Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek Star Trek Enterprise

Star Trek Enterprise

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 24.8.2007 22:26:11
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Holt to sou ty hnidopichové co všude dělaj problémy a na filmy (i mimo ST) se koukaj jen, aby našli chyby...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 25.8.2007 08:40:48
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mirra píše:
Tak to zrušení bylo nešťastný, ale co se týče chyb v kontinuitě, jsem ochotnej je opustit. Já spíš neberu TOS jako canon, protože tam bylo víc fantastiky, než v moderním ST...

Nojo, to sice ty osobně nemusíš brat jako canon, jenomže drtivá většina Trekkies z ní právě vychází, prakticky je to základ Star treku. A právě kvůli tomu se na to spousta z nich vykašlala už na začátku a pak když se to rozjelo tak to zrušili :(

Na tom regeneration se asi neschodnem, už sem říkal proč si myslím že v té době namaj vůbec co hledat :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 25.8.2007 09:08:20
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se líbí všechny star treky i komixy a knížky, je fakt že v Ent. udělali pár kontinuálních chyb, kdyby si s tím dali práci tak by je vychytali, ale já jim to odpustím, škoda že se nedostali k první válce s romulanama a to chybělo tak málo v 4 serii byli v roce 2154 a válka zacala 2156 až 2160 kdy jim hvezdná flotila utvrdila konečnej uder, pomoci atomovek, to by bylo zajimavy videt a ne oni hodi staryho Rikera a Troi, kdyby tam dali prvni incident a zniceni jedny hvezdny lode a zacatek valky, tak by se urcite pridali i ostatni fanousci a mozna by se to zachranilo, ale musime doufat v uspech filmu a pak mozna v novy serial, doufam ve valkz s romulanama nebo reseni po dominionu!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.8.2007 10:07:49
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to ani nevím že ve válce s Romulanama se použily Atomovky a co je to ta Akira jak tu píšete ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 25.8.2007 10:24:19
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak o valce s romulanama a použití atomovek se řeší jak v TOS tak v knížkách a lodě třídy Akira je
http://www.kontinuum.cz/index.php?location=/databaze/library.php?
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.8.2007 11:13:32
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak srovnej:

Třída Akira:
[img][images/thumbs/Mirra_akira_5.jpg]http://www.kontinuum.cz/databaze/lode/tridy/akira_5.jpg[/img]

Třída NX-01
[img][images/thumbs/Mirra_nx01_4.jpg]http://www.kontinuum.cz/databaze/lode/tridy/nx01_4.jpg[/img]
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 25.8.2007 11:23:56

Odpovědět s citací

Jo aha vy ste mysleli třídu lodí já myslel že myslíte nějakej dalí seriál :lol:
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 03.9.2007 21:57:57
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se mrknul na tenhle seriál. Seriál mi ze začátku přišel takovej slabší. Asi to bylo tou loďkou na rozsypání. Pozdějc to začalo nabírat na obrátkách s Xindama. Když do toho zapletli ještě Federačního časovýho agenta, kterej tam byl jak doma tak to bylo super. Jen mi chybělo víc informací a scén z budoucnosti. Chvilkama jsem v databázi zahlídl i třídu defiant a intrepid. Škoda, že to nepropletli nějak třeba s TNG, Voyagerem nebo s DS9. Celkem zajímavě vyřešili díl regenerace. Jen z Cochrana udělali ožralího troubu, kterej blábolí nesmysly. Jo ještě k těm borgům. Když se to tak vezme kolem a kolem tak Q za nic nemůže. Jen vzal Picarda na návštěvu do delta quadrantu. Pokud bych chtěl zhodnotit všechno, tak bych se upsal až k smrti. Myslím, že za vše mluví hodnocení 10/10 bodů.

Příspěvek 04.9.2007 12:11:36

Odpovědět s citací

docela mi ale někdy chybí ráz první sezony a druhé sezony i když je to zase takové 50 na 50 1a2 řada průzkumníci (super) 3a4 řada více bojovníci (super) takže zase já miluju Enterprise

Příspěvek 10.9.2007 14:32:26
wolf00 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

enteprise jsem videl bohuzel jen posledni 4tou radu,docela se mi to libilo ale nekdy mi to vybaveni na lodi pripadalo novejsi jak na ncc lodich-kirkova enteprise ...

Příspěvek 10.9.2007 16:28:51

Odpovědět s citací

nojo tak v kirkově době (před 40 ti lety)ani netušily jaký budou PC :lol: včera sem se díval na díl "Home" a bylo to super (jako vše :D )nejlepší byla svatba T´Pol s Kvarkem ? prostě ten blbej vulkánec bez emocí kterýho T´Pol stejně nemá ráda má totiž ráda Tripa (ach jo proč nemužu bejt Trip abych mohl no ehm :lol: ..být s T´Pol teda až na konečný díl kdy :cry:

Příspěvek 10.9.2007 20:55:57
Airman
Airman

Odpovědět s citací

stary startrek s kirkem je nekdy z 80tych let pritom uz v roce 1982 vysel prvni pocitac s ziologic Z80A byl to 8bit ale pocatek vypocetni techniky,otazkou pro me je proc nx-01 udelali modernejsi nez cc-trida constitusn[ta puvodni] ktera mela jen laserova dela na palube tehdy jeste nemeli fotonova torpeda ...

Příspěvek 10.9.2007 21:03:30
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

TOSka s Kirkem je z roku 63.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 10.9.2007 21:09:45
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nemluvim tu o serialu ale o celovecernich filmech s kirkem :D

Příspěvek 11.9.2007 12:26:33

Odpovědět s citací

nojo tak je tam znát veliký technologický pokrok Gene Rodenbery si to určitě přál aby vnitřky lodí z TOS vypadali více moderněji ale za 1.nebyly ještě takové technologie za 2.dalo by se to udělat stálo by to ale strašně moc peněz což ale netvrdím že postavit jakýkoliv můstek vesmírné lodi je levné :D

PředchozíDalší

Zpět na Star Trek