na Kellerku že byla 10 dní sama v lese a že je teda ''špatná'' když nevydrří bejt sama.No jo taky teyla jenom mlátí lidi ale Kellrce dluží dost. Jenom kolik už stačila zachránít lidí na atlantis. No a ten Finish že je Teyla těhovná.
OPRAVDU TATO EPISODA JE VE ZNAMENI TEYLA VEN!!!!!!!!!

tak ja doufam ze teyla pujde brzy kvuly diteti pryc z atlantisu a k tymu by se moch pripojit nakej wraithyk (ale ronon by ho asi zabyl) a nebo larrin :lol:

Příspěvek 11.11.2007 19:21:56
cofraid Airman
Airman

Odpovědět s citací

mě by spíš zajímalo co se stalo s těma Athosianama
:?: :?: :? :?
[img][http://img821.imageshack.us/img821/3593/imagse.gif][/img]

Příspěvek 11.11.2007 19:23:40
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak nebolo to nič moc ale boli tam aj svetlé chvíľky. Napríklad tí bojovníci s lízatkami :D . Ale zas dosť divné bolo, že keď Teyla zabila tých prvých troch, tak nechali na zemi zbrane. Ono tá sekera nie je práve najpraktickejšia, ale ten meč/dýka by bol asi lepší ako kus dreva (v prípade Kellerovej lepší ako nič).
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 11.11.2007 20:10:38
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ale Kellerova mela sklapel ne ?

Příspěvek 11.11.2007 20:16:40
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Že máš velký svaly a velký tělo ještě neznamená, že umíš dát velkou ranu a že někoho zbiješ :wink: , většinou seš kvůli tomu mnohem pomalejší, takže člověk postavy Teyli je tak 2x rychlejší a jelikož měla dualky a ne velkou dvojruční sekerku, tak to bylo jasný...to by neměli šanci... a musí dělat furt to stejný...nový a nový komba asi vymýšlet nepůjdu...je to sci-fi ale ne uplně, aby tam lítali jak v Matrixu :roll:

WoWko nehraju, ja fandím L2 :P :offtopic:

Nechápu, co máte proti Teyli...mě uplně zas tak nevadí...mě spíš Kellerová...ona je doktorka v jiné galaxii a co? Nic neumí...v SG-1 prošel výcvikem i archeolog... Jackson...ale ona nemá vůbec nic...ona ani nepřejde lano nad řekou... :roll: tak pak kdo je blbej...to Kellerová...Backetta nikdy nenahradí!! Teyla jí musela říkat to, co jí říkala, aby se snažila Kellerová přežít...v takových situacích by se asi nehodili ftípky O'Neilla :roll:

Vypadalo to, že tam Carterová není, tak místo ní asi velel Sheppard...a ten nemá zas tak velký zkušenosti s velením tohohle kalibru... :idea:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.11.2007 20:19:25
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

cvigy píše:
ale Kellerova mela sklapel ne ?

jj. to mala ale s tým by ani tú chobotnicu nezabila
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 11.11.2007 21:23:45
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ta chobotnicka byla good :lol:

Příspěvek 11.11.2007 21:46:56
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ale to, co s ní tahala Teyla už ne :pukel: :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.11.2007 21:52:33

Odpovědět s citací

já by jsem to třebas snědl, rád zkousím dosud nepoznané a pokud by na tom záviselo mé přežití a síla co mi to dodá, klidně... :wink:

Příspěvek 11.11.2007 21:54:35
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak ten skalpel mi přišel stejně trapnej a ubohej jako když McKay se chtěl prohrabat lžičkou skrz zeď :roll:

Příspěvek 11.11.2007 21:56:06
Alpheratz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rachel vypadala vedle Jewel jako ochotnická herečka. Nevim sice jak by to vypadalo, kdyby R mohla hrát normální uvěřitelnou postavu a J by byla najednou neohrožená "leader of my people" ale nevěřil bych, že by se něco změnilo.

Nechápu to. Fakt. Přece, kdyby byla Rachel tak hrozná herečka a Teyla tak horzná postava tak už tam přece nevydrží 4 řady, ne? :shock:

Že na záchranou misi šla jen naše trojice je jedině dobře. Jakékoli další vojáky by totiž čekala jistá smrt :D - SGkýč. To nemám rád

Chobotnička super - aspoň něco, co připomene, že nejsme na zemi ;-)

Příspěvek 11.11.2007 22:13:36
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak viděl jsem a myslím, že to bylo naposledy. Jediným plusem tohoto dílu považuji Jewel a vzpomínky na Carsona (Třeba v podobě jeho hlášky, viz The Tower i sekery můžou zranit ).Takže celkové hodnocení: 3/10
Naposledy upravil Pan Citron dne 11.11.2007 22:18:04, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách