Velmi dobra epizoda. Akurat mi Wairova prisla taka strasne vazna a strhana akoby jej bolo zle (asi preto, ze sa bala nanitov v sebe).
Dotázek, jak je možný, že dokázali tak dobře propojit počítače "naše" a Atlantskou technikou?
Tak dokonale? Přeco jenom je od nás mnohem MNOHEM dál. Pak se mi zdá divný, že jeh tak McKay
napíchne pár kabelů někam na Jumper, a může ho celej ovládat.
A to přirovnání teorie superstrun k dynamice, to trochu přepískli, ne? To až přesložitěli.
Ze by je to tym, ze s antickou technologiou pracuju uz niekolko rokov?
Je pravda ze Teila vyzera, ze tam akoze nic nerobi, ale je tam dana ako postava hned od zaciatku tak neviem preco o nej niektori hovoria ako im tam prekaza a ze je zbytocna.
A co sa Cartrovej tyka, poznamky ako vam vadi, nadavky na nu atd. Ona sa o to neprosila, tu rolu je ponukli a myslim si ze lepsie Cartrova akokeby tam dali niekoho neznameho. A to ze ma ucinkovat v seriali bolo zname uz hned davno, tak neviem co sa niektori hraju na neprijemne prekvapenych.
Mimochodom, som velmi rad, ze sa im podarilo preprogramovat replikatorov aby utocili na Wraitov. A darit sa im bude ako antikom. Budu moct vyhrat kazdu bitku, ale vojnu sa im vyhrat nepodari.