Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 21.10.2007 - review epizody 404

21.10.2007 - review epizody 404

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.4.2007 17:18:41
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

scénář a režie: Robert C. Cooper

Podplukovník Sheppard se tedy na misi střetne s neznámým krystalem, z něhož po doteku vypustí cizí entitu, která ovlivní celý tým. Každý člen týmu začne mít zvláštní sny, ve kterých se bude objevovat entita jako negativní síla v podobě Shepparda.

Je to i na gateworldu a imho nemá cenu z toho dělat novinku, protože samotné epizody se týká minimum textu a na úvodní stránku to dávat nechci - přeci jenom by mě pak Jack a Pomeranč zastřelili.
Naposledy upravil Hemi dne 21.10.2007 16:32:21, celkově upraveno 1

Příspěvek 19.4.2007 18:09:45
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak malinko mi to připomíná Cold Lazarus (Zmrtvýchvstání), ale podobnost bude asi jen čistě náhodná. :) Zní to zajímavě, ale chci k tomu něco dodat. Na co se ve čtvrté sérii těším asi ze všeho nejvíc je Mallozzim deklarovaná příběhová provázanost. Ale jak tak čtu jeden spoiler za druhým, tak se mi vůbec nezdá, že by to na sebe navazovalo. Ještě je samozřejmě příliš brzy vynášet soudy, ale doufám, že to s tou provázaností není jen další kec na přilákání lidí. Já to chci jako ve třetí sérii Ent. Sice každý díl je o trochu něčem jiném, ale skoro v každém se dozvídáme něco zásadního z hlavního příběhu. Doufám, že tou příběhovou návazností není myšleno něco jako desátá série SG-1. To jest: Návaznost: "Najdeme poklad Antiků", Příběh: Dostanou se do muzea a tím návaznost končí. Tak takhle bych to opravdu nechtěl. :roll:

Příspěvek 19.4.2007 18:25:20
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono to na GW přímo Cold Lazarus odkazuje, má to snad (jak jsem pochopila) být ten samý krystal, akorát, že tenhle bude zlý :) Nevím, možná to někdo může nazvat vykrádáním, ale mně se líbí, že se snaží aspoń něco vysvětlit, co se stalo a s tím a tím a pokud to bude pěkně udělané, proč ne?
A Markusi, na tvou otázku je odpověď snadná. Mallozzi říkal, že "ačkoliv epizody budou třeba o něčem jiném, potáhne se tam mezi nimi vlákno, budou na sebe odkazovat (rozuměj, co se stalo v minulé epizodě nebude hned zapomenuto) a i některé maličkosti, které se objeví v prvních epizodách, můžou znamenat hodně"...doslova tam říkal "big happenings" čili, že se toho bude hodně dít. A jo, ta linie by měla být "war arc", takže budou asi ve veláce, a víc než dřív. Asi to znamená hodně bitev, to je tvoje, ne? :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.4.2007 18:37:47
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak k Doppelgangeru. Vždyť říkám, že to může být zajímavé. Pokud to dokonce má být stejná "rasa" tak to bude víc, než zajímavé. Jo opravdu se těším.

A k tomu druhému. Já jsem psal, že na soudy je brzy. Tady jde jen o můj pocit, protože zatím vše co čtu o čtvrté sérii mi připadá jako sen. Vše co chci slyšet, slyším. :) Příběhová provázanost - líbí, válka - líbí, temnější - MOC líbí, Sam - líbí :oops: , Michael - líbí, Ford - líbí atd. A tohle mě začíná trochu znervózňovat. Přece to nemůže být tak dobré. A ano bitvy a válka se mi taky líbí, ale to neznamená, že nechci dobrý příběh. V Andromedě bylo bitev až až a stejně se mi nelíbí. (Kromě první série, kde bylo paradoxně bitev nejmíň)

Příspěvek 20.4.2007 08:19:22
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mmch., ten krystal v Cold Lazarus nebyl zlý...byl to vlastně chudák...

Hmm, ale epka...mno, já nevim, já se těšila hlavně na Radka ;-). Nevim, třeba to bude dobré, ale moc mi to zatim nezní. Nicméně je moc dobře, že se vrací ke staré rase :). Kéž by toho bylo víc... i když je problém s tím, že naše milé epizodní rasy vystupovali v SG-1 a s tím už teď moc neudělají :?. A jestli jste si všimli, v galaxii Pegasus to cizíma rasama zrovna moc nehýří...vlastně skoro vůbec :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 20.4.2007 13:11:56
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Uvidíme, zatim to vypadá dobře, neměla tahle epka ale být víc o Zelenkovi? uvidíme, třeba povýššil do týmu.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 20.4.2007 13:39:33
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

To by mě moc moc potěšilo, kdyby se Zelenka dostal do týmu :)

Příspěvek 20.4.2007 15:31:46
General
General

Odpovědět s citací

Tak o tom silně pochybuju :) Mělo by to být hodně o Zelenkovi a Lornovi. Tým bude nejspíš zaseklý v těch vizích a oni se je z toho budou snažit dostat. Ještěže mají tak schopné 2IC, že je dostávají z průšvihů. :D
A podle fotek z Mallozziho blogu se to má hlavně odehrávat někde v džungli. To jsme, pokud vím, v SG ještě neviděli :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.4.2007 16:21:57
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Wow, konečně nějáká změna, džungli znám tak maximálně z Lostů :) .

Příspěvek 01.10.2007 10:36:26
General
General

Odpovědět s citací

Tak i tahle epizoda se dostala ven. Tentokrát full-version. Na iTunes ji dali omylem, místo Adriftu. Rychle to ale zase stáhli, ale snad se brzy někde objeví. Omylem jsem na to klikla na GW a vyskočil tam na mě jeden spoiler-ošklivý spoiler :?

Toto je spoiler!!!:
Někdo zase umře. Nebudu psát kdo, nechci vám to pokazit, ale podle screenů z epizody to nebylo moc hezké :?

Příspěvek 01.10.2007 11:53:36
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak po tom, čo tu Klenotka napísala som hukla na GW a trošku hľadala. Priznávam, slabá vôľa, slabá vôľa, ale čo už :wink:
ale vážne mi príde divné (kto nechce vedieť, nech nečíta!!!)
Toto je spoiler!!!:
to ako povolanie d... je v sg asi naj rizikovejšie? Ako niekto napísal "Koľko d... budeme musieť ešte obetovať?" :roll: Nevravím, že by to bola moja obľúbená postava... len mi to príde divné...

snáď som toho moc nevyzradila :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 01.10.2007 13:42:42
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
:( Chjo, proč zrovna ona? Ale tak aspoň to prý byla skvělá epizoda
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 01.10.2007 16:53:03
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak vypadá to zajímavě i ty fotky z epizody
Toto je spoiler!!!:
zlý Shepperd, Teyla snažící se zachránit doktorku ale je to jako kdyby byli doktoři z sg obětní beránci, doufejme že do toho nezahrnou i astrofyziky...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.10.2007 16:57:55
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

spike kree: tj, Sheppard vypadá opravdu hrůzostrašně :twisted:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 01.10.2007 18:55:43
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:evil: Tak ted , jestli sem to správně pochopila ,, budu velice zlá :evil: Tohle snad udělat už nemůžou , to je jak bludnej kruh .. spíš trojúhelník .... :evil: [/spoiler]

Další

Zpět na Pokec o epizodách