Celkem povedená epizoda, jen je škoda že Zelenka nějak přestal házet české hlášky

. Jinak je dobré že dostává větší role, jak byl v uvítacím výboru když přicházela Carterová nebo jak byl v teamu co šel na záchranou misi...taky good (i když se pak nějak z ničeho nic vypařil). Rononův souboj na konci byl opravdu špičkový, konečně zase jeho postava po tom trojdíle dostala větší prostor. Na jeho kámoších se mi již od začátku něco nezdálo. Carterová mi tam pořád moc nesedí, doufám že je fanoušci ukecají aby v páté sérii vrátili Weirovou. Od režiserů se mi to zdá taky jako pěkná hnusárna, že vyhazují herce z atlantis jen aby tam nacpali lidi z SG-1 když jim seriál skončil.
Jen stále nemůžu přijít na to jak Ronon uprchl s té Wraithské laborky a dostal se k bráně. Ze začátku to vypadalo že běží atlantis teamu na pomoc a najednou je záběr jak proskočí skrze bránu na atlantidu a ještě za sebou střílí. Zelenka ještě před tou branou stojí neozbrojen...co kdyby ho nějaký výstřel trefil, nebo skrz bránu proletěl jumper...
Těhotná Teyla: Všimli jste si jak nenápadně nosí samé dlouhé volné šaty a při tréninku s Rononem má zavázané břicho aby nebylo vidět že je tlustší?