Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Crysis demo JE TU !

Crysis demo JE TU !

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 28.10.2007 16:34:02
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak tahle hra bude mít nadupanej Multiplayer všechny ty vychytávky jsou hodně dobrý a MP dodaj pořádnou šťávu takže to bude Hardoce..

Jinak já to neroběhám vůbec protože nemam podporovanou grafiku. Proto si teď taky budu kupovat new pc až výjde ATI 3870 nebo nvidia 8800GT..

Příspěvek 28.10.2007 16:36:31
Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no tk to já to ani nerozjedu škoda :( mám Pentium4 (3,1 Ghz) ramky 512(DDR1) a GF 5500 tk to nerozjedu a ani se o to nepokouším ještě bych svýho dědačka zabil :D
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Příspěvek 28.10.2007 17:21:04
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak díky za tip na Fraps... Odzkoušeno.

Při 1024x768, vše na High a 16Q AA bylo FPS kolem 30 (kolem 40-50 při pohledu do země). Docela milé překvapení, oněch 30 je sice na hranici hratelnosti, ale při snížení anti-aliasingu to bude v pohodě i na high. Při vyšším rozlišení by ty výsledku samozřejmě nebyly takové, ale pro mě je těch 1024x768 optimum, více k životu ani nepotřebuju (ok, plochu mám 1152x854).

A možnosti jako házení barelů na útočící, zneviditelnění se, všechny ty vychytávky u zbraní - neříkal bych, že tahle hra nepřinese nic nového... dohromady to na mě zatím působí více než dobře.

Doufám, že v plné verzi si užiju s počasím, rád bych viděl déšť, jak si jednotlivé kapky pohrajou s vodní hladinou, a třeba i sníh...

Chtěl bych to vidět pod DX10, ale ten mi Gates na XP nedá...

Příspěvek 28.10.2007 18:13:09
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak sem to zkoušel na svém notasu kde je karta s DX10 a až na to že jsem měl 1 fps dobrý :D :D :D :D :D :D

Příspěvek 28.10.2007 18:20:45
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jako pro notebooky to asi dělané není... :D
Ostatně notebook s parametry jako minimální HW nároky by byl celkem dost finanně náročný, nehledě na to, že tam podpora grafických karet notebooků není.

Ale pěkný pokus... :wink:

Taky jsem ze srandy kdysi nainstaloval The Sims 2 na svůj starý komp (Duron 650Mhz, 192MB RAM, 16MB ATI Rage Pro Fury...). Nebudu napínat, ani to 1 FPS jsem neměl... ale rozjel. :D

Příspěvek 28.10.2007 18:22:55
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

taky že jsem to zkoušel jenom ze srandy a uvidíme. Aha já tam nemám ani pořádný ovladač. Tam je jakýsi z dubna :D

Příspěvek 28.10.2007 18:45:21
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Angmar.FZ píše:
Tak jako pro notebooky to asi dělané není... :D
Ostatně notebook s parametry jako minimální HW nároky by byl celkem dost finanně náročný, nehledě na to, že tam podpora grafických karet notebooků není.

Ale pěkný pokus... :wink:

Taky jsem ze srandy kdysi nainstaloval The Sims 2 na svůj starý komp (Duron 650Mhz, 192MB RAM, 16MB ATI Rage Pro Fury...). Nebudu napínat, ani to 1 FPS jsem neměl... ale rozjel. :D

není ale podpora notebookových grafáren potvrzena, takže člověk neví na čem je

Příspěvek 18.11.2007 15:18:12
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já jsem právě hrál hodinu MP proti jednomu člověku proto bych to chtěl zkusit s více lidmi pres Hamachi
kód:

http://www.hamachi.cz/img/info/download.jpg

Otázky pište:sem,PM nebo ICQ 238029619

EDIT:Odkazy vedoucí mimo doménu sga-project.com dáváme do CODE. Pomeranc

Předchozí

Zpět na Hry