Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 10.11.2007 - review epizody 405

10.11.2007 - review epizody 405

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.10.2007 18:02:27
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno, schválně, můžeme si tak pro sebe typnout, jak dlouho vydrží...dva díly, tři..;-). Ale tak ta rasa má snad chvíli vydržet...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.10.2007 18:41:17
Van Guld Airman
Airman

Odpovědět s citací

No vypáda to zajímavě....

Ale Larrin. :roll: Ta postava vypadá tak nereálně hezky. Opět... Proč tám nemůžou dát nějakou normální postavu. Proč tam pořad cpou nějaké krasavice.

Jako nic proti pěkným holkám... :D

Příspěvek 23.10.2007 18:51:19
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je to jednoduchý. Potřebujou aby na to čučeli i lidi co přepínaj programy a když uviděj nějakou pěknou a vnadnou divu tak na to civěj. :shock:
Další způsob zvýšení sledovanosti

Příspěvek 23.10.2007 19:00:54
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sem zvědavá , Doufám že to bude pěkný díl ..... Aurory jsou zajímavé lodě, tak by mohla vydržet aspoň 5 dílů :roll: o čemž samotném silně pochybuju ,..... :lol:

Příspěvek 23.10.2007 19:04:45
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

krasavice, hmm já nevim taky mi to připadá trochu .... :roll: ale víš co, seriály, filmy se dělají s větší části vždy s jen hezkými lidmi, ono by se asi moc dobře nekoukalo třeba na .... no nechci nic říkat, já to takhle neberu, krásnej nekrásnej, dyk je to fuck přeci :wink: ale v seriálu se prodává i ta krása, bohužel někdy

Příspěvek 23.10.2007 19:13:42
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no , tak to vypadá že se furlingů nikdy nedočkáme :cry:
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 23.10.2007 19:25:55
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Neříkej :D jestli někde mohli být tak v Sg, u Atlantidy už plačeme na špatným místě... nevěřím že je někdy uvidíme, je to taková ta věc kterou si mají fanoušci domyslet. Na Travelers se těším, to komando Wraithů z ukázky vypadá že maj špatnej den :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 23.10.2007 19:50:11
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

to bude wraithsky komado smrti nebo nakej jejich SPECNAZ

Příspěvek 25.10.2007 14:48:47
alker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ja nevim přesně v jakém díle to bylo,ale někde si stěžoval právě McKey,že když dostanou zrovna další novou bitevní loď a je u toho Sheppard,tak ji vždy zničí...
Tahle loď nemá, podle mne, větší šanci na přežití první bitvy, než sněhová vločka na polednim saharskym slunci.
Tedy jestli na ni bude Sheppard... nebo v nejbližsím dohledu +- pár parseků :)

Navíc to vipadá, že se z cestovatelů stanou další nepřátelé se kterýma bude muset expedice bojovat... něco jako s těma fanatikama co maj atomovku... sak...kdybych nebyl sklerotik tak bych si pamatoval i jména... to svoje mám aspon napsaný,ale to jejich nějak ne :(

Příspěvek 25.10.2007 16:55:22
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No tak já bych tipoval, že vydrží do epizody 411 :D
Obrázek

Příspěvek 25.10.2007 19:07:10
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To ne nakyho spojence mit musime
( kez by se objevily furlingove )

Příspěvek 26.10.2007 10:31:47
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak to jsem zvedav. Jsou ale zajimave dve veci. Prvni je ta ze prece na zacatku SGA krasne ukazovali jak byli antici porazeni a jedine co ponich zbylo je atlantis, pak se ukaze dalsi mesto, kupa jejich lodi a vzdy jsou teda zniceny..... tak by me zajimalo kde vsude se jeste ty lode najdou a jestli vubec prezijou vic nez jeden nebo 2 dily.

Druha vec co me udivuje ze ty lode nekde lezi tisice let (stejne treba i samotne mesto atlantis) a ono se to za tu dobu vubec nijak neposkodi... (unava materialu nebo takneco). Vzdycky si s tim odleti jako s prave vyrobenou lodi sice maji problem neco obcas dat do provozu ale vesmes vsecko drzi pohromade coz me udivuje. Je jasne ze antici byli klassa. Ale fakt by me zajimalo z jakeho matrose to staveli ze to vsecko vydrzi desitky tisic let a vubec nic se tomu nestane. Prece tam je hafo ruznych materialu od ruznych skel a krystalu a "kabelu" az po samotnou konstrukci a ze by zadny z tech materialu nemel nejakou dobu unavy tomu moc nejde uverit :)))

Prece i ten nejpevnejsi ocelovy nosnik ma nejakou dobu po ktere se muze zlomit jako rohlik a to tomu ejste dost muzou napomoct ruzne podminky jako treba vlhkost, zima atd...

a tam je desetitisice let stary jumper, wraithi do neho strili ze svych zbrani, pripadne i jine dily viz SG1 tam po nem zaze poalilo hafo jaffu a nic.... myslim ze mit takovy puddlejumper cely z titanu ak po 10 000 letech do neho strelit tak se rozsype jako replikator ;D

Příspěvek 26.10.2007 10:49:58
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak když už jsme trochu OT tak rozhodně na stavbu lodí nepoužívali ocel :lol: na stavbu prométhea se používala slitina trinia a naquadahu pokud se nepletu, takže to má asi trochu jinčí životnost, ale docela by mě taky zajímalo, z čeho je vlastně postavená atlantis nebo ty jejich lodičky, pokud vim, nikdy to nezmiňovali, ale dá se asi předpokládat, že z hodně podobnýho materiálu .....

Příspěvek 26.10.2007 11:26:54
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak to me napadlo taky ze to asi nemaji z oceli ja to jen uvedl jako priklad :) je sice hezke ze si reknou tohle je slitina trinia a nakadrie nebo ceho... ale i tak, jak hteji vysvetlit ze nejaky material je tak odolny a ma dokonce takovu zivotnost (viz treba brana) ze stoji nekde desetitisice let a vydrzi i vybuch atomove bomby. Tak takovy material bych fakt chtel videt :lol:

coz me privadi na myslenku proc si z takoveho materialu nepostavili lode to by prece potom nejaka smesna raketka ci droun ci wreitske zbrane urcite jen tak neznicily kdyz je to tak odolne a prezije to i vybuch nejake zesilene atomovky.

Příspěvek 26.10.2007 15:28:25
alker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechci byt za hnidopicha...
Predstavte si že by si ze stejneho matroše ty lodě postavily.
Asi by to bylo o ničem... páč by vsude vladl mír a každý záporák by byl historii dřív než by se vubec stal záporákem...

Antikové, podlemne, netušili z jakeho matroše přesně brany jsou, a jestli ano pak nedokazali vytvorit presnou strukturu...
Taky by si urcite postavily pár lodí,ale copak by to bylo ono?
Lidé by pak nemeli vůbec žádnou šanci... kdyby se to odehrálo stejně jako před 10k lety..

Takova hvezdná brána, vynecháme-li to ze má zadržovací pole strukturalní integrity a je postavena rasou mnohem vyspelejsi než byla slavná 4 ras... neni nezničitelná... tedy když už jí několikrát někde stihli "stratit"...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách