Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 29.9.2007 - review epizody 401

29.9.2007 - review epizody 401

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.10.2007 19:47:15
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hele kámoše napadla taková věc, když na konci tohodle dílu objevili nejblíže vzdálené planety, tak tím pádem už nebyli ve vesmíru ztraceni a mohli se zorientovat kde jsou a přenastavit bránu aby šla vytočit. Proč to neudělali? To je přece to nejlehčí aby takhle poslali pro pomoc.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 06.10.2007 20:05:29
Haste Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to tomu kamaradovi rekni, aby si vzal brejle a zacal cist titulky nebo at se nauci ENG.

EDIT: A ty se nauč číst pravidla a necituj příspěvek hned nad tebou. Pomeranc

Příspěvek 06.10.2007 20:27:49
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jorssk: Proč to neudělali? Protože letěli moc rychle, Rodney to tam říkal. Můžeš se na ten díl podívat znovu.

Příspěvek 06.10.2007 21:25:43
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no ten díl byl super ale mrzí mě že jak tam Zelenka s Johnem skákaly v tom vesmíru tak tam mohl Zelenka říct nějakou českou hlášku když viděli tu díru.. Fakt sem to v ten okamžik čekal a ono nic :X

Příspěvek 09.10.2007 07:23:14
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak nevim, moznou to premirou ocekavani jsem byl lehce zklaman, ale jinak slusny... Nevim, co se vsichni divite, ze Teyla mela veleni, rozhodne to nebylo poprve a pritom se tu polovina lidi trumfuje jak si co pamatuje z predchozich dilu... Jinak turbo divny bylo, ze mela Elizabeth vlasy, to se jim tedy hrube nepovedlo... :ban: Ale v souhrnu dobry dil, uz se tesim na dvojku, snad mi stahovani nebude trvat tak dlouho jako ted... :D

A btw., necetl jsem tedy diskusi od zacatku, tak se omlouvam, pokud jiz to nekdo zminil, ale neprisel vam pohled zezadu na formaci jumperu povedoma?? No jiste, vzdyt je to prakticky totozna scena jako kdyz startuji Xwingy proti Deathstar v SW IV The New Hope - Luku, provazej te sila... :rflmao:
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 09.10.2007 08:06:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Proč nepovedlo? Ty vlasy jí narostly díky těm nanitům, to byla jasná věc. Ani tvůrci SG by si nedovolili takový kiks :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.10.2007 09:06:35
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

proximo píše:
A btw., necetl jsem tedy diskusi od zacatku, tak se omlouvam, pokud jiz to nekdo zminil, ale neprisel vam pohled zezadu na formaci jumperu povedoma?? No jiste, vzdyt je to prakticky totozna scena jako kdyz startuji Xwingy proti Deathstar v SW IV The New Hope - Luku, provazej te sila... :rflmao:

...toho jsem si taky tak nejako vsiml ale stopro jistej sem si nebyl...
...jinak timto dilem jsem mile prekvapen, me se libil az na par detailu ale ty tu byli jiz vyjmenovany nekolikrat...

Příspěvek 10.10.2007 10:57:05
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Proč nepovedlo? Ty vlasy jí narostly díky těm nanitům, to byla jasná věc. Ani tvůrci SG by si nedovolili takový kiks :wink:

zajimave, ze ji narostly presne do puvodni delky... :D Ne, berme to jako prijetelne vysvetleni...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 10.10.2007 12:47:00
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

proximo ->> mno ja mam tedy za to, ze ty naniti spolupracovali s jejim podvedomim a byli naprogramovani aby dali vse do "puvodniho" stavu...heh to me napada jestli by ji ty vlasy odpadli kdyby se Rodneymu povedlo vypnout nanity : :D

Příspěvek 10.10.2007 14:47:06
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Keď už je reč o jumperoch. Nezdá sa vám divné, že parta vedcov, čo na tom lietajú nejaký druhý raz ničí tie asteroidy ako profi piloti?
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 10.10.2007 15:11:30
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no jak profi piloti v jumperu myslim že by to zvládlo i malý dítě. V Jumperu stačí myslet "asteroid" a ono tam samo zamíří a vystřelí takže ono to těžký nebude..

Příspěvek 10.10.2007 15:15:00
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj...presne tak nejlepe se to da priovnat k tomu jak John na konci treti serky rikal, ze letat s mestem neni tezke, ze si staci pouze myslet "Leť" a ono leti...spis, ze nemeli problemy to ovladat je mi zahadou...jak bylo v Moebioj tak vetsina lidi s genem mela problem se jen zvednout od zeme, nebo Carson v uplne prvnim dile, musel se silene moc soustredit...

Příspěvek 10.10.2007 15:17:50
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ono když jde o krk, tak vše jde mnohem rychleji :wink:

Příspěvek 10.10.2007 15:19:21
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nmo Rodneymu jo...ale ikdyz Carsonoj v prvnim dile hrozilo, ze sestreli brigadniho generala tak mu ten dron vypnout hnedka nesel ne?

Příspěvek 10.10.2007 15:28:10
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To je fakt...ale Carson taky pak už nebyl u sestřelování ateroidů. Takže se asi nedovíme, jak by to šlo jemu... :(

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách