Teyla je tak zoufale nezajímavá. Carterovou sice ráda nemám, ale Amanda má aspoň nějaké charisma a nabízí víc než jenom prsa, nahé břicho a tyčky. Nechci soudit vzhled, někomu se třeba líbí a já nejspíš nebudu moc objektivní, my divačky tam máme jiné lidi na koukání
Ale jestli mě ten herec a postava osloví jako člověk, říct můžu. A tady mě neoslovuje ani jako postava, ani jako herečka.
Celá velká slavná akce "dáme do týmu mimozemšťanku" dopadla prachbídně, s tím, že Teyla akorát pořád "něco cítí", má záškuby v obličeji a kastról na hlavě.
Rachel je děsně afektovaná a až budu mít příležitost zase mluvit s Ivy Isenberg z castingu, tak se jí zeptám, co tam při výběru herců dělají, protože ona opravdu hrát neumí a když jí naprosto blbě napíšou, tak je to vidět paradoxně možná ještě víc. Nemusím být režisérka na to, abych sama sobě poznala, kdy podle mě někdo hrát umí nebo ne a kdy je mi někdo sympatický a kdy ne. To je zase věc osobního názoru, stejně jako to, že se třeba někomu líbí.
A pro Chucka: já bych to líp nezahrála, jenže já se narozdíl od Rachel do herectví pouštět nehodlám, protože jsem si vědoma, že to neumím.
A pak, nerada to říkám, ale Rachel mi někdy přijde trochu...no, ne moc bystrá. Teda, osobně jí vůbec neznám, nikdy jsem ji neviděla ani hrát jinde, ani jsem ji nepotkala na conu. Na fotkách a videích působí sympaticky, usměvavě a příjemně, to zase jo, ale...ty její rozhovory by měli zakázat
Tolik great a lovely slov snad nikde nikdo jiný nepoužil
Osobně se u téhle epizody těším na dvě věci:
Že se dozvíme víc o nové doktorce (o které si pořád myslím, že na CMO je mladá, když je Jewel tolik jako mně) a pak, mají tady narazit na nějakou nepřátelskou rasu, s kterou by se pak měli ještě vypořádávat a má to začít jak linii pro Teylu (což mě zase tolik netankuje, ale možná konečně bude mít aspoň co dělat), tak pro 4S jako celek, takže jsem na to celkem zvědavá. Osobně aspoň můžu říct, že se m líbí, jak Rachel zvládne všechno to tyčkování i když je tady už očividně těhotná a to už je opravdu výkon. Tak aspoň to můžu říct, že je pěkné. I když bych opravdu chtěla poznat toho chlapa, co s ní má dítě
Jak s herečkou, tak postavou
Ale pochopitelně chápu to, že každému se líbí něco a někdo jiný. Funguje to tak. Tohle jsou prostě jenom moje důvody, proč ji ráda nemám.
Ale to jsme hodně