Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 10.11.2007 - review epizody 405

10.11.2007 - review epizody 405

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.10.2007 16:06:37
tomperys Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

sory ale antikove brany postavili... takze nechapu to tvrzeni ze presne netusili z ceho je nebo to neumeli vyrobit... ???? to by ty brany tezko postavili nemyslis.

a je jasne ze kdyby z toho sameho matrose postavili skoro neznicitelne lode s kteryma by wreithy jasne nakopali do jejich telesnych schranek, tak nemaji o cem tocit serial. ale to je prave to na co ja narazim. valku s wreithy prece vedli antikove strasne dlouhou dobu nez se vzdali a utekli. za tu dobu by bylo logicke ze by to nekoho napadlo postavit lode s nejodolnejsiho materialu ktery maji...

nerikam ze brana je uplne neznicitelna ale pokud si vzpominate na dil SG1 tak jednu z nich neznicila ani nejsilnejsi atomovka a to vsude v zemi bylo hafo nakadrie a exploze byla tak obrovska ze by to neprezilo ani samotne mesto atlantis...ale brana to holt prezila ;DDDDD

Příspěvek 26.10.2007 18:23:26
alker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

s těma bránama nemáš až tak pravdu...
ano na začátku SGC bylo, že antikové jsou stavitelé bran,ale v dalších epizodách kdy se vratil Jackson z "vyžší sféry bytí" říkal že u nás tu síť bran zavedly,ale že brány jsou starší než čtyři rasy...

když mrskly bránou do slunce aby zastavily aphofisovu flotilu... tak tam to fakt nepřežila... fakt je že běžně po ruce nikdo nenosi malé kapesní slunce...

no uvidíme jak to bude dál.. už aby se to dalo shlédnout

Příspěvek 26.10.2007 19:14:41
Paulie Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

alker píše:
když mrskly bránou do slunce aby zastavily aphofisovu flotilu... tak tam to fakt nepřežila... fakt je že běžně po ruce nikdo nenosi malé kapesní slunce...

Zase si vem epizodu Projekt Pegasus (SG1), tam měla být Brána taky zničena potom co vyhodili do vzduchu Hive, ale nakonec to přežila :offtopic:
Zelenka: „Do prdele, to je na hovno tohle to. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?“
Sheppard: „I think my Czech’s getting better, ’cause I know what you mean.“

Příspěvek 26.10.2007 19:16:27
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No pokud vím, tak když Antikové odešli od Orie tak dorazili k Zemi kde našli nás a vybudovali zde civilizaci, tu pak rozšířili do jiných soustav právě pomocí brány a při tom právě objevili Noxy, Asgardy... a pak teprve mohla vzniknout aliance 4 ras a brány v Pegasu jsou jiné, protože se prostě v Pegasu nevyskytoval naquadah, tak to postavili z toho, co měli.

Jo a k té bráně tak Mark IX ji zničila a pak ta Anubisova super zbraň, co ukradl Antikům. Brána není nezničitelná, ale jenom dokáže pojmout určité množství energie, když je aktivovaná, ale dá se taky zničit i obyčejnou atomovkou, aspoň to říkal Rodney v Pegasus Project a to byly brány z MD.

Sry za OT ale musel jsem se k tomu vyjádřit :wink:

.

Příspěvek 27.10.2007 08:49:08
antifast Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Teďka jsem viděl ten díl je docela dost dobrej ty travelers mají docela zajímavý lodě podobně velký BC-304 ale určitě ne tak vyspělí :roll: jinak super díl

Příspěvek 27.10.2007 10:06:53
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Wou bombová epizoda, mě se zatím líbila nejvíc z těch pěti odvysílaných. Mě ty lodě tvarem připomínaly spíš asgardskou loď třídy Daniel. Příběh epizody byl naprosto dokonalej, boj s wraithy :D nejlepší bylo jak si stříleli do vlastní lodi :lol: Opět návrat života od wraitha, jen aby to nezevšednělo. Larrin je skvělá postava, opravdu jsem nikdy nevěděl co od ní čekat. No nakonec doufám, že se s touto skupinkou lidí setkáme a také doufám, že narazí na plně funkční plavidlo, ne na kusy šrotu co potřebujou Zelenku aby je dal do kupy.
Obrázek

Příspěvek 27.10.2007 13:15:53
vejrri Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lidi a nevíte co je s titulkama? nejak se zasekli a nevíte jakej je odkaz na slovenské titluky? jinak je to good epizoda sice jsem tomu dvakrát nerozumněl ale dějově skvělá a napínavá.

Příspěvek 27.10.2007 13:19:44

Odpovědět s citací

Prosím, prosím, kde jste to stáhli? Já nemůžu najít správný torrent :( A omlouvám se za :offtopic:

Příspěvek 27.10.2007 13:23:29
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nič proti, ale ak sa titulky zasekli tak sa zasekli. Ludia čo to robia majú hold na práci aj niečo inšie (bežný život napr.) a skôr ich budete spomaľovať otázkami, kedy už budú. Určite nie si jediný čo sa tu pýtal, a ako viem, tak nebudeš ani posledný. Skúste jedno- trpezlivosť. :? :roll:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 27.10.2007 13:33:34

Odpovědět s citací

2John T. Cooper: moc děkuju :D

Příspěvek 27.10.2007 14:35:53
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

John T. Cooper: Odkazy se dávají do CODE a ještě to máš ve špatné sekci, sem to nepatří. Proto je tu téma "Kde sehnat nové/staré epizody"

Jinak titulky se nezasekli ale většina lidí co je dělá je nedostupná.
Obrázek

Příspěvek 27.10.2007 15:19:18
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Wow! Několik měsíců těšení a už je to tady! Moje nejočekávenější epizoda. Nehnat mě rodina od počítače, asi bych si to pouštěla pořád dokolečka, ale poslouchejte pořád za zády: "...si normání, po kolikátý už na to koukáš?" :) Nevím, jestli jsem úplně maximálně nadšená? Spád to mělo určitě velmi rychlý - možná až moc. Jen jsem nemohla pochopit proč
Toto je spoiler!!!:
se nechal Sheppard mlátit od Larrin a nebránil se? To jako že je gentleman?
After hard working I like hard playing

Příspěvek 27.10.2007 15:49:13
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

very good epizoda,škoda že nemají tu lod...
Toto je spoiler!!!:
a jaktože poprvé nemohli litat bez genu a pak v poho odletěli??
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 27.10.2007 16:04:23
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jestli sem to pochopil tak proto že tu techniku musí aktivovat někdo s genem, mak už to ovládat můžou, ale stejně je to divný
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 27.10.2007 16:14:52
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno tak muísm říct, že to úplně nesplinilomé očekávání,ale jak někdo již řekl spád to mělo rychly- občas až moc, jinak poměrně dobrá epizoda co se týče lodiček ..... sice mi to řpijde takový dost.... jako že Jumper je takovej uhlazenej nikde žádný výstupek ani Ň a lodě třídy Aurora jsou takové děsně členité ......to je takové malé OT protože už mě to žere hodně dlouho :lol: . Jinak musím říct, že rozhodně 4. sezona zatím stojí za to .......

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách