Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 21.10.2007 - review epizody 404

21.10.2007 - review epizody 404

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.10.2007 20:34:37
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

opravdu nemám slov. By mě zajímalo kterej de*** s timhle přišel.
Toto je spoiler!!!:
scenáristi si asi myslej, že zlepšej SGA tim, že vyvražděj co nejvíc postav
. Aby SGA nedopadla jako B5"Lost Tales, kde se prohánělo asi šest postav. V kolika epizodách má bejt Zelenka? V sedmi?

Příspěvek 01.10.2007 20:38:57
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jo.A když neumíraj, tak nadáváme taky,jak je to trapný a nereálný, že G.o.de.. :roll:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 01.10.2007 20:47:21
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nemám nic proti vybíjení psotav, ale musí to dávat nějakej smysl. Becketta zabil explozivní nádor, co to proboha je za kravinu? Kterej dmnt by vymyslel takovou "technologii"?

Kolya umře v pravděpodobně nejhorší epizodě, kterou kdy natočili. A to ještě uvažovali, že ho vzkříšej :roll:

Toto je spoiler!!!:
doktorku zabijou noční můry. Vskutku geniální nápad hodný SGA. :roll:

Weirová sice neumře, ale odepsali jí taky hezky. Co takovej Ford? Ten je de facto taky mrtvej.

no co, aspoň se při sledování SGA zasměju

Příspěvek 01.10.2007 20:53:25
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Zbytečný? No nevím, asi by se lidi spíš zasmáli tomu, hele máme tu psychopatickýho ufona co napadá naše sny, ale nikomu se nic nestolo klasika člověk už se o ty postavy ani nemusí bát... kapis že to je na podtrhnutí atmosféry, že to co se děje má opravdu reálný dopad na smrtí postavy co tam dříve už víckrát byla?? Onehdy si na to nadšeně přikyvoval Raynorovy jeslti se nepletu nejsu si jistej...
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 01.10.2007 21:23:18
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
môj prvý dojem bol "Á jéjda, zase doktor :roll: ". Prosto mi to príde.... neviem, predstav si ST:TOS, idú na výsadok (Kirk, Spock, Kostra.) + poručík v červenom, kto sa nevráti? SG: majú problém, je tam comando čo denne nasadzuje život a doktor, ktorý si "hľadí svojho", kto to schytá? Nie, nehovorím, že majú odpraviť hlavnú postavu, ale niekoho u koho by to bolo "prirodzenejšie". Vedľajšie postavy umierajú, vojaci umierajú, ja viem, hlavne tí, s ktorými sme sa zoznámili štýlom "Jerry to schytal..." ak samozrejme len neskonštatujú smrť a neunúvajú sa s vytváraním mena.
O čo že mi ide? No ak majú odpraviť nejakú postavu, ktorú aspoň trochu poznáme a nie je to hlavná roľa, kto to bude? Doktor!!!

Možno sa na toto pozriem za pár dní a nebudem súhlasiť sama so sebou, ale takto to prosto teraz cítim :roll:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 01.10.2007 22:21:39
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nemůžu se čím dál tím zbavit dojmu, že se do 4 série SGA snaží autoři nacpat to co se za posledních deset let do seriálu nevešlo. Chcete nějakou změnu v týmu? Bum a Elizabeth je pryč, koho odškrtneme dalšího? No jasně, někdo si stěžoval, že nám tu "umírá" málo vedlejších postav, tak honem vypustit pár techniků do vakua. Co by tu bylo dál? Řekněme, že někdy v první sérii jsme měli nějaký fajn krystaly ale pořádně jsme to nevysvětlili, tak proč to nevrazit sem ... :roll: A takhle bych mohl pokračovat. Když už se rozhodli nahradit Carsona někým jiným, tak proč zase doktorku Kellerovou "zabíjet". Tohle vážně nechápu. Zřejmě nám tu chybí něco jako praporčík v červené uniformě alias "Johny The Cannon Fedder". Doufám, že případný návrat Michaela, popřípadě Forda, na scénu nebude provedený podobným způsobem. "Tak ho tam na jeden díl vrazíme, ať si to můžeme odškrtnout ze seznamu..." :roll:

P.S.: Nechtělo se mi to dávat do spoileru, stejně je to v sekci spoilery, takže pokud ji někdo čte aby viděl šedý okna, tak nevim :lol:

Příspěvek 01.10.2007 22:22:12
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Můžem se jen modlit a blahořečit že neodpravej Radka :roll: Ale jako , je dost divný a takový nereálný
Toto je spoiler!!!:
že zase doktorka, asi je to tím že jsou to takové postavy mezi ne hlavní al edost výrazné že si toho povšimnem , když támhle v Adrift popravěj štítem několik vojákú, jen se hloupě zakřeněj a nám to přijde jako normální oběť .
:( Ale stejně se těšim :!:

Příspěvek 01.10.2007 23:01:19
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já bych se soudy počkala, dokud to neuvidíme. Podle spoilerů a screenů se to soudit nedá (mimo g.o.da, ten to odsoudí, i kdyby se tam nakrucovala nahá Adria)
Podle toho, co jsem četla, tak ta epizoda je prý výborná. Teda, soudě podle nadšení praštěných shepofilek, unešených evilSheppardem :)

Nejdřív nadáváme, že nikdo neumírá a když pak někdo umře, tak se to taky nelíbí. Definujte "smysluplnou" smrt. Smrt bývá zbytečná, pokud to není stářím, jakákoliv. Nejde v tom hledat smysl.
A v SG1 umřela za 10 let akorát Janet, několikrát Daniel a Jacob, na kterého už pak taky ani nevzpomněli. Takže tohle bych SGA nevyčítala, protože to je problém SG všeobecně, že si na tu zemřelou postavu pak už nikdo nevzpomene. A nevadí občas u postavy vidět "normální" smrt, než nějakou hrdinskou, která, jak jsme viděli, stejně není definitivní. :roll:

I když teda doufám, že tohle vybíjení postav neznamená dělání prostoru pro další SG1 postavy :) SG1: Mise Atlantis bych asi fakt nepřežila :)
Naposledy upravil Klenotka dne 02.10.2007 08:07:41, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.10.2007 00:04:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak nevím, kdo přesně umřel, ale upozorňuju, že já mluvil o zabíjení postav frekventovaně pouze v případě jejich většího množství (tedy ne jen Rod, Shepp, Weir/Carter, doktor).
Toto je spoiler!!!:
Tipuju, že Kellerová.

No, fajn, to je ale to, o čem jsem mluvil, postavy se musí zaběhnout, než je odpravíte. Jinak to skončí jako Asgardi v Unendingu.
A hlavní postavy by zranění měla (minimálně dočasně) poškodit bez vyjímek.
Vše IMO, že.

No ale zkouknu to na porovnání, když vidím tolik WTF.
Naposledy upravil Raynor dne 02.10.2007 00:21:17, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.10.2007 00:09:10
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak som to stihla pozrieť tak "narýchlo". V niečom mali ľudia pravdu,. Je to bezva epizoda. Ano, páči sa mi.... teda myslím. :D :oops:
Super aj rozhovor na konci (Rodney a John) :D , zajtra to skuknem poriadne. Ale aj tak je tu stále niečo, čo mi rezonuje v hlave..."Ďalší s titulom Dr...." :roll:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Příspěvek 02.10.2007 06:52:54
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hele teda pokud já vím a správně sem to pochopil tak skákne přece ta
Toto je spoiler!!!:
psycholožka
a ne Kellerová to by bylo trapný jak já nevím co stejně když je i v poslední epce 4 serie a oni by jí zabily ve 4 epizodě,,, Raynore, radši si nejdřív něco přečti než něco vypustíš někdo třeba nerozdejchá...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 02.10.2007 08:07:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Raynore,
Toto je spoiler!!!:
umře Hightmyerová, ne Kellerová. Ta by asi těžko mohla hrát v nějaké 4.18 Trio, kdyby tady hupsla z balkónu.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.10.2007 09:29:41
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Asi to někdo nestihl umístit na rapid nebo täk :oops: ???

Příspěvek 02.10.2007 10:41:16
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://www.sga-project.com/forum/viewto ... 4&start=25

tu je to hodené. Neodolala som, stiahla som to už včera :D

EDIT: Keď som to videla teraz znovu, tak mi príde akoby tam smrť poručíka v červenom... hem, pardon, doktorky, bola "potrebná". Asi tým štýlom, "Nie je to len entita, ktorá príde, urobí bubu, team sa nevyspí a ona odíde. Ide tu o život" :wink: (Ale stále som názor úplnenezmenila :roll: ach, jaj)

Příspěvek 02.10.2007 12:23:24
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No prima, pak mi to zatím podle popisu nepříjde tak mimo.
Toto je spoiler!!!:
Já ten díl neviděl, orientoval jsem se jen podle toho, co jste sem psali ;-)

Klenotka: No, proč by nehrála, Kawalsky se taky objevil v 8. řadě..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách