Nefertiti píše:
Tak jsem dala na vaše rady a ráno vtrhla do BigBenBookshopu a hnedky jsem si koupila dvě knížky..Původně jsem si chtěla SGA: EXOGENESIS obědnat, ale čirou náhodou jí tam měl, protože si jí někdo nevyzvedl..Tak už jí mám taky doma:-) Už se na ní těším, ale hnedka se k ní nedostanu protože tu mám teď hromadu jiných knížek, který budu muset předtím přečíst...Jinak super knihkupectví. Už vím kam zajít, když budu chtít nějakou knížku v angličtině..
Tak já jsem se odtamtud zrovna vrátila. Chtěla jsem si Exogenesis už teda konečně objednat a co mě to nepotkalo...měli jí tam

. Někdo si ji nevyzvedl, tak mi ji prodali

. Byla by docela sranda, kdyby si ji objednával ten samej člověk a už podruhé by mu ji někdo vyfouk

. Ale prej už tam byla asi dva měsíce, tak asi ne

.
Mmch., jsem ji začala číst už v busu. Ten prolog mě moc zaujal. A mé srdce zaplesalo nad jménem Atlas, protože tohle jméno patří k mýtu o Atlantis

. Ea mi teda poněkud evokuje Ilúvatara z Ardy, ale staré jméno je to rovněž (i když odjinud). A dál jsou parádní rozhovory Rodney-Radek a Radek-Carson...Rodney jako "tyran prvního řádu"

(no prostě to vypadá zajímavě

).