No, se zpožděním jsem to viděla až dneska a psát sem, jak se mi to líbilo, ani nemá cenu, protože je to asi dost jasné:-). Ale já to napíšu....

Takže jo, mě se to líbilo. Hlavně proto, že jak zde už někdo psal, dost podobné jako Prometheus Unbound, což je též moje oblíbená epizoda. Navíc, epizoda plná Johna, co si jen víc můžu přát.
Co mi přišlo též trochu divné, bylo, jak John uměl najednou úplně všechno spravit (např. to křeslo), přesně tak, kdyby o tom někde předtím byla zmínka, tak to pochopím, ale i přes menzu najednou někdo neumí něco, čemu dřív nevěnoval pozornost. Navíc, když mu o dva díly předtím musel Rodney vysvětlovat, jak jim uniká energie na příkladu trubek.... John nikdy ani jednou neukázal, že by uměl něco opravit (tedy ne že bych nechtěla, aby byl úžasně chytrý, ale čeho je moc, toho je příliš:-)), najednou umí vysílat subprostorově, ovládat celou loď.... možná to je tím genem, že třeba když pomyslí, co by chtěl udělat, ono mju to samo napoví....
Larrin se mi líbila, jak už tu zaznělo, připomněla mi Valu, kterou mám děsně ráda, škoda, že už tam o ní asi nebude zmínka... tedy možná jo, ale známe SGA!
A musím souhlasit i s tím, že každý normální chlap po 3 letech v celibátu asi neodolá, já bych ani neřekla, že by Sheppard ty ženské nějak sváděl úmyslně, prostě to přijde a on neodolá... prostě normálka:-)!
To s Rononovou pistolkou mohli lépe vysvětlit, John se ho mohl zeptat, jak k ní přišel... a to vybíjení bylo fakt divné. Že by byla na baterky?:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]