Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Království prstenu

Království prstenu

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 31.10.2007 20:00:08
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mýtický příběh o hrdinství, odvaze, lásce, drakovi, pokladu, intrikách, zradě a bolesti.

Natočeno podle německé legendy o Nibelunzích. Producent Volker Engel přináší příběh o mladém kováři, který netuší, že je následníkem trůnu v podrobeném království. Přesto získává srdce obyvatel Burgundska, když je zbavuje jejich strašlivé hrozby - draka Fafnira. Siegfried se vystavuje velkému nebezpečí, ale odměna za hrdinství se zdá tak vysoká, že nedbá žádných zlých prokletí. Jenže kletba teď ohrožuje i jeho lásku ke krásné skandinávské královně válečníků Brunhildě.

Tento film řadím mezi špičku filmů na mém seznamu. Vaše názory?
Obrázek

Příspěvek 31.10.2007 20:12:23
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

JJ to jsem videl to je velice povedeny film , akorat skoda ze prisli na jeho slabinu

Toto je spoiler!!!:
po***ej list

Příspěvek 31.10.2007 20:26:05
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Alespoň se mi na tom líbí, že nezemře hrdinskou smrtí ale zradou, ne nijak velkolepou, zemře dost "prostě".
Obrázek

Příspěvek 02.11.2007 20:09:35
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tento film som tahal týžden z rapidu len aby som ho mal, davam ho na prve miesto v mojom rebríčku.Videl som ho asi 10 x a furt ma baví. :wink:

Příspěvek 03.11.2007 11:39:11
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hmm tak mě tenhle film moc nezaujal, ani nevím proč. Dobrý námět ,dobré spracování a přesto je mi nesympatický. To se holt stává, ani jsem ho nebyla schopná dokoukat celý :roll:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Zpět na Filmy