Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sporty

Sporty

diskutujte o všem a o ničem

Hrajete taky nějakej sport???

Hokej
2
3%
Fotbal
10
14%
Volleyball
3
4%
Nohejball
1
1%
Házená
1
1%
Floorball
15
21%
Basketball
3
4%
Plavání
4
6%
Atletika
1
1%
Jiné
32
44%

Celkem hlasů : 72

Příspěvek 06.8.2007 12:36:13
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ja hrávam hokej a futbal, to su podla mna uplne super sporty.

Teda nie tak uplne hokej, ale skor hokejbal. :D :roll:
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 23.8.2007 22:07:34
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sem si dneska písknul přátelák našeho družstva a domu mě málem vezla sanita :D
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 23.8.2007 22:11:42
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Počítá se i DDR? :D
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 23.8.2007 22:59:32
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak přemýšlím, dnes se za sport dá považovat hódně věcí, dá se říci že mě to i "mrzí", rozhodně mluvit o sportu obecně je zvláštní, když si vezmu např. něco dost aktivního, florbal, hokej, fotbal atd. a proti tomu šachy, kulečník...nevím jestli se to už počítá, ale dá se říci že i progaming už je taky asi sport, i když stejně jako v případě šachů nechápu proč, podstata sportu by podle mě měla tkvět hlavně ve fyzické námaze...nevím, ale kulečník bych taky nedal třeba jako sport :roll:
Co vy na to?
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 23.8.2007 23:08:27
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No kulečník bych jako sprot dal. Šachy třeba už ne, ale kulečník jj. Protože i když se to nezdá, tak i kulečník je o fyzických vlastnostech. Ne třeba výdrž, ale přesnost. Něco jako curling, což sport určitě je, když se dostal i na olympiádu.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 23.8.2007 23:23:11
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Carling - tak přesně o tomhle sem také přemýšlel :wink: prostě pro mě je sport jen to, kde se hlavně člověk potí, beru že jsou i vyjímky, a že není asi nějak moc možnost je řadit jinam, ale tohle pro mě sporty nikdy nebudou, pokud na mou otázku:
"Co hraješ?" někdo odpoví třeba právě ty šachy, kulečník tak jasně odpovim, že tohle neni pro mě sport, ale o takovýhlech sportech by se dalo diskutovat věčně-šipky, bowling, stolní fotbálek...
Obrázek

Příspěvek 24.8.2007 11:16:22
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Šachy jsou o hlavě a o myšlení, takže chápu, že tě to mate. Ale takový curling, šipky, bowling, tak to je o přesnosti. Taky musíš podávat nějaký fyzický výkon, jinak by si tam tu kouli nebo šipku nehodil. Takže, to jsou normální sporty. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 24.8.2007 11:24:40
Shorty

Odpovědět s citací

Camel píše:
Tak přemýšlím, dnes se za sport dá považovat hódně věcí, dá se říci že mě to i "mrzí", rozhodně mluvit o sportu obecně je zvláštní, když si vezmu např. něco dost aktivního, florbal, hokej, fotbal atd. a proti tomu šachy, kulečník...nevím jestli se to už počítá, ale dá se říci že i progaming už je taky asi sport, i když stejně jako v případě šachů nechápu proč, podstata sportu by podle mě měla tkvět hlavně ve fyzické námaze...nevím, ale kulečník bych taky nedal třeba jako sport :roll:
Co vy na to?
Vypíchl bych ten kulečník (konkrétně Snooker). Má otázka: hrál jsi to někdy? Viděl jsi to někdy v životě? Podle tvých slov očividně ne, protože kulečník (potažmo snooker) je zatraceně fyzicky a psychicky náročná hra.

2WiX:
Ale ano. Kulečník JE o fyzické výdrži. :wink:

Příspěvek 24.8.2007 11:26:06
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mate? To teda děkuju :-D Nu dobrá, jsou to sporty, ale moc bych o tom jako o sportech nekřičel, navíc, myslíte si, že už zmiňovaý progaming je nyný už sport? Nebo zatím jen zábava? Turnaje se pořádají už dávno, myslím že ty větší už mají dost slušné ceny, co vy na to? Za chvíli pojede někdo na Olympiádu a na otázku co děláš odpoví že paří CS :-P
Obrázek

Příspěvek 24.8.2007 11:32:04
Shorty

Odpovědět s citací

2Camel: S tím názorem, že billiardové hry (kulečník, snooker) nejsou sporty s tebou rozhodně nesouhlasím. Bohužel, snooker tady v čechách není moc zažitý (ale už i on se tady začíná pomalu rozvíjet). Ale pokud ho chceš hrát na špičkové úrovni, musíš začít tak v 8 letech a musíš denodenně několik hodin trénovat. Pořád a pořád. Taky musíš mít dokonalou psychickou kondici. Hodně špičkových snookerových hráčů mají psychologa, který jim pomáhá v koncentraci. A fyzička být taky musí. Ono běhat kolem třímetrového stolu, různě se naklánět, natahovat a ohýbat je dost namáhavé. Zvlášť když velké turnajové zápasy trvají několik hodin. Podle mě snooker sport rozhodně je. A to ti řekne kdokoliv, kdo ten sport zná.

Příspěvek 24.8.2007 11:39:32
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, ten kulečník beru zpět, navíc snooker obdivuju, nechápu jak to vždy zahrajou, to je skoro neskutečný, musí mít obrovskou představivost adost dobrej odhad, a to se člověk asi nenaučí asi ani za rok, to trvá celou věčnost, celé je to o tom, že například pak ty další věci jako šachy nejdou nikam jinam holt šoupnout, tak se to bere jako sport, protože asi jakkákoliv hra je vlastně asi sport...
Obrázek

Příspěvek 24.8.2007 11:42:09
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Shorty :arrow: Záleží, co si představíme pod pojmem fyzicky náročný. Jistěže není lehké se stále soustředit, nepohnout se ani o milimetr když míříš, atd. Nicméně zde to srovnáváme s tzv. "klasickými" sporty, jako atletika, plavání, cyklistika,... Jistěže je náročný, ale ne v tom smyslu, jakým náročnost chápeme jinde.

Nicméně přiznám se, že jsem snooker jako takový nikdy neviděl, natožpak hrál, takže se můžu mýlit.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 24.8.2007 11:44:45
Shorty

Odpovědět s citací

Ale ony i šachy bývají dost náročné. Ty si to nepřipouštíš protože "jenom sedí a tahají s pinčlama", ale tak to není. Několik hodin sedět, promýšlet tahy a být ve stoprocentní soustředěnosti je záhul jak po psychické, tak i po fyzické stránce. Já nemluvím o barových hrách kulečníku, nemluvím o hraní šachů v parku s dědou. Mluvím tady o profi hráčích, kteří to hrají na největších turnajích.
Ke snookeru: jak jsem už psal - pokud chceš dosáhnout kvalit Ronnieho 'Rakety' O'Sullivana, Neila Robertsona či Stephena Hendryho, musíš začít v raném věku a neustále trénovat.

Příspěvek 24.8.2007 11:52:02
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Psychika v dnešní sportu rozhoduje, a to i v těch obyčejných. Vem si třeba fotbal, tak už jsou dneska ty špičkové kluby tak vyrovnané, že rozhoduje právě hlava. To je naprosto normální věc.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 24.8.2007 11:57:20
Shorty

Odpovědět s citací

Pomeranc: Hm? To sem nějak nepobral. Jasně, že psychika rozhoduje všude. Já jen říkám, že by tyhle sporty, které někteří nepovažují za sporty, měli být takto klasifikované.

WiX:
No, nevím, jestli je rozdíl mezi tím, že vydáš ze sebe během deseti vteřin všechnu energii a pak si úplně vyfluslý nebo ze sebe tu energii vydáváš dlouhou dobu a nna konci jsi pak vyfluslý úplně stejně. Já v tom nějak rozdíl nevidím. :)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo