Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.9.2007 17:21:33
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pet Holly: John v bezvědomí. To je vynikající nápad, akorát se asi proti tobě strhne vlna nesouhlasu ze strany Shepofilek. Ale já osobně bych uvítala, že by dostal třeba klaustrofobický záchvat a nešel by uklidnit, tak by ho Lorne majznul něčim po hlavě, aby od něj byl pokoj. Sam a Radek by pak Lorna poplácali po zádech a Lorne by byl za hrdinu. :D

Příspěvek 19.9.2007 18:03:16
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Eleiro, to je krásná představa, tomuhle já říkám hrdina :D . Tak, teď už nám zbývá jen doufat, že scénáristi mysleli stejně jako my, s čímž bohužel počítat rozhodně nemůžeme... ale byl by to velice zajímavý díl :lol: .
Obrázek

Příspěvek 19.9.2007 18:08:24
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda holky styďte se! Takové invektivy proti chudáku Johnovi! Já doufám, že tam bude ze všech nej a nejen to! Všechny zastíní a všechna pozornost se stáhne k němu! Tak, jako vždy :roll: :lol:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 20.9.2007 13:33:36
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Pet Holly: John v bezvědomí. To je vynikající nápad, akorát se asi proti tobě strhne vlna nesouhlasu ze strany Shepofilek. Ale já osobně bych uvítala, že by dostal třeba klaustrofobický záchvat a nešel by uklidnit, tak by ho Lorne majznul něčim po hlavě, aby od něj byl pokoj. Sam a Radek by pak Lorna poplácali po zádech a Lorne by byl za hrdinu. :D

Hej toto je naprosto výborné :lol: Ale já si naopak myslím, že pokud by měl někdo mít větu "Nevím, co se to tu sakra děje", měl by to být Sheppard, Lorne je na to moc inteligentní, však to víte, intelektuál ve službách armády, ten by tam podle mě měl hodnotné příspěvky do diskuse :wink:
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 20.9.2007 14:45:57
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak nevím. Neříkám, že má být John středem všech dílů (ale bylo by to fajn, aspoň by bylo na co se dívat, už teď je pár epizod zkažených, když tam moc není:-)). Taky nechápu, kde berete jistotu, že Lorne je inteligentní, zatím se moc nepředvedl a že maluje, to nemusí ještě znamenat, že je chytrý:-) a ještě k tomu intelektuál. Navíc vypadá, jako by neuměl do 5 napočítat....takovej jeliman. Pche!!! Chudák John, tohle si od Vás nezaslouží. A nebo ne, klidně si ho shazujte, on nepotřebuje, aby měl prosto aspoň v jedné epizodě, protože je ve všech!!! :D :D A upřímně, nemyslím si, že on je ten, kdo má největší prostor v SGA. Řekla bych, že s Rodneym je to přinejmenším 1:1, ale spíš myslím, že McKay je tam víc a pozornost na sebe strhává rozhodně okatěji a víc než John. A že se neumí rozpovídat? No, já osobně raději mlčenlivější typy, než aby mě za chvíli bolela hlava z nesutálých blábolů, které bych musela poslouchat. Pokud nic neříká, neznamená to ještě, že nemá co říct. Holt každej neventiluje každou prkotinu.
Tak, tohle je vlna jedné Sheppofilky:-)

Jinak, myslím, že by to mohla být pěkná epizoda, ať už tam John bude nebo ne:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 20.9.2007 14:53:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Hlavně se tu holky nepoperte :lol: Myslím, že ani jedna z vás nebude moc ráda. Co jsem četla v blogu JM, tak v téhle epizodě by se mělo hodně prostoru věnovat Rononovi a nějakému jeho "emocionálnímu vývoji" či co :) Takže tady si na své přijde tak Hexx možná :D
Já jsem naprosto spokojená, jestli Rodney bude někde s Katie a dostanou se třeba do situace, kdy tam Rodney bude bez trička (popř. úplně bez), tak ode mě stížnost neuslyšíte :D

Ale teď vážně :wink: Tohle má být týmová epizoda a jelikož nám tam těch postav pobíhá hodně, tak zkrátka každá musí mít svůj moment. I když já ten spoiler četla trochu jinak. Že Sam a Radek budou spolu v transportéru a Sheppard, Lorne a Chuck budou nějak venku, když se to tam uzavře a budou se snažit všechny nějak zachránit, ale Radek a Sam se k nim připojí později, a má to být hlavně Zelenkův nápad, co je zachrání. Ale počítám, že to se asi nedozvíme dřív, než to uvidíme :wink: Já bych se kvůli nějakým neověřeným spoilerům nerozčilovala. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.9.2007 14:55:06
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ano, přesně tak, místo těch obou - Shepparda, který má druhý největší prostor na place a Lorna, který se maskuje za intelektuála - by tam měl být Ronon, ten by nás obohatil konverzací na úrovni, chichichichichi :lol: :lol: :lol: Ne, to byla jenom sranda, je fakt, že ze začátku byl intelektuál Sheppard, tak to měli podle mě původně v plánu, aby to nebylo něco jako ONeill či Mitchell, to se mi tenkrát ještě John líbil, jak si četl Válku a mír a tak, no ale potom se jim to nějak stejně zvrhlo a on zounílovatěl... no hele, já to beru vylučovací logikou, né podle toho, kdo víckrát řekl něco inteligentního ale podle toho, kdo míňkrát řekl "Co to sakra je?" a to je určitě Lorne :wink: :lol: :lol: A náhodou podle mě to, že maluje, už je taková známka vyšších zájmů, seberealizace v umění, ne že by golf nebyl umělecký, no ale přece jen, je to trošku někde jinde, že... 8) :lol: :lol:

Příspěvek 20.9.2007 14:56:11

Odpovědět s citací

No, já jsem se nerozčílila kvůli spoileru, je mi celkem jedno, kdo kde s kým v té epizodě bude, buď se mi to bude líbit nebo ne. Ale ty výpady proti Johnovi, přece jste si nemysleli, že se neozvu? :D :D

K tomu golfu x malování - mno, golf taky moc nemusím, ale John zřejmě má rád všechny sporty, takže správný chlap, jak má být. Malování... taková zženštilost. :twisted:

A nezounílovatěl! Je prostě svůj a že v každém díle neukazuje, co zrovna čte, neznamená, že nemá pod plakátem Johnnyho Cashe sbírku klasiků z celého světa:-).

Ale co popisuje Klenotka, tak to by se mi asi líbilo. Myslím tu druhou verzi, i kdyžnějaká Rononovská epizoda by nebyla špatná, ta poslední byla výborná:-).
Naposledy upravil Fazulina dne 20.9.2007 15:01:20, celkově upraveno 1
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 20.9.2007 15:00:19
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Hlavně se tu holky nepoperte :lol: Myslím, že ani jedna z vás nebude moc ráda. Co jsem četla v blogu JM, tak v téhle epizodě by se mělo hodně prostoru věnovat Rononovi a nějakému jeho "emocionálnímu vývoji" či co :) Takže tady si na své přijde tak Hexx možná :D
Já jsem naprosto spokojená, jestli Rodney bude někde s Katie a dostanou se třeba do situace, kdy tam Rodney bude bez trička (popř. úplně bez), tak ode mě stížnost neuslyšíte :D

Ale teď vážně :wink: Tohle má být týmová epizoda a jelikož nám tam těch postav pobíhá hodně, tak zkrátka každá musí mít svůj moment. I když já ten spoiler četla trochu jinak. Že Sam a Radek budou spolu v transportéru a Sheppard, Lorne a Chuck budou nějak venku, když se to tam uzavře a budou se snažit všechny nějak zachránit, ale Radek a Sam se k nim připojí později, a má to být hlavně Zelenkův nápad, co je zachrání. Ale počítám, že to se asi nedozvíme dřív, než to uvidíme :wink: Já bych se kvůli nějakým neověřeným spoilerům nerozčilovala. :wink:

Ty kokos, ja to s tim Rononem zakřikla, ale to nevadí, já ho mám taky ráda, i když nevim, kde se bude emocionálně vyvíjet chudák, možná tak někde zavřenej kdoví s kým, chudáček malý! Co když ho někde zavřou s Teylou a ona z toho otěhotní, jak říkal David Nykl? No tedy toto... Tyjo ale náhodou představa Shepparda, Lorna a Chucka, jak zachraňují město... to se mi nechce věřit, dyť to je jak z nějaký mojí povídky, už se na to moooc těším :)

Příspěvek 20.9.2007 15:06:47
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lorne jako superhrdina, kdo by si to pomyslel? :D :lol:
No ale teď vážně. Zatím se to podle spoilerů tváří na perfektní díl, tak se na něj budu těšit, i kdyby tam Sheppard měl běhat s bublifukem a křičet "Mámo, táto, já už umím dělat bubliny" a za ním jet Lorne na tříkolce a volat "Já už ujel deset metrů a ještě jsem nespad"

Příspěvek 20.9.2007 15:12:55
Senior Airman

Odpovědět s citací

No pokud by tam bylo toto, tak by to bylo velmi kontroverzni, ale urcite by se to zaradilo mezi me oblibene epizody :-D Ale myslim, ze to nenastane, do teto faze se tvurci jeste nedostali, musime jeste pocat az trochu zestarnou a zinfantilni :-D :lol:

Příspěvek 20.9.2007 15:38:13
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Taky se na ten díl těším jak na málo který, Sheppard sem, Sheppard tam... ať tam klidně je, pro radost Sheppofilek, já budu ráda, že uvidím Radka a Lorna a Chucka jako hrdiny, kteří všechno zachrání... a když jim k tomu dopomůže i John, tak proč ne. Spokojené budou všechny strany :D .
Klenotko, představa Rodneyho "bez" :oops: :love: :faint: ... Ostatní jde stranou 8) .
Obrázek

Příspěvek 20.9.2007 15:57:52
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teda upřímně doufám, že to moc hrdinné nebude, představovala bych si to spíš tak jako záchrannou akci všedního dne, jinak to vůbec nebude ono, Lorne a Chuck jako hrdinové - no to by je uplně zkazilo, to nedopustím :) ...a proč nemůže žít Peter, ten by tam teď byl místo Chucka a mohl by taky nekoho zachraňovat spolu s Lornem a Zelenkou, buuuuuuhuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: Pardon, to sem nepatří, já vím, ale kde už to mám ventilovat, nikde jinde mě tak nechápou, jako tu ;-)

Příspěvek 20.9.2007 16:01:01

Odpovědět s citací

Záchranná akce všedního dne? Kdys naposledy ve všední den někoho zachraňovala?:-) Každopádně já se asi těším na všechny epizody, a to proto, že jsou neokoukané a zase nějaký nový John, vždyť z těch předhoczích už znám skoro všechno, co říká nebo dělá zpaměti.-). Už i Adrift a Lifeline jsem viděla 2x, i když bez zvuku....

Příspěvek 20.9.2007 16:03:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Grodina místo Chucka? To ani náhodou. Chuck je skvělý :D A když je krásně zarostlý, tak mu to navíc strašně sluší :oops:
Spousta lidí si myslí, že Ronon bude někde sám s doktorkou. :wink: A Teyla? Upřímně, kdyby tam nebyla vůbec, nevadilo by mi to. Zatím to vypadá, že k Rononovi šoupnou ji nebo doktorku. Ale protože Rachel už tam nejspíš bude dost kulička, tak bych řekla, že tam moc nebude (ne že bych protestovala 8) )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách