Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 10.11.2007 - review epizody 406

10.11.2007 - review epizody 406

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 30.10.2007 06:39:19
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Virus evidentně nejvíc zapůsobí na Carterovou, která už i zapomněla, jak se učesat.
Je fajn, že se v téhle epizodě zase ukáže Zelenka, bohužel tím však už bude mít za sebou polovinu letošních "účastnických" epizod
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 30.10.2007 17:47:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zatím to vypadá opravdu dobře. Radek je tam, supr, i když...ano, padesát procent v tahu :?. Tím spíš doufám, že to bude safra dobré :) a že tam bude hodně ;-).
Samantha s rozpuštěnými vlasy...mno, snad je tak nebude mít většinu epky. Svázané dobré, ale tohle...aspoň nebude ta nemožná uniforma :D (nebijte mě, IMO je to tak :)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 31.10.2007 16:29:37
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hele trochu OT, ale k tomu Zelenkovi nemá být náhodou v patnácti epkách? Nevím jestli se to nějak nezměnilo vím, že to psali v nějakým hodně starým spoileru.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 31.10.2007 16:41:42
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nakonec má být jen v desíti. Jestli se nepletu. :wink:

Příspěvek 31.10.2007 17:22:38
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Aha. Díky. No každopádně je to škoda.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 31.10.2007 21:48:46
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tahle epizoda nevypadá vůbec špatně. To, že je budou zachraňovat Ronon a Teyla je rozhodně zajímavé a těším se na to, jak se s tím poperou. Třeba to bude něco jak jedna epka z Buffy s podobným tématem. Myslím, že to byla S6, ale ted to nevím jistě...
Sam by asi s tímhle lehce rozcuchaným účesem moc respektu nevzbudila kdyby tak chodila pořád, ale špatně to nevypadá, mě se to líbí. Ten týpek s těmi kruhy pod očima co stojí za ní, vypadá rozhodně mnohem hůř :)

Příspěvek 31.10.2007 22:00:13
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vojto, díky za tebe. :lol: Chtěl jsem napsat už včera, že se mi ty dlouhé vlasy líbí, ale říkal jsem si, že budu vypadat už jako totálně nekritický fanda Amandy. Ale když už jsi to napsal ty, tak se k tobě přidám. :D Já si myslím, že je logické, že až do konce řady nebude mít sepnuté vlasy a bude tam i s vlasy rozpuštěnými. Jo a podle mě jí to sluší. :)

Jinak na epizodu se těším, vypadá dost netradičně a zajímavě. Hlavně ta část kdy John narazí na Ronona se mi v tom traileru hrozně líbí a jsem zvědavý, jak to bude probíhat...

Příspěvek 01.11.2007 08:44:47
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus: Jn, taky jsem se bál, že budu vypadat jako úplný Amandofil, ale když jí to sluší tak jsem ji musel prostě obhájit... Jinak Jewel vypadá taky na těch fotkách skvěle (a nikdo se nezmínil :wink:), tahle holka se mi začíná líbit čím dál víc, nehledě ještě na to, že taky skvěle hraje. - sry za menší OT

Příspěvek 01.11.2007 13:54:06
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mě se amanda nejlíp líbila s krátkými vlasy, nebo mírně dešlími, tuším ve 3. sérii SGA:-). Na tenhle díl se taky moc těším. Jsem zvědavá, co Teyla.
Naposledy upravil Fazulina dne 01.11.2007 14:05:21, celkově upraveno 1
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 01.11.2007 15:37:36
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně se líbí tvrzení, že alternativní realita se pozná podle toho, že v ní má Samantha blbej účas :-)
Ale na epizodu se taky těším. I když asi zase budu odškrtávat, co jsem kdy četla v které fanfiction :-)

Příspěvek 03.11.2007 06:09:44
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak jsem si dnes přivstal a díval se přes TVU player, no příště si přivstanu na nějakou záživnější epizodu. Ta dnešní je takový průměr. Ale ukázka na příště, no možná 407 nebude tak špatná :)
Obrázek

Příspěvek 03.11.2007 07:49:03
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

průůůměr :evil: jakej průměr sakra, tohle byla opravdu pěkná epka, dokonce (já vim, je to divné), ale líbila si mnohem více, než předchozí díl, což je divné. Naprostá absence lodiček, vesmírných bitek a já jsem se bavil hmmm :) každopádně nakonec mi to přišlo nějaké kraťoučké a rychle ukončené, ale celkově to byla opravdu povedená epizodka. Z ukázek jsem si myslel, že se tahle epizoda bude hlavně líbit "proticarter" lidem, protože to vypadlo, že si tam dá pořádně na držku :lol: hmmm nakonec to byla Teyla, takže máte smůlu :lol: naprosto perfektní tam byla scéna Sam a Rodneyho:

"jak velké může být tohle místo", pak vyjdou ven a úžasnej záběr na osvětlenou Atlantis a blbě civějícího Rodneyho (pozn. Klenotko, nezabíjet pls) :lol: ale jeho výrazy byly dost .... mno však uvidíte sami ... nesmím zapomenout na Zelenku, jak se sám chudák totálně mimo s panikou v zádech potuluje po chodbách s wraithským stunnerem :lol: opravdu nebezpečná kombinace ...

Příspěvek 03.11.2007 09:27:26
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No opravdu průměr. Byla tam dobré pasáže, ale jinak to bylo celkem nudné a rozvleklé, prakticky o ničem a ten konec zase rychlý.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 03.11.2007 09:57:20
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

A já ještě musím čekat na titulky.Poprvý v životě,včera sem se dodíval na Travelers,a teď musím čekat... :cry: :cry: Asi si zatím stáhnu nějaký bonusy...

Příspěvek 03.11.2007 11:30:04
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já myslím, že to byla docela dost nadprůměrná epka. Vůbec jsem se nenudil, naopak jsem si užíval tu strašně zajímavou atmosféru. Líbily se mi prostřihy minulost/současnost. Zelenka potulující se po chodbách taky výborný. Vykreslení Rodneyho vztahu k Kate, taky bezvadné, i když mohli zajít ještě trochu dál, než k držení za ruku.
Záběr na město z pohledu Rodneyho se Sam byl opravdu úchvatný, i některé koridory mi přišly nové a neokoukané. Jedinný zápor může být trochu uspěchaný konec, ale epizoda má jenom 42 minut a byla by škoda ochudit se o nějaké scény kvůli něčemu co už je potom jasné (samotné použití léku). Takže to chápu a nijak mi to nevadí. :wink:

Co zatím teda můžu hodnotit S4, tak mi přijde o dost lepší než ta předešlá. Hlavně, protože ''výplňové'' epizody jsou o hodně zajímavější a poutavější. A posunují někam dál když ne hlavní děj, tak postavy a jejich vztahy. :thumleft:

Kulda: No comment.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách