Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 21.10.2007 - review epizody 402

21.10.2007 - review epizody 402

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.10.2007 18:20:14
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Myslím, že Asurané to tak lehké mít nebudou, musíme vzít v potaz, že to jsou vlastně Antikové postavení z Lega :) Je sice pravda, že Wraithové zřejmě nemají zbraně, které by je efektivně likvidovaly, ale oni si už nějak poradí.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.10.2007 18:25:15
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se tahle epka líbila. Musím říct, že 4 serka začal výborně. Jak Adrift tak Lifeline měly zajímavý děj :D Zvláště se mi líbilo, jak Elizabeth přechytračila Oberotha

Příspěvek 06.10.2007 18:25:56
spider74656 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lifeline je mnohem zajímavější co se děje týče než Adrift.
Zatím ze 4. série The best :D

Příspěvek 06.10.2007 18:36:28
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

HAck píše:
Asurané to tak lehké mít nebudou, musíme vzít v potaz, že to jsou vlastně Antikové postavení z Lega :)

:D Tak to je fakt trefné :D Lego hýbe světem, Jen je dobře, že se nedají po rozložení zase složit. Ale byla by to legrace :lol: Představte si skupinku Asuranů nad nějakou rozpadlou hromádkou jak jí slepují lepidlem kousek po kousku a vytvoří z ní nového člena :D
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 06.10.2007 18:42:09
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dost ma zaujima ako to cele dopadne s tým Asuranským presunom k Wraithom.
Ja sa len modlím aj ked som ateista :) nech scenáristi trošku už vsunú kvalitné odstrelovanie wraithských materských lodí tými asuranskými.Ale asi vieme ako to dopadne hmmm.Wraithy odpinknú asuranov a nič nebude.

Příspěvek 06.10.2007 18:47:09
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, lego vládne světu a chce i celé galaxii :D
Taky si myslím, že je nějak Wraithové smetou...jsou to přeci jen hlavní záboráci a navíc jsou docela vychytralí.

Příspěvek 06.10.2007 18:59:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Anna: :D jo něco jako cedulka před jejich hromádkami: Please wait, rebuilding in progress

Shial: záleží na momentu překvapení, Wraithové nemají štíty, čili pokud se na orbitě zničehonic objeví stovka battleship a začnou jim bombardovat planetu, tak toho Wraithové moc nezvládnou :twisted:

Příspěvek 06.10.2007 19:07:31
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak já za sebe musím říct, že se mi zase o trošku víc líbil Adrift, byl rozhodně originálnější. :wink:
Ale i tak byl Lifeline dobrý, líbila se mi třeba narážka Sheppa na SW :D Dr. Lee s foťákem byl kupodivu taky vtipný :D

Takže začátek série se mi líbil, (i když mohli zůstat ve vesmítu trochu déle). Seriál vypadá trochu dospěleji bych řekl, není to žádnou velkou změnou, ale spoustou takových drobností bych řekl. Už se těším na další díl, snad to bude pokračovat. :wink:

EDIT: Já se spíš bojím toho, že Asurani vylikvidujou Wraithy a zůstanou tam jako hlavní badguys oni.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.10.2007 19:37:33
Haste Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi stejne jako lidi prede mnou.

Minuly dil se mi libil rozhodne vic... prisel mi (spolecne s 3x20) jako jeden z nejlepsich, tenhle byl slabsi uz.

Lee byl vtipnej s tim fotakem, to je fakt :) Nicmene Carterovou bych odrusil. V Atlantisu uz jako ne. Uz ji bylo DOST. Jako nechat tam 4 vedce? to snad nemuzou myslet vazne. Carterova ma poskoka Leeho a Rodney zase Zelenku. Takze Lee a Zelenka asi brzo zmizi s takovou... Jestli ta krava Carterova casem vytlaci i Rodneyho, tak uz s nima koncim.

Příspěvek 06.10.2007 20:01:39
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja si myslim ze broucci si nak poradej ze jejich zbrane na hivkach jsou dobry a muzou asuransky lode dost pocuchat

ale prekvapilo me ze ta asuranska lod palila do apolla dronama a apollo se ani nepohnulo zadny jiskry zadnej low stit

Příspěvek 06.10.2007 20:06:25
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak sem to skoukl konečne a líbilo se mi to dost konečne viac akcie viac napätia

Příspěvek 06.10.2007 20:10:11
Haste Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
ale prekvapilo me ze ta asuranska lod palila do apolla dronama a apollo se ani nepohnulo zadny jiskry zadnej low stit

Tjn, to bylo vskutku podivne. Asgardske stity tady "lehce" precenili.
A vubec kdyby meli jednu ci dve takove bojove lode(jako ze tedy maji), mohli je k Atlantisu poslat hned a ne nejaky stupidni satelit. Atlantis by neodletel a jasna smrt celeho SGA.... Ta lod u te planety je totalni nabourani smyslu celeho trojdilu...

Příspěvek 06.10.2007 20:18:54
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslím, že smysl trojdílu nenabourala. Takové lodi by Atlantis unikla lehce. Loď by asi ztěží nějak poškodila Atlantis pod vodou atd. Navíc dronů taky není nekonečno....

Příspěvek 06.10.2007 20:26:48
Haste Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak proc tam tu lod neposlali s dronem? Jakmile by se Atlantis pokusil odletet, tak by ho sundali a nejaky asteroid by jim byl k nicemu.

Navic fakt, ze maji taky cloaking device na celou materskou lod, prispiva ke spekulacim, proc je nedokazali detekovat. Nikdo nema vojenskou tech. aby k ni nemel protiucinek.

A posledni vec je vtipna v tom, ze maji takovou technologii, oni jim tam sejmou tolik replikatoru, ktery sou vsichni propojeni. Dokonce tak uzce, ze se boji, aby neodhalili W., ale ze jim tam umira tolik obyvatel nezjisti. Vsimnou si teprve az pole jdouciho z jumperu :roll:

Příspěvek 06.10.2007 20:30:52
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak takové věcí já při sledování opravdu neřeším :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách